Ailem benden herşeyi sakliyor?

Merhaba arkadaşlar bir kaç ay önce kardeşim araba aldı bana krediyle araba aldım dedi bende inanmadım annemin aldığından şüphe ettim araştırdım baya birinin vasıtasıyla öğrendim arabanın uzerinde kredi yokmuş. Kardeşime arabayı aslinda annem almış. Annemde kardesimde göz göre gore bana yalan atmış. Benden resmen mal kacirmislar annem tarla satmıştı o parayla almış araba ona. Sonra gittim anneme hesap sordum neden bana yalan attınız dedim biliyorum arabayi senin aldığını dedim. Evet ben aldım dedi basladi özür dilemeye tartistik ben bı sure konuşmadım bunla sonra barıştik. şimdi de kardeşimin düğünü için esya almışlar kim neyi aldı annem ya da erkek tarafı ne aldı hiç bir şey bilmiyorum benden herşeyi sakliyolar ama bana ufacik bişey alınsin kardesime rapor veriyor. Ben evlenirken herşeyimi kendim aldım taksitle bı perde bile almadı ailem şimdi ama kardesime eşya alıyorlar ama kim neyi aldı hiç bir bilgim yok beni disliyolar gibi hissetmeye başladım artık çocuğu olarak kardeşime ne alındı bilmek hakkım degilmi sizce ne yapmalıyım?

Ailem benden herşeyi sakliyor?