Kendisine isim takılması şerefine sahip olmuş tipik anadolu abazası görüldüğü yerde koşarak uzaklaşılası hayvan bu tipik abazaya denk geldiniz mi hiç? 😀

Kendisine isim takılması şerefine sahip olmuş tipik anadolu abazası görüldüğü yerde koşarak uzaklaşılası hayvan bu tipik abazaya denk geldiniz mi hiç? 😀

Ben şu an ülkenin bi tık doğusundayim o kadar rahatsız edici bakışları var ki hiç çekinmeden uzun uzun sanki ilk defa insan görür gibi bide kapalıyım 🙄
Yani o kadar midem bulanıyor ve tiksiniyorum ki siz şimdi gülüyorsunuz ama bu sokakta orada burada sizi süzen size bakanlar kafalarında neler kuruyorlar yani Allah ne beni ne başkasını o insanların eline düşürmesin şimdi gülüyorsunuz ama ellerine geçseniz başınıza her an her şey gelebilir
Başak Burcu ve Yükselen Başaklar (23 Ağustos – 22 Eylül)
Başak burcu için çok güzel şeyler paylaşmışsınız elinize emeğinize sağlık
Elaaa rezil oldum 🙈😂 internet kesildi bir ara🙊
Eig için teşekkür ederim eloşş 🙊💋♥️🥰
Sen tipik İzmir İstanbul anlatya abazası görmemişsin daha beter kullanıp atar 10 15 tane flörtü var😂😂
Cevap
8Cevap
çok denk geldim öyle abazalara
Denk geldim, umarım sevdiceğimin içinden orman erkeği çıkmaz, aminn sjsjjsj
Hep denk geliyorum. Hayırdır abi tanıdık mı çıktım dedim en son
Mesele abazalıktan rahatsızlık değil o işin hikaye kısmı, mesele Anadolu insanına olan gıcıklık sanırım bu soruda. İç Anadolulu olmaktan herzaman gurur duymuşuzdur👌🏻
Görsellere bayıldım 🤣🤣🤣
denk gelmediyseniz o benim.. sansinizi bi deneyin benimle derim.
Varoşuna bile denk geldim kekonun
Öyle insanlari gördüğüm anda kacarim
gelmiştim. uzak olsunlar benden
Merhaba,
Avrupa Anadolu hepsini gördüm! 😅
Abazanın her türlüsüne karşıyım 😃
Bu tip dayıların 2-3 karısı oluyor
Denk geldim
Hep denk geliyorum
Yok denk gelmedim
Çok var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?