Eşim neden böyle sizce?

4 yıllık evliyim. Ve şu an 3.5 aylık bebeğim var. Güzel bakımlı bir kadınım bebeğim olmadan önce de eşim beni suçlar eleştirir yargılardı ve bende dayanamaz tepki gösterirdim sonra da eşim odaya girer kapıyı kapatır video film izler keyif yapardı. Bense odada yalnız başıma dururdum. Eşim mükemmelliyetçi ve her şey mükemmel olsun istiyor. Neyse zorlu bir hamilelik geçirdim eşim destek oluyordu evet ama yanımda olmuyordu. Lohusalığımadq da yanımdaydı ama sonra uzaklaştı. Şimdi de yatakları ayırdı eşim. O oturma odasında bense bebekle yatak odasında yatıyoruz. Sebebi de ses oldu mu bir daha uyuyamamış. Güzel dille uyardım anlamadı imada bulundum anlamadı bu sefer bende bağırarak anlatmaya çalıştım. Bu seferde eşim bıktım senin bağırmandan dedi. Bende bıktıysan git boşan 4 yıldır hep şikayet eden sensin dedim. Bu sefer de gözleri doldu. Kafayı yemek üzereyim. Yanlış birşry yapmak istemiyorum ama eşim o yöne sürüklüyor resmen. Sizce eşime karşı ne yapmalıyım? Şimdi yine çekirdeğini çerezi i aldı odaya geçip kapısını kapatıp film izliyor. Bense bebeğin odasında bunları yazıyorum.

Eşim neden böyle sizce?