Her bayram olduğu gibi bu bayramda büyük kavga ettik aslında tüm ramazan ayı boyunca tuttuğum oruçtan busey anlamadım narsist bir annenin baskıcı bir babanın oğlu kendisi ona göre babası narsist miş bu bayram ben resti cektim çünkü 28 yıldır istediği gibi biri olmazsam beni bosamakla tehtit etti bende artık boşa beni istemiyorum artık dedim evlendiğimde ilk ayında benimle ailesinden kurtulmak isin evlendiğini aslında hiç sevmediğini ama onun isteklerini yaparsam belki sevebilirmis aptalım ben 18 yaşındaydım şu an 47 yaşındayım beni sevmesi için elimden geleni yaptım ve hiç birsekilde yaranamadım hiç bir şeyden mutlu olmayan herseyde kusur bulup şikayet eden geçimsiz biri herseyin suçlusunuz ben olduğumu çıban başı der hep yüzüme duymadığım hakaret hizmetçi canım aptal domuz gibi yüzün ayı gibi görünüyorsun bide bunları çocuklarımın yanında söyler simdi nemi oldu yalnız kaldı onu pompalayan annesi yok baskıcı babası yok çocuklarımız büyüdü doğruyu gördüler beni koruyorlar diye kuduruyor yalniz kalmaktan korkan bi okadarda bize eziyet eden birisi artık geri dönüşü yok verdiğim kararın arkasındayım
artık kurtul diyordu ben iki yıl önce oğlumu evlendirdim onu kurtardım ve kafamda bitiriyorum artık bu son olayla son noktayı koydum simdi o düşünsün ne yapacağını
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer