Ailenin seni satması?

Merhabalar 2.5 yıldır güvenlik olarak çalışıyorum bilen bilir güvenliğin maaşı kıt kanaatir ben bu 2 yıl süre zarfında ailem dedim insan dışı kişilerle. kalıyordum ömrümü yüreğimi paramparça ettiler olay şu 2 yıl boyunca maddi manevi beni soydular oğlu 35 yaşında otu çeker gezer popon iş yok anne desen iki rollu vefat babamdan emekli maaşı alıyor varsa yoksa ben harcıyorum ben didiniyorum bir gün oğluyla tartıştı oğlu bunu dövmeye kalktı hap atmış evi dağıtıyor tam yakaca esnada odaya girip bunu darp ediyorum biber gazı sıkıyorum sırtım dönükken kafama voza ile vurup et satırını almış karnıma bacaklarıma vurmuş neyse mahkemelik olduk mahkemede anne denilen kuzum çocuğu bana oğluma saldırdı dedi ve oğlu 2 ay hapis yatıp serbest kaldı darp raporu ve adli tıp raporu olmasa aileye biber gazı kullanmaktan ceza alıp sicilim lekelenecekti ve hepsinden önce bankaya gün itibari ile 350 bin lira borcum var bu borcu o 2 sene süre zarfında yaptım Şu an evim ayrı hakkımı helal etmiyorum peki benim bu ahım vicdanım bunların yanına kar kalacak mı bugün ölsünler cenazelerine bile gitmem
Ailenin seni satması?