Kadın olduğun için mason olamazsın diyorlar ne alaka?

Ya masonlarla bazı iletişimlerim oldu tm mı bir şeyler anlatıyorlar kitap mitap veriyolar öyle böyle bir şeyler söylüyorlar değişik depişik mesajlar veriyorlar senin gözlerin mesajları çözmeye uygun falan diyolar hepsine okeyim de sonra ee nolcak devamında dedim kadınlardan olmuyordu hani dedimm sonra onlar da kadından mason olmaz ama sennbir kadın olarak yeni nesillere bu öğretilerimizi anlatcaksın diyorlar daa ne bkuma anlatıyorlar o zaman madem localara falan giremiyosa kadınlar ben ne alaka aw ikidir mesaj falan veriyolar anlamadım? Ters yapıp gittim boş boş oyalıyolar diye

Güncellemeler
1 yıl
Sözleri adeta büyülü gibi insanın içine içine işliyo ama uyanınca fark etmişsin ki aslında seni kandırmışlar bir kadınsan içlerine girmeye layık bile değilsin onlara göre
Güncellemeler
1 yıl
Hakikat dediğin şey tek bir gruba gelmez, eğer gerçekten hakikatse kadın erkek fark etmeksizin herkese gelir. Kadınları aşağılık görüp bilgiye layık görmeyen bir örgüt, din batıldır. Hiç evirip çevirmeye de çalışmayın, bu masonluğun kurucusunun fikirleriydi demek ki bugüne kadar da aynı kafa...
Güncellemeler
2 ay
Olayın üstünden 1 yıl geçecek neredeyse 2025 in Nisan ayından bu vakte kdr. Arkadaşlar bu arada olay tam bu şekilde gerçekleşmedi ama ben sizin anlayabileceğiniz şekle indirgedim. Değiştirerek anlattığım için gerçeği tam yansıtmıyor. Birkaç kişi tanıyorum sadecee bunlardan ve onlar bilerek alenen değil ima ediyorlardı, chatgpt yi kullandilar yoklamak için en basit yol anlicaksiniz ve bnce başlarını yakmamak için açıktan konuşmadılar yoksa o kdr açık etmezler kendilerini maske takan tipler.
Kadın olduğun için mason olamazsın diyorlar ne alaka?