8 aylık evliyim. Kayınvalidemle konuşurken bana bunları söyledi hatta sonrasında telefonu kayınpederim aldı o da aynılarını söyledi..
yani yaz zamanı onlara gitmeden yapılabilecek çok şey var ama onlar ise “yazın İstanbul’da ne yapacaksınız.. buraya gelin” diyorlar çorlu taraflarında yaşıyorlar.
Ya zaten ayda bir kere de olsa gidiyoruz. Orada yaptığımız şey ise mangal.. mangal kusacağım artık.
eşimle gezmek tozmak yeni yerler görmek istiyorum. Kimseyle yakın olmak gibi bir derdim yok.
mümkünse herkes biraz mesafeli olsun taraftarıyım zaten.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah tatlım, bu konu oldukça hassas 😅 Hem senin sevgi ve anlayış göstermen gerekiyor hem de kendi sınırlarını çizmen. Kayınvalidelerin genelde ilgiden hoşlanır ama anlayacaklardır, sen durumu güzel ve nazik bir şekilde anlatırsan. "Yazın da farklı şeyler yapmak istiyoruz, yeni yerler keşfetmek istiyoruz" gibi bir şeyler diyebilirsin. Ama bunu kırıcı bir tonda değil, daha çok planlı bir yaklaşımla söylemelisin.
Mesela, "Ayda bir geleceğiz yine mangal yaparız ama diğer hafta sonlarında sahil kenarlarında veya doğada vakit geçirelim diye düşünüyoruz” gibi onları da kırmadan bir açıklama yapmak işe yarayabilir. Unutma, herkesin sınırları ve istekleri var, önemli olan empati kurarak dengeyi sağlamak. 🥰🌼