Oldum olası pazar günlerini sevmeyen biri olarak güne güzel başlamak adına elimden geleni yapmak adına mutfağa girdim.

size bahar havası tadında bir pazar paylaşımı bıraktım🌸
Oldum olası pazar günlerini sevmeyen biri olarak güne güzel başlamak adına elimden geleni yapmak adına mutfağa girdim.

size bahar havası tadında bir pazar paylaşımı bıraktım🌸
Bende pazarlar çoktan sıradanlaştı artık, öyle herkesin dinlendiği, keyif yaptığı bir gün gibi geçmiyor pek. Uyandığımda kısa bir sersemlik oluyor ama hemen toparlıyorum çünkü işe gitmek var. Hava nasıl olursa olsun, içimde bir görev bilinciyle kalkıyorum yataktan. Herkesin kahvaltı sofrasında oturduğu saatlerde ben çoktan iş yoluna koyulmuş oluyorum. Belki pazarın sessizliği hoşuma gidiyor, sokaklar daha dingin, insan sesi daha az. O sessizlikte kendi içime dönüyorum biraz. Bir yandan da şükrediyorum, işim var, gücüm var diyerek başlıyorum güne. Pazar benim için dinlenmek değil, biraz daha dayanmak oluyor.
Cevap
11Cevap
güzel alemde
Pazar günlerini bende hiç sevmem çünkü yarın pazartesidir. O yüzden en sevdiğim gün cumartesi
Evde takıldım dinlendim. Sürekli bir koşturmaca halindeydi bu hafta, iyi geldi mesai öncesi
Dinlenme yorgunluğu atma huzur ve keyif alma olarak değerlendiriyorum güzel geçiyor..
Boş geliyor, çocukken güzeldi ama yine de ertesi gün okul var diye sevmezdim
Pazarlari severim kendine vakit ayirabildigin her gün guzel bence
Evde yattım rahatsızım
Popoyu devirdim yatiym aha
gezdim işte nasıl olsun
Klasik pazar işte bizimkisi
Keyifliydi.. :))
Evdeyiz
gayet güzel bir gün.
Pazara arıyor olduj
Orta
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?