Gittiğim şube de şansıma acil eleman arıyorlarmış çevreme sordum diyorlar ki part time almazlar full time arıyorlardır diye söylüyorlar ama ben yinede şansımı denedim bi ümit işte öncesinde köfteci yusufta çalışıyordum geçen ay çıktım işsizlikten evde durmaktan da sıkıldım param da son aldığım maaş var tek pek ümidim yok gibi sanki almayacaklar gibi de hissediyorum ama oradakilere dedim işe ihtiyacım var diye
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
çalışmadım maalesef
Tavsiyem o tarz yerlerde çalışma marketler bile daha kolaydır.
Ay markette çalışmak istemem orası daha yoğun yemek sektörü benim için sıkıntılı
Çevremde var kalabalık saatler dışında keyifleri iyi tatiller konusunda şikayetçiler sadece
Tatilleri nasıl oluyor ki
Vardiyalı gibi düşün. Zaten çalışan yorumlarına bakın aynı şekilde yorumlar.
Ben dün part time başvurdum 1 haftaya dönüş yaparız dediler sence alırlar mı beni
Alırlar neden almasınlar. Özgüvenli durun. Görüşmelere gittiğinizde özgüven gösterin. firmalar buna bakıyor.
Gittiğim şube de şansıma acil eleman arıyorlarmış çevreme sordum diyorlar ki part time almazlar full time arıyorlardır diye söylüyorlar ama ben yinede şansımı denedim bi ümit işte öncesinde köfteci yusufta çalışıyordum geçen ay çıktım işsizlikten evde durmaktan da sıkıldım param da son aldığım maaş var tek pek ümidim yok gibi sanki almayacaklar gibi de hissediyorum ama oradakilere dedim işe ihtiyacım var diye
Küçük şehirde mi yaşıyorsunuz? Başka işlere de bakın. Evet part time pek istemiyorlar doğrudur.
İstanbuldayım ben
İş konusunda biraz daha fazla avantajınız var o zaman. Sadece doğru zamana ihtiyacınız var
Defactoya da başvurdum dün ama orada ihtiyaç yok gibi yemek sektörü de istemiyorum hiç artık
İndeed üzerinden iş ilanlarına baktın mı
Yok bakmadım orası güvenilir mi ki
Evet güvenilirdir orası
LC de çalıştım önermem insnain anası ağlıyor kasiyerlik bile daha kolay
Neleri zor peki
her şey zor iki dakika oturamıyorsun kıyafete zarar gelse senin üzerine kalıyor
Zarar gelirse parasını biz mi ödüyoruz
Evet
Başka nerde çalışılır peki yemek sektörü de istemiyorum
Kasiyerlik
Benim sayısalım iyi değil onu beceremem
Bilmiyorum başka
Defactoya başvursam peki
Kendin bilirsin ama oralarda aynı
Sen çalışıyor musun şimdi
H&M de çalışmıştım önermem
Neden peki
Toksik bir ortam. Şirket kusursuz ama iş arkadaşları çok rekabetçi oluyor
Defacto nasıldır sence veya lc waikiki
Lc waikiki hakkında da çok iyi şeyler duymadım. Maaşı azmış. Diğerini bilmiyorum
İskur'un sayfası dan bak.
Üniversite zamanında evet
Evet oldu
Biraz bilgi verebilir misin
Çok yorucu
Biz ne yapalim
git cv doldur ver alım olursa seni ararlar
Avmlerde olmali