1- hem mini etek giyiyorum hem de derslerim iyi. 2- belli bir başarı seviyesine ulaşınca erkekler gereksiz varlıklar gibi görünmeye başlıyor
0
1 Yorumla
Soran
1 yıl
Mini etekli diye bahsettiğim kızlar işsiz güçsüz tek başarıları vücutlarını sergilemek olanlar senin gibilerden bahsetmiyorum ayrıca evet sorum şaka amaçlı yüz vermiyorum hiçbirine
Neyse uzatmaya gerek yok ikimizde ne demek istedigimizi cok iyi biliyoruz lakin farkli yerlere cekistirmeye çalışıyoruz hakli haksiz muhabbeti icin, kadınlar haklıdır diyip susuyorum😂
Hayır ben gayette biliyorum ne dediğimi R yapmam ama kapalı işsiz güçsüz bir kız neyiyle dikkat çekebilir sence anca evde oturur ama açık olanlar bazı aklı uçkurunda olan erkekleri çok güzel parmağında oynatabiliyor
Beni uzen kızların açık olmadığını ifade ettim haaa baş örtülü de degiller normal üsturuplu giyinenler. Konu o değil diyorsun evet biliyorum degil, ama seni uzen kizlar mini eteklidir dedin mi dedin
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Beyler mini etekli kızlar için gelecekteki çocuklarınıza iyi bir hayat sunmak için gece gündüz ders çalışan kızları üzdünüz dimii?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
1- hem mini etek giyiyorum hem de derslerim iyi.
2- belli bir başarı seviyesine ulaşınca erkekler gereksiz varlıklar gibi görünmeye başlıyor
Mini etekli diye bahsettiğim kızlar işsiz güçsüz tek başarıları vücutlarını sergilemek olanlar senin gibilerden bahsetmiyorum ayrıca evet sorum şaka amaçlı yüz vermiyorum hiçbirine
Yooo hayır ama siz beni üzdünüz
Üzen de mini etekli kızlardır 😂
Yok gayet de kapaliydi, mini etekten baska bir şey giymeyen kizlar ilgimi cekmiyor
Konunun kapalı olmakla bir ilgisi yok ki 😂 ben ders çalışan kızlardan bahsediyorum yoksa kapalılar dört dörtlüktür demedim
Eh o zaman sen de mini etek giyenlere boş insan muamelesi yapmayacaksin bak aşağıda mini etegini giyen derslerini çalışanlar da var😂
Verdiğim cevaba da bak o zaman
Neyse uzatmaya gerek yok ikimizde ne demek istedigimizi cok iyi biliyoruz lakin farkli yerlere cekistirmeye çalışıyoruz hakli haksiz muhabbeti icin, kadınlar haklıdır diyip susuyorum😂
Hayır ben gayette biliyorum ne dediğimi R yapmam ama kapalı işsiz güçsüz bir kız neyiyle dikkat çekebilir sence anca evde oturur ama açık olanlar bazı aklı uçkurunda olan erkekleri çok güzel parmağında oynatabiliyor
R yaptığını soylemedim zaten, ikimizde anlıyoruz birbirimizi ama yokuşa sürmeye calisiyosun benim cevaplari😂😂
Beni uzen kızların açık olmadığını ifade ettim haaa baş örtülü de degiller normal üsturuplu giyinenler. Konu o değil diyorsun evet biliyorum degil, ama seni uzen kizlar mini eteklidir dedin mi dedin
Beni mini etekli kızlar niye üzsün bee 😂😂 ucuz olmaları mı üzsün konuştukça batıyorsun çok konuşma bence
Beni üzen birine değer veriyorsun ama gidip öyle kızlar için seni bırakıyor ha aldattı mı dersin hayır bilmiyorum ama hissediyorum
Sen bana demedin mi seni uzen kızlar da mini eteklidir diye ohoooo A0 Türkçe ile konustukca batıyorsun diyorsun😂
Anlatmaya gerek yok daha fazla ben kendimi tanıyorum
Haa evet tamam hatırladım 🤣 12 mesaj olmuş unutmam normal
Hah şöyle işte 😂😂
👍
mini etekli sevgilim olmadı hiç
Üzdük bro
Gözüm görmesin
Neyi
Seni ve senin gibileri
Niye
İkile
Üçlesem