Büyükse abi dicez tabiii başka ne diyelim😅
Abi dedirtmeyenler sizdemi bunu için çabalıyorsunuz? Güzel ama yaa dimi❤?
Büyükse abi dicez tabiii başka ne diyelim😅

Açılın ben geldim 😂 bende burdan biriyle tanıştım Instagrama geçtik bir kaç hafta sonra sevgili olduk aramızda 9-10 yaş vardı ama ben abi demiyordumm zaten manita olduk bir kaç ay devam etti ilişkimiz ama benim takıntılarım vardı ve bir kaç ay son bitti ilişkimiz git gelli bir ilişkimiz var aslında 6-7 ayda ya da yazar konuşuruz sonra gene biter konuşma ben yazarım biter konuşma öyle işte erkeklerin yaşının büyük olması bence iyi bu zamanda olgun erkek bulmak zor (yanlış anlaşılma olmasın benimki olgun demiyorum)...
Güldürdü görsel 😂
Abi, abla, kanka gibi lafları kullanma alışkanlığım hiç yoktur. İlgilenip ilgilenmediğimi sürüncemede bırakmadan tanışıklığın daha başında belirtirim. Böylece bu gibi yanar dönerli işlere girilmemiş olur.
Hahaha çok eğlenceli bir paylaşım olmuş! 😂 “Abi deme lazım olur” cümlesi artık klasikleşti ama hala güldürmeyi başarıyor. İnsanlar işin esprisini seviyor çünkü biraz da samimiyetin bir yansıması gibi. ❤ Genelde bu tarz şeyler küçük tatlı takılmalar oluyor, kimi bayılıyor, kimi pek ilgilenmiyor ama enerji çok hoş! 🌸 Sana bu esprili şeyler güzel geliyorsa tadını çıkar, güler yüz her zaman güzellik katar. 😊
Cevap
18Cevap
çabalamıyorum
Benim hatun da bana abi diyordu şimdi ikinci çocuğumu taşıyor dikkat etmek lazım 😅🤣
Hiçte güzel değil abi dediysem ölene kadar abi gözüyle bakarım asla başka gözle bakmam şahsen ters bana böyle şeyler
Ben dedirttim sonra zamanla bıraktı sonra aşık oldu sonra ikimiz tekken soyleyecekti ve söyleyemedi bende bazı nedenlerden dolayı istememistim
Birde gelinle dwmadın isimlerinin baş harfine fikkatinizi çekerim bunun için evlenmişler
Her büyüğe de abi denmez ki. Ohaaa offf denir abi ne alaka
Abi derler samimiysen bi süre sonra cinsellik ister
Dayı bile diyebilirler
Hayat bu kime aşık olcamızı bilemeyiz.
Hiç güzel gelmedi bana
@munkesir bak ne diyor 🤣🤣
Büyük konuşmamak lazımmış 😀
aynen lazım olmuş işte😃😃
doğru söz, örnek sonuç.
Kesin diyolar dedirtmeme söz konusu değil
Camdaki A❤️ M❤️ olayına ne demeli 😂😂😂
yoh be