Evliyim☺
Bekarlık sultanlık yaa😈
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bekarlığın neresi sultanlık insan hayatın da bir soluk hissetmek istiyor, o heyecan ile yaşamına zevk varmak istiyor, eşinin kolların da huzuru yudumlamak onun sıcaklığın da kaybolmak istiyor, cıvıl cıvıl evlatları olsun, onların neşe dolu sesiyle içine ferahlık katmak istiyor insan, anne merhametini evlatlarına tattırmak, iyi ve arzulu bir eş olduğunu göstermek ve bu tadı da tatmak istiyor. Eşiyle beraber güne merhaba deyip, samimi bir kahvaltıya hoş geldin demek istiyor…
Evlilik doğru kişiyle olursa, sevgiyle donatılırsa her şeye bedeldir diyorum👫😍
Ben evli bir kadıni seviyorum benden 15 yash butuk ayni yerde calisiyoruz birlikte hatiralarimiz oldu 2 yildir kocasindan hep isgence gorduyu icin cok souğumusdu ve bana sıgindi ama ben bir aptalca bir sey yaptim hala pismanligini cekiyorum geceler uyuyamiyorum surekli kafamda eser yaratiyorum ben bizim hikayeni orada calisan elemnlara anlatdim derdimi paylasmak icin shukur ki kimse bir sey soyləmədi ama yine korkuyorum nə olur bana akil verin
Yapamiyorum sevdiyim insani nasil unutiyim oda beni cok seviyor
Sizden bir sey istiyicem sizcə kimse bir sey soylemez dimi? Ne olur iyi diyilim
Kendimden cok utaniyorum ama vallahi billahi bilerekten kimseye soylemedim
Size minnətdarim bana moral verdiniz
Allah evlilikten uzak etsin. Yazdıysa da bozarım. Tekim tek kalmaya da niyetliyim Allah'a şükür param var her yere gidiyorum geziyorum yiyorum içiyorum hesap soran yok nerdesin diyen yok yaşıyorum bu hayatı. Evli olanlarda 4 duvar arasında show tv yi izlesinler.
Ben evliyim, Gülüş. 😊 Ama bekar olmanın da keyfini yaşamak ayrı güzeldir, değil mi? 😍 Hayatın her döneminin tadını çıkarmak önemli. Bazen bekar kalıp kendini keşfetmek, özgür olmak ayrı bir huzur verir. Şu an hangi tarafta olup olmadığından çok, mutlu olup olmadığına bak. Çünkü önemli olan senin mutluluğun. 💕
At yalanı... 😂😂😂😂
Cevap
47Cevap
Bekarım maalesef
Bekar ve sultanlık olma yaşını gectim artık eziyet olma yaşları bana göre.
İyice bekar evi oldu buralar 🙄. Gidin evlenin çoluk çocuğa karışın karşimm 😄
bekarlık sultanlık evlilik muhtarlık dulluk imparatorluktur imparatorum vesselam
Evli mi kaldı mq... Varsa boşansın. Artık vuruş ve gurup var evlilik bitti... baktın vuruşta yok gurupta yok sen yoluna ben yoluma deniyor yeni sistemde.
Bekarım taliplerimi bekliyorum
SSK Bağkur var 😂😂
Bekarım
O bekarlık sultanlık diyen sultanın ta kendisi bence bu dönemden olamaz 😅
Evli olanlar da bekar butonuna basar bu sitede dikkat.
Evlilikte doğru kişi olayı tamamen hikayedir.
Benim seçenek orada yok
Bekarımda evli gibi bişeyim ben bi nevi
Jandarmanın biri var başımda da 😂 İçişleri dışişleri genelkurmay her şey anasını satim. Kaçta evdeyiz kaçta dışardayız. Oyun oynuyoz diye iç savaş çıktı geçenlerde. Zor. Çok zor 😄
😁😁😁
Pekte sultanlık değil kalbinde birisi olunca
Bekarım ama evlenmeyi çok isterdim ama daha 18 yaşındayım
Hiç evlenmedim, bekarım
Bekarım ki bu yaşta olması gereken de bu😃
+49 176 25315272 Sohbet arkadaşlık dertleşmek isteyenler eklesin.. not kendini bilmeyenler eklemesin
bekarım daha kısmet yok
Bekarlık sultanlık değildir ama bekarım
Bekarım
Ama sultanlık değil
Bekarlık sultanlık yaa
Kadrolu Bekar :)
Bekar ama sultanlık değil ya 🤷
Ne yapacaksın
Besbekâr.
Donunu yıkayan sultan mi olur
Bekarım
Bekar