Nasıl oldu da bu yaşa geldim aw
En son 2019da 20ydim ve pandemide de basindaydim 20lerin. Çok yakın geliyor aşırı yakın geliyor. Sonra bi bakmışsın 26 olmuşum. How?
Nasıl oldu da bu yaşa geldim aw
En son 2019da 20ydim ve pandemide de basindaydim 20lerin. Çok yakın geliyor aşırı yakın geliyor. Sonra bi bakmışsın 26 olmuşum. How?
Cevap
10Cevap
Hayır çıtır sayılır gadası
Hayır ben 32 yaşındayım yaşlandığımı hissetmiyorum bile
Evet ben de sunan 26 yim, ama hala kendimi 22 -23 görüyorum, sanki ondan sonrası ilerlemedi.. Zaman bizi yeniyor ama farkında değiliz
Zaten öyleyiz bu arada.
Mesela 40 yaşındaki biriyle 44 yaşındaki biri arasında bi fark yoksa 26yla 22 de çok farklı sayılmaz. 5 sene yaş farkı akran bile sayılır
Evet ama bu fark büyüyor , mesela arkadaşım var ,31 yaşında ,24 olarak görüyor kendini. Mesela burada insanın yaşını ilerlediğini gormemesi
25ten sonra zaman ×2 hızla ilerliyor
İnsanın bir zamana takılı kalması gayet normal...
Bu arada işi gücü yoluna koydun mu akranim?
Haklisin... Zaman su misali diyorlar ya öyle.. Benim o konular karışık , anlatsam belki de inanmaz, oha dersin... Ama ne olursa olsun mücadeleye devam , sen peki
Bende yıllardır depresyondaydim şimdi çıkmaya başladım ve iş buldum
Ne güzel, ne iş yapıyorsun canim
İlk önce otelde resepsiyonist olarak başladım şimdi fabrikada çalışıyorum
Kolay gelsin canim, senin adına çok sevindim ♥️
Sağolasin
Senin de gönlünce olsun 🙏🏻💝
Pişmanlıklarin var mı
O yüzden zaten koydu
Depresyondaydim bazı travmalardan ötürü zamanı ve hayatı kaçırdım gibi birsey oldu
Daha gençsin hayatı kaçırdım ne demek? Aile mi yoksa ilişki den dolayi mi böyle oldu
Hepsi
Depresyon zaten keyif almayı engelliyor
Ailevi sorunlar Depresyon vs derken zaten hepsi dönerli bi şekilde birbirini tetikliyordu
İnan bazen bende diyorum ne ara bu yaşa geldim naptim diye bakıyorum geriye ama hiçbir şey mutlu da değilim motivasyonum yok sen gibiyim de denilebilir de yine de umutlu olmaya çalışıyorum sen de öyle yap hani duygusal birisin belli yanında biri olsun sana iyi gelsin isteyebilirsin ama sabır et aile konusunda da çoğu insan bu konudan muzdarip anlamalarını bekleyemeyiz çünkü aynı kuşak değiliz, seni çok mu üzüyor ailen
Özeline girdim kusura bakma söylemeyebilirsin
Üzdüler ama onlara saldirdim artık kabullendiler. Yoksa calismami filan da istemiyorlardi şimdi çalışıyorum bir süredir mesela
Saldırdım derken 😮 niye istemiyorlardı ki calismani
Zaman hızlı geçiyr
Sizde iyice kendinizi öldürdünüz be..
Hakskdldl zaman su misali
Tadını çıkart, bi bakmissin 50😄
Abv
Yaşlanıyorsun 😂 yok mu kısmetin?
Yok syeuehjw
Yaşlandık yavaş yavaş ne yazık ki
Saçmalama
ceset olmuş
Hayatını yasayamadiysan yaslanmissindir aw
Evet memur bey yasayamadim
Ne memuru
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım, hiç yaşlanmış olur mu bu yaşta ya! 😊 26 yaş hayatın en güzel dönemlerinden biri, tadını çıkar bence! Pandemi hepimizden birkaç yılı çalmış gibi hissettiriyor, haklısın ama bu demek değil ki hayatın geride kaldı. Şu an kendi hikayeni yazıyorsun ve önünde hâlâ koca bir hayat var 💖. Kendine çok yüklenme, her yaşın ayrı bir güzelliği var. Sana harika şeyler yaşayacağın dolu dolu bir ömür diliyorum! 🌿✨