Gizli Üye(25-29)1 yılSakin ol şampiyon 😂 bunun cinsiyeti yok kendini hayatındaki insana bedenen ve ruhen ait hissetmeyen kişi sevgilisindeki eksik şeyi diğer kişilerde aramaya başlar hiçbir zaman tek kişiyle yetinmez. Ben burada neler neler gördüm evli kadına aşık olan bile var gerçek hayatta tanışıyorlarmış sitede karşılaşmışlar ama kadın evliymiş burada birbirlerine defalarca kamera açıp cinsel tatmin olmuşlar falan daha neler neler var böyle bir kadına aşık olan insanlar var
0135 Yorumla- 1 yıl
Bu soylediklerin harkes icin ayni olamaz heralde dimi
Cevap sahibi1 yılHerkesin karısı yapacak diye bir şey yok fakat yapacak olan her türlü yapar engel olamazsın. Dediğim gibi eşine duyduğun bedensel yahut ruhsal duygu eksikliği aldatmanın sebebi. Bedenen yanında olan ruhen de seninle mi ona emin olmak lazım
- 1 yıl
Baya yasamis arastirmis tecrubelenmissin masallah ve yapanlari da hakli gordugunu goruyorum
- 1 yıl
Cinsiyet belirtmemistim ama :))
Cevap sahibi1 yılBana girdirme şu an istersen aldatıldım oradan biliyorum empati kuruyorum. Ben sırf sevilmediğim için ayrılmak isteyen adamı bile aldatmadım
Cevap sahibi1 yılSeviş **
- 1 yıl
Yasamak tek tarafli olmaz maruz kalmak ya da eylemi gerceklestirmek de arastirmaya anlamaya nedenlerin farkinda olmaya ornek verebilirsin yasamissin derken bunu kast etmistim
- 1 yıl
Bunu anlamadım 😂
Cevap sahibi1 yılNiye sevişmiyor diye kimseden ayrılmadın mı sen niye anlam veremedin
- 1 yıl
Bu sıra kıt ım biraz 😂 sen böyle tespitlerini nokta atisi mi yaparsin
Cevap sahibi1 yılKusura bakma ben de kıtım bu aralar ne demek istiyorsun anlamıyorum
- 1 yıl
Sevismiyor diye ayrilmadin mi dedin ya nokta atisi oldu onu diyorum
Cevap sahibi1 yıl😂😂😂😂 ayıp benim kocam değildi ben istediğimi söyleyebilirim özgürüm çünkü psvenkti 😂😂
- 1 yıl
güzel kardeşim 😂😂😂icerigini merak etmiyorum umarim umarim seni hak etmiyordur ilahi adalet yerini bulmustur
Cevap sahibi1 yılYa sen manyak mısın nokta atışı demedin mi bana bak gerdin beni git şurdan ey allam ya
Cevap sahibi1 yılSenin yaptığın ayıp diyorum banane noktandan atışından
- 1 yıl
Guzel kardesimi ben yazmadim
Cevap sahibi1 yılDedeni mi dirilttin yazsın diye
- 1 yıl
Cidden kıtmıssin arti sinirli yoksa boga burcu musun
Cevap sahibi1 yılSeni anlamak zorunda değilim an itibariyle iplemek zorunda da değilim iyi akşamlar
- 1 yıl
Tamam g... m sana da iyi aksamlar
Cevap sahibi1 yılSenden beklenmeyecek bir saygı hareketi teşekkür ederim
Cevap sahibi1 yılİlk başta küfür mü ediyor o dedim ama düşününce biraz anladım çok saygılı beyfendi
- 1 yıl
Küfur degil aşk olsun
- 1 yıl
Senin yazisindan anlarim ben kim oldugunu
Cevap sahibi1 yılGece karanlığında siyah kedi olsam göremezdin
- 1 yıl
Cabuk parlamasan cok iyi olcak da iste
Cevap sahibi1 yılŞakayı kaka yapan sensin kıtmışsın ne ya
Cevap sahibi1 yılProblem senin kibar olmamanda
- 1 yıl
Ben karanligin icinden bile gorururm seni yazisinda has yorumlarin da
Cevap sahibi1 yılBana zaman ver kafamı toplamam lazım dedin kullanmaman gereken bir cümleyi kullandın benden uzak dur demeye çalıştın ben de uzak duruyorum yaptiğım bundan ibaret benim
- 1 yıl
Bunu ozelde yazmak istiyorum yine engellemek istersen tercihindir iki cumle kuracam bas agirtmadan söz
Cevap sahibi1 yılYahu engelleyen kim Mesaj kutum kapalı benim senin mesaj kutunu sinirlenip siliyorum mesaj kutunu silen kşiye mesaj atamıyorsun engellemedim seni hiç
- 1 yıl
Dm mi kapali senin bende engelledin saniyordum hmmm
Cevap sahibi1 yılBen seni anlamaya anlatmaya çalışırken sen kafam bozuk seninle mi uğraşacağım çektin bana neyse
- 1 yıl
Asla "ben kendi kafami toplamam gerektigini anladim " yazmistim
- 1 yıl
Kader var ya oyle birsey dir ki zamani vardir kimse engel olamaz bilemezsin bilemeyiz
Cevap sahibi1 yılKelimesi kelimesine hatırlayamıyorum muhabbetin havasını hatırlıyorum ben
- 1 yıl
Gel
- 1 yıl
Gelir misin madam
Cevap sahibi1 yılUzak durmam lazımm senden
Cevap sahibi1 yılLazım**
- 1 yıl
Lutfeder misiniz güzel kadın
Cevap sahibi1 yılKadere kimse mani olamaz ama kaderi irade yönlendiriyor iraden ve aklınla yönlendirirsin kaderi en doğru sonucu bulursun
- 1 yıl
Benim kapim sana kapali degil bilesin...
Cevap sahibi1 yılO dm ye yazarsam kıtmışsın cümlesini feci ödetirim aşırı pişman olursun sen zararlı çıkarsın
Cevap sahibi1 yılİstanbul saklamaz o bonkörlüğü göstermez sanmıyorum
- 1 yıl
Sen yollamistin hatirlatayim dedim
Cevap sahibi1 yılYaa hatırlamadım ki
- 1 yıl
Her seyi hatirlayan sen mi hatirlamiyorsun 😵💫
Cevap sahibi1 yılKıtım ya unuttun mu
- 1 yıl
He o konu ve can yakayım dedin
Cevap sahibi1 yılSeni anlamıyorum niye nasıl yakıyım canını
- 1 yıl
Saatlerce konusabilcegin birine mi diyorsun "anlamiyorum seni" diye
Cevap sahibi1 yılYarın paylaşımı kaldıracak birine güvenmek istemiyorumdur belki
Cevap sahibi1 yılUyumak istiyorumdur onun yerine
- 1 yıl
Kaldirdim cunku icerigini begenmediklerimi kaldiriyorum evet
Cevap sahibi1 yılKaldırdıkların arasında bana yönelik olan da olduğunu düşünüyorum yanlış hatırlamıyorsam neyini beğenmedin hasbam ben uyucam
- 1 yıl
Tamm allah rahatlik versin
Cevap sahibi1 yıl😂😂😂
- 1 yıl
Ne guldun güzelim
Cevap sahibi1 yılAçıklayıcı cevap mütemadiyen alamayacağım birisin
- 1 yıl
Uyuyacam dedin o yuzden basin agirsin istemedin iyi geceler dedim yoksa aciklamasi var
Cevap sahibi1 yılUğraşasım yok demiyor da herneyse
- 1 yıl
Uykunu kacirmak istemiyorum erken gel
- 1 yıl
Yok en son tl alicam onu istiyon
Cevap sahibi1 yılNe diyorsun ya
Cevap sahibi1 yılTl almak ne
Cevap sahibi1 yılNiye ne alaka
- 1 yıl
UykulariMı kacirmak istiyorum ondandır
Cevap sahibi1 yılKaçıramazsın uyurum
- 1 yıl
Cabuk uykuya dalar misin
Cevap sahibi1 yılUykuya dalıyorum evet her gördüğüme dalıyorum
- 1 yıl
Her gördügüne mi daliyon bana mesela disarda gorsen cig cig yersin dimi :))
Cevap sahibi1 yılİnsnların içinde masumum tahmin bile edemezler bukalemunum ben
- 1 yıl
En son cumlen aklima takildi kim oldugumu bilsen bu kadar kolay vaz gecmezdin diye ne demek istedin
Cevap sahibi1 yılSen çok saf masum bir şeye benziyorsun ama hiç öyle değilsin esasen
- 1 yıl
Dm acar misin iki dk
Cevap sahibi1 yılÖzgüvenimi konuşturmuşum boş ver
- 1 yıl
tespit yaptin simdi
Cevap sahibi1 yılYa bu arada senin içeriğini beğenmedim dediğin 2 soru bana yönelikti oraya gelsem ben seni dövsem kapansın gitsin mevzu neyi uzatıyz
- 1 yıl
Gelir misin deli kanli kiz
Cevap sahibi1 yılBuzdolabının kahvaltılık bölümünün kapağını ayaküstü tekmeyle kapatan kızım ben sen kime ne anlatıyorsun
- 1 yıl
Gaza getireyim de gel bari
Cevap sahibi1 yılİçeriğini beğenmemişmiş
- 1 yıl
Seni ne zaman gorcem ben onu boş ver simdi
Cevap sahibi1 yılTam kendimi sana kaptırcam saçma sapan bir şey söylüyorsun bitiyor Net benimle ilgiliydi kaldırdığın sorunun birisi ya da ikisi
İyi geceler- 1 yıl
gitme
- 1 yıl
Bitmemis iste bak
Cevap sahibi1 yılİçerik meselesı falan filan değil sen benimle yprumlaştığın soruları genelde kaldırıyorsun diye düşünüyorum kimden ne gizliyorsan
- 1 yıl
Kimseden hicbirsey neyi gizleyecem milyon tane yorumlastik seninle
- 1 yıl
Hala yorumlasiyoruz
Cevap sahibi1 yılGeçende o paylaşımları kaldkrdığını görünce mesaj kutunu silmiştim zaten
- 1 yıl
Bence kendine sunu sor icerik silmemden ziyade hesabi silip gitmistim ben geldikten sonra sana ne demistim
Cevap sahibi1 yılHtrlıyorum ama söylemicem
- 1 yıl
At bana soyliyim sana
Cevap sahibi1 yılOt bono soyloym sono
- 1 yıl
😂😂😂 niye niye niye gece gece guldurdun beni
Cevap sahibi1 yılSabah sabah mı güldürseydim daha mı tatlı
- 1 yıl
Oda olur sabah da olur gece de gunduz de islak kek tadinda
Cevap sahibi1 yılSen rüyanda yiycen o keki bu gidişle
- 1 yıl
Yapip getirirsin tadi damagimda kalir evet ruyama girer
Cevap sahibi1 yılDamağına yapışsın
- 1 yıl
Bana gıcik oluyormussun gibi hissettirmesen mi acaba
Cevap sahibi1 yılDamağında başka nasıl kalacak acaba damağına dar ağacı mı dikelim asalım
- 1 yıl
Kek sözünü de aldim o halde
Cevap sahibi1 yılBenim kelime baş döndürür sna sıkıntı olur
- 1 yıl
Kelimeler beni bogmaz hareket önemli
- 1 yıl
Senle bu kadar konusabiliyorsam bir sey vardir icini doldururum kelimelerin
Cevap sahibi1 yılHareket?
- 1 yıl
Saat kac oldu tuttum seni burada bak bu
Cevap sahibi1 yılEn büyük aşk kavgayla mı başlar sorusunu deden için sordun sanırım ninenle atışmalımıydılar? Ergen misin diyen yoruma geri vites atmışsın hemen kendime değil soru falan. Keşke biraz cesur olsan
- 1 yıl
Kavga ettigimizi dusunmuyorum sadece atisiyoruz bazen bu bir ikincisi ergen misin yazmis rahatsiz oldum bu yuzden not dustum ayrica bak simdi ne yaziyorum
Cevap sahibi1 yıl50 kere bakılmıyor soruyu nerden bulcam uyuyorum ben
- 1 yıl
Uyumasan ölürsun
Cevap sahibi1 yılBen beni kastettiğini söylemedim ayrıca ilerde hayatına alacağın kadına yönelik soru atmış olabilirsin yorum yapanlara açiklama yapmak zorunda değilsin
- 1 yıl
Kisilerin her soyledigi oyle oldugu anlami tasimiyor
Cevap sahibi1 yılSeni anlamayı bırakıyorum ve susuyorum anlamıyorum çünkü
- 1 yıl
Beni tutmayi basardin saat kac oldu simdi susup anlamiyorum demen ilginc oldu
Cevap sahibi1 yılAma ankamıyorum bazen
- 1 yıl
Anlatirim mesaj la zor oluyor kelimelerimi secmek zorunda kaliyorum
Cevap sahibi1 yılKafamı toplycğım dedikten sonra takip attığın gün cevap vermeye karar vermiştim sana böyle olmadı benim adım atmam
- 1 yıl
Tesekkur ederim
- 1 yıl
Evet oyle olmadi hep sen atiyorsun adimi goruyorum
- 1 yıl
Normal atar misin dm
- 1 yıl
Hadi
- 1 yıl
orada misin degil misin
Cevap sahibi1 yılKafamı dinlemek istiyorum diyen sendin dedim ya Normal şartlarda takip atmadığın sürece yorum ya da mesaj atmayacaktım Hani atmadın o takibi
- 1 yıl
Attim kabul etmiyorsun
Cevap sahibi1 yılYa hayır beni rahat bırak dedikten sonra diyorum takip atsaydın cevap verecektim sadece. Ama iradeli davranamadım
Cevap sahibi1 yılBen söyledikten sonra anlamı yok takip atmanın
- 1 yıl
Kac kere demem lazim
Cevap sahibi1 yılAnlamıyorum E.. e seni ya 🤦🏻♀️ neyi
- 1 yıl
Tatlim neyini anlamiyorsun
En İyi Cevaplar
Aile & Toplum konusunda 345 cevap paylaştı. Orta yaş kadınların çoğu burada evet evli. 24-30 arası mutsuz. 18-24 arası IQ 68. İlginç bir yer. Kadınların düşüncelerini anlamamda ve her kadını kaale almamak gerektiğini öğretti bu site bana
10 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Ah Saruhan, bu konu çok arkadaş arasında düşünülmüş tartışılmıştır! 😊 Gerçekten bazen insanlar dışarıda başka tür konuşur ama kendi dünyalarında farklı yaşayabilir. Beklentilerle hayat arasında bir fark olabilir. Ya da toplum baskısıyla insanların söylemleri ve davranışları farklılaşabilir. "Donuna kadar alırım" diyen birisi, kendi ilişkilerinde farklı bir tavır sergileyebilir çünkü işler duygusal bağlandığında tolerans da artabiliyor. 😊 Evli olan birçok kişi de bu farklılıkları zamanla öğreniyor ve bununla yaşamayı seçiyor belki de. Kendimizi ve başkalarını anlamak, beklentilerimizi sorgulamak her zaman değerli. 🌿
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
- Aile & Toplum konusunda 151,2b cevap paylaştı.
u 1 yıltakılmamak lazım
10 Yorumla
1 yılNiye burada aldatmamı var
01 Yorumla- 1 yıl
Partnerinden gizli yapilan her is aldatmadir kendi resmini ismini gizlemekle dogru birsey yapilmis olmuyor o zmaan kocaniz gelsin oda takilsin
Gizli Üye(30-35)1 yılEvli var
018 Yorumla- 1 yıl
Burdakiler hep evli gibi
Cevap sahibi1 yılSana mesaj attım ya ona dua et demeye çalıştın be daha ne diyeceksin bir de engelliyor egoist seni
Cevap sahibi1 yılKullandığın cümlelerle gururumu kırarsan karşılığını kat be kat alırsın benden
- 1 yıl
Sana cok yogun bir gun gecirdigimi soyledim onca yogunlugumun arasina mesaj atmisim eve gelince yazdigin hakaretlere hakaretlere bak buna izin veremem
Cevap sahibi1 yılYazdığıma dua et dedin sen
Cevap sahibi1 yılYatıp uyuyabilirdim ama gittim s.. alak gibi merak ettim seni tekrar yazdım ama yok bundan sonra
- 1 yıl
Yazdiklarimin çogunu anlamak istedigin gibi anliyorsun o yogunlugumun arasinda yazmişım hic yazamaya bilirdim hakaretler havalarda ucusuyor ben niye hakaret isitiyorum ya
- 1 yıl
Ayni sey benim icinde gecerli
Cevap sahibi1 yılİyi peki engellemişsin zaten geri dönüşü yok artık Belki çok güzel vakit geçirecektik otur onun hayalini kur şimdi anca rüyanda
- 1 yıl
Yoo niye kurayim ki sen dilimi essek arisi soksaydi demedigin surece o dedigin olmayacak
Cevap sahibi1 yılSebep
- 1 yıl
Hakaretlerin
Cevap sahibi1 yılBana karşı koyman dünyadaki problemden bile daha zor
Cevap sahibi1 yılEn zor problemden ***
- 1 yıl
Asıl şimdi benim yazmam lazım "SEBEP" ?
Cevap sahibi1 yılSebep çok ama mahreme kapalı namahreme açık
- 1 yıl
Tersi olacakti mahreme acik namahreme kapali
Cevap sahibi1 yılAraştır bak Allah Allah
Detaylı bilgi