Aile & Toplum Benim boş odam var Kadıköy’de oturuyorum kiracıyım kiraya vermek istiyorum? Belgintanışık Takip Et Xper 1 Yaş: 52 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl 2000 tarihinde yapılmış yeni bina Benim boş odam var Kadıköy’de oturuyorum kiracıyım kiraya vermek istiyorum? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı. verebilirsiniz 0 0 Yorumla
bittercikolata1991 Takip Et Xper 5 Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Evi olsa dahi bu erkekler bir kadinla aynı havayı solumak için evet derler 2 10 Yorumla düşlerdegüzel 1 yıl Yorumlara bak.. hepsi mide bulandırıcı Yorumla bittercikolata1991 1 yıl @düşlerdegüzel maalesef evet öyle Yorumla Belgintanışık 1 yıl Öyle bi şey olamaz odamı kiraya veriyorum amaçları anlarım canım değilim Yorumla Belgintanışık 1 yıl Aptal değilim Yorumla Sempatiik26 1 yıl @düşlerdegüzel ne bekliyorsun burada böyle bı soru soruldumunfitek cinsellik Yorumla düşlerdegüzel 1 yıl Düzgün yazar mısın önce @Sempatiik26 lütfen Yorumla Sempatiik26 1 yıl @düşlerdegüzel böyle soru yazarsan direk akıllarins cinsellik gelir diyom yanlış anlamada Yorumla düşlerdegüzel 1 yıl Kişinin zihin yapısı ile alakalı ama evet böyle bir sorunun paylaşılması da yanlış evinin odasında aynı evde yabancı biriyle daha neler Yorumla düşlerdegüzel 1 yıl @Sempatiik26 Yorumla Sempatiik26 1 yıl @düşlerdegüzel yani tanımadığın biri ile illaki iyi de olabilir ama bence yanlış tanımadığın biri ile Yorumla
casper2025 Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 507 cevap paylaştı. Ev sahibi bunu duyarsa seni evden atar. dikkat edin 0 0 Yorumla
kimizbizbi Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Bay mi bayan mi kiraci ariyorsujn 0 4 Yorumla Belgintanışık 1 yıl Fark etmez ikiside olur Yorumla kimizbizbi 1 yıl Yaşınız kaç peki Yorumla kimizbizbi 1 yıl Uygunsa kalırım sizin içinde Yorumla Belgintanışık 1 yıl Kiram 20.000 size 10.000 düşüyor yaşım 45 işsizim odayı o yüzden kiraya veriyorum Yorumla
RuuDy_RuuD Takip Et Master Yaş: 44 , eic 73% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı. sıkıntı işler bunlar 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Erkek olur mu? 0 1 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ben ev arıyorum daha doğrusu oda Yorumla
Sormalarageldik Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,1b cevap paylaştı. Kaç para kirası 😂 0 1 Yorumla Belgintanışık 1 yıl 10.000 Yorumla
Mrben34 Takip Et Yoda Yaş: 29 1 yıl Kadıköy'un neresinde 0 2 Yorumla Belgintanışık 1 yıl Yeldeğirmeni Yorumla Mrben34 1 yıl Kaç yaşında bina Yorumla
AkrepBurçADAM Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl erekk kabulmu 0 1 Yorumla Belgintanışık 1 yıl Olur Yorumla
mersnliAŞK Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 94% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 533 cevap paylaştı. Ben gelim 0 3 Yorumla Belgintanışık 1 yıl Olur yaş kaç kızmı erkekmi Yorumla mersnliAŞK 1 yıl Erkek 28 Yorumla Belgintanışık 1 yıl Tamam olur Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Fiyat 0 4 Yorumla Belgintanışık 1 yıl 10.000 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl 7 dusunurseniz konusalim Yorumla Belgintanışık 1 yıl Kira 10.000 Yorumla Belgintanışık 1 yıl Uyarsa konuşuruz Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
verebilirsiniz
Evi olsa dahi bu erkekler bir kadinla aynı havayı solumak için evet derler
Yorumlara bak.. hepsi mide bulandırıcı
@düşlerdegüzel maalesef evet öyle
Öyle bi şey olamaz odamı kiraya veriyorum amaçları anlarım canım değilim
Aptal değilim
@düşlerdegüzel ne bekliyorsun burada böyle bı soru soruldumunfitek cinsellik
Düzgün yazar mısın önce @Sempatiik26 lütfen
@düşlerdegüzel böyle soru yazarsan direk akıllarins cinsellik gelir diyom yanlış anlamada
Kişinin zihin yapısı ile alakalı ama evet böyle bir sorunun paylaşılması da yanlış evinin odasında aynı evde yabancı biriyle daha neler
@Sempatiik26
@düşlerdegüzel yani tanımadığın biri ile illaki iyi de olabilir ama bence yanlış tanımadığın biri ile
Ev sahibi bunu duyarsa seni evden atar. dikkat edin
Bay mi bayan mi kiraci ariyorsujn
Fark etmez ikiside olur
Yaşınız kaç peki
Uygunsa kalırım sizin içinde
Kiram 20.000 size 10.000 düşüyor yaşım 45 işsizim odayı o yüzden kiraya veriyorum
sıkıntı işler bunlar
Ev arkadaşı al yanına
Erkek olur mu?
Ben ev arıyorum daha doğrusu oda
Kaç para kirası 😂
10.000
Kadıköy'un neresinde
Yeldeğirmeni
Kaç yaşında bina
erekk kabulmu
Olur
Ben gelim