Kendi üniversitemin itirafları bunlarla dolu itiraf etmeyip yapanlar vardır bir de.
Amacım ahlak bekçiliği değil ama ben bu devrin insanı değilim.

Kendi üniversitemin itirafları bunlarla dolu itiraf etmeyip yapanlar vardır bir de.
Amacım ahlak bekçiliği değil ama ben bu devrin insanı değilim.
Yorumlarda bir çok kişi her yerde olduğunu belirli yerlerle sınırlı kalınmaması gerektiğini belirtmiş. Haklılar mı elbette haklılar ama ben üniversitelere güvenmiyorum hatta liseye kadar kızlarını koruyarak çaba harcayan ebeveynlerin kızlarını üniversite ortamlarında yalnız bırakmaları bana kendimi bildim bileli yanlış gelmiştir. Üniversite ortamlarının ahlakı, dürüstlüğü bozduğunu düşünüyorum. Ahlaktan nasibini almamış insanların içerisinde ahlaklı bireylerin ne kadar da olsa adaptasyon zorluğu çekececeğinden o ortamda tutunulamayacağından onlara uymak zorunda kalan bir çok kız mevcut. Açıkçası ben daha çok açıktan okuma yanlısı oldum insanların hayatı bu kadar zorlaştırdıklarından dolayı.
Bu tarz paylaşımlar seni rahatsız etmiş olabilir ve bu çok normal. Ama unutmamalısın ki üniversiteler, çeşit çeşit insanın bir arada bulunduğu yerler. Herkesin hayat görüşü, sınırları ve yaşam tarzı farklıdır. Kendi değerlerini korumaya odaklan, başkalarının tercihlerini değiştirmeye çalışmak yerine onları sadece anlamaya çalış. İnsanların ne yaşadığı seni değil onları bağlar. Empati her zaman iyi bir arkadaş olur, ama önce kendi mental dengene dikkat et. ❤️✨
Cevap
8Cevap
genelde öyle olmuştur
dünya fuhuş yuvası bu mantıkla. narinin köyündeki imam karısıyla grup yapmak için milletle görüşüyordu hatırlarsan. üniversiteyle alakalı değil olay.
Mesela şey gerçek. Harçlık çıkarmak için zengin sugar daddy bulan kızlar oluyor üniversitede.
Of ne alaka? Seks sadece üniversiteye gidenler mi yapıyor
İyyy hangi üni ora , nasıl bunlarla dolu yavv
Kuzenim Üniversitedeyken burası bildiğin fuhuş yuvası derdi 5 yıl önce
5 yıl önce öyleydi şimdi düşünemiyorum
Ahlak bekçiliği kötü bir şey mi? Bunların yaptıklarına bu yapılır kendini kötü hissetme dindar biri çocuklarinizi aynı şehirdeki üniveristeye gönderin diyor
her yerde var belli kurumlari suclamak yersiz
Evet , kötü alışkanlıklarla mezun oluyorlar
Keşke tek üniler olsa
oyle gibi
İğrenç insanlar ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?