Hiiiç farketmez arkadaş sevgili eş dost aile koca moca ana bacı hanım bilmem ne hepsinde geçerli soğuma sebebidiiiirrrr😤😤😤 azıcık yüzünüz gülsün şu ölümlü dünyada ey ahaliii🥳🥳

Hiiiç farketmez arkadaş sevgili eş dost aile koca moca ana bacı hanım bilmem ne hepsinde geçerli soğuma sebebidiiiirrrr😤😤😤 azıcık yüzünüz gülsün şu ölümlü dünyada ey ahaliii🥳🥳

Negatif enerji. İnsanın bütün enerjisini isteğini sömürüyor. İnsanlar, başkalarının yüz ifadelerini ve beden dilini doğal olarak okur ve buna göre sosyal tepkiler verir. Eğer birinin yüzü sürekli olarak asık veya soğuksa, diğer insanlar bu durumu genellikle olumsuz bir ruh hali, ilgisizlik ya da uzaklaşma olarak algılarlar. Bu da zamanla ilişkilerde soğumaya sebep olabilir. Birçok insan, başkalarına açık ve pozitif bir şekilde yaklaşmak istediklerinde, daha sıcak ve güleryüzlü bir ifade kullanmayı tercih eder. Bu, ilişkileri güçlendirmeye yardımcı olabilir. Tabii ki, herkesin yüz ifadesi ve ruh hali farklıdır, bu yüzden bazı insanlar doğal olarak daha ciddi bir ifadeyle dolaşabilirler, ancak bu da zamanla anlaşılabilir. Yine de, yüz ifadesi ve beden dili genellikle duygusal durumlarımızı yansıttığı için önemli bir rol oynar.
Doğru diyorsun al terliği vur yüzüne surda iki gün gün göreceğiz asık suratlı insan olmaz olsun. Azıcık gülün önce yalandan gülersiniz sonra bünyeniz yalan mı gerçek mi ayırt etmez modunuzu yükseltir yüzdeki ifadeye göre.
Aynne öyle kız helal olsun ablam bee🤣💋
Cevap
7Cevap
değildir bence,.,.,.
Asık suratlı kasiyer bile marketten soğutur sdfsdfdf 😃
Eveeettt😅
Anlık sebebi varsa değil veya mizacı öyleyse
Eee her türlü soğuma sebebi değil dedin kısaca değil desene 🤣
Nolduuu👀
Küstün müğ👀
Doğru 🤣 ula bugün herkes bi alıngan ne bilim ayyy🤣
Ne takması ya tövbe estağfurullah
Benim için değil asık suratlıysa biz de güldürürüz illa asık surat olmaya diretecekse de zaman tanırım
Elbette öyledir kardeşim ben dayanamam şahsen
Iyy ayyy🤣
Difriz etkisi bile yapar
Ay benim kafadasın sen 🤣
Senin kafa da olmasam niye bu kadar iyi anlaşalım ulaaaa cici kumam😂🤭
Evet insan kumasıyla anlaşır mı bak uşak zevklerimiz de aynı dönüp dolaşıp aynı uşaklardayiz illa bi yerden kuma cikiyoz🤣😝
Heee gııı aynen öyle kot kafali kumam benim 😂😂😂
sıcakkanlı olmalı insan
Sevmem ya guleryüzlü olsun😀
Güldürürüz
Kismen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?