Kaynanama bir şey hazırlamasam olmaz mı?

Şimdi şöyle ben eltimle aynı apartmanda yaşıyorum ben 9 aylık evliyim.. eltim de 8 senelik evli. Şimdi benim kaynanamlar biraz uzakta yaşıyorlar.. geldiklerinde de alışmış oldukları evde eltimin evinde kalıyorlar.
zaten kayınpederim de evinde durmaz hemen arkadaşlarının yanına gider çok geç gelir.
kaynanam ne zaman gelse bana yazıyor işte “ kızın akşam üstü sana uğrayacağız” diye.. bende hazırlık yapıyorum ağırlıyorum oturuyor gidiyor ama eltimle torunlarıyla birlikte geliyor hep bana.. ve ben bundan artık rahatsız oluyorum. Bu sefer geldiğinde artık öyle kısırmış, börekmiş vs. Yapmayacağım tabak hazırlamayacağım.
bir kere zaten benim evime gelmiyorsunuz sonuç olarak. Ee hadi geldiniz kayınpederim olmuyor hadi ona bir şey diyemem ama kayınvalidem tek inmiyor aşağıya.. ben neden sürekli tabak hazırlıyorum onlara diye sorgulamaya başladım. Eltime çıktığımızda böyle bir şey yapmıyor sonuçta. Ne varsa onu yedirir.
yemek için gelse yine bende ne pişirirsem onu yer gider ama tek gelecekse insin. Bana inip uğradığında bu sefer bir kahve yapar geçerim.

Kaynanama bir şey hazırlamasam olmaz mı?