Ben çok severim. Bizimde köyümüz var. Çok güzel değil mi ama🥰. Böyle tavuklar, kuzular... Yumurta 😅

Ben çok severim. Bizimde köyümüz var. Çok güzel değil mi ama🥰. Böyle tavuklar, kuzular... Yumurta 😅

Biz köy çocuğuyuz ama sevmem 😅
Köyde çok iş çıkıyor hiç işler bitmiyor ya. Gezmeye gitmeyi seviyorum sadece. Artık Ankara 'da yaşadığım için senede bir memlekete gidiyoruz o zamanlar eğlence amaçlı bahçeye gidip eğleniyoruz o zaman güzel oluyor. Ama eskiden bütün gün bahçede kiraz, şeftali, erik, vişne toplardık o zamanlar var ya canım çıkardı. Sabahın köründe giderdik Bir de 6.00'da kalkıp. Sabah serinliği ile hızlıca bir girişirdik işlere. Öğlen zaten canımız çıkardı sıcaktan. O yüzden köy hayatı güzel değil gezmesi güzel.
9 yaşıma kadar köyde yaşadım, o zamanlar dünaynın köyümden ibaret olduğunu sanıyordum, köy hayatı harika her şeyi ile doğal ve temiz hava temiz su vs insana ömür katıyor. Bu dediğim 1996 öncesine ait şu anda köyler ne durumda bilemem
Şiir hayatından 100.000 kat iyi olduğu kesin sanayiden uzak hayvanlarının ve kendi işlediği toprağın olduğu bir köy hiçbir şeye değişilmez hele hele bu çağda
Herkes evet severim diyor ama aklındaki köy hayatı öyle çok güzel olan köyler ☺️bazı köylerde yol doğru dürüst yok. Kanalizasyon desen yok. Kim yaşar ☺️
Gelişmiş köyler var ama
Ben seviyorum köy hayatini 😅
Cevap
21Cevap
pek sevmiyorum sıkıldığım için.. ama sevgilim ya da eşim olsa çok severek yaşardım ben
Uzaktan davulun sesi hoş gelirmiş güzelliği olduğu kadar zorluğu da var
Vardır elbette, şehrin yok mu
Tabiki var şehirinde
Ya köy çok güzel ula ben çok severim doğayı
Uğraşamam tezekle tarlayla falan çocukken çok uğraştık
Köyün tezek kokusuna, insanların varoşluğuna, börtü böceğine gelemem. İstanbul beyefendisiyiz biz
Uzaktan her şey çok güzel değil mi zaten 1 hafta yaşayın sonra güzel diycek misiniz merak ediyorum bsjdjdndn
yasadigim yer dogayla iç içe bi ilçe antalyanin her yerini seviyorum
kesinlikle huzur sakinlik
Güzel kurulu bir düzen olursa severim.
ilçeye yakın bir köy olabilir
Yok ben şehir hayatına alışmışım
Esasında bir köylü olarak severim hemşom
Betonlardan kurtulmaya ihtiyacimiz var
Seviyorum evet
Valla bende seviyorum huzur
Severim bayılırım
Kuzularımı özledim 🥹 özellikle benekliyi 🥲
Severim tabi her açıdan güzel