5 yıllık evliyim bana bilindik şeyler dışında bir şey söyleyin kocam nasıl bana ilgi gösterir?

Gerçekten yoruldum, ilgisizlikten sevgisizlikten bazen saygısızlıktan. Bir oğlumuz var, kocamın bana karşı iletişim biçiminden oldukça rahatsızım. Hemene herkes tarafından güzel görülen bir kadınım. Eşimin bana ilgili sevgili şefkatli davranmasını istiyorum. Yıllar içinde bu beklentilerimi inanın minimuma indirmeye çalıştım. Ama bu bende öfkeye sebep oldu. Muhabbet etmeyi severim ama sıkmam. Eşimse ilgisini çekmeyen bir konuda konuşmayı sevmez. Konuşacak olsa ya akıl verir ya eleştirir. Kendini bir üst akıl olarak görüyor adeta. Öfke problemim biraz da aileden geliyor fakat çevremde herkes bana ne kadar da sakinsin der. Öfkem Gerçekten değer verilmediğimi sevilmedigimi elestirildigimi hissettigim zamanlarda daha çok ortaya çıkıyor. Hadi ben tedavi olayım, ama bunun asla tek taraflı cozulmeyecegini biliyorum. Eşimse terapiye falan yanasmaz. Biraz da cimridir. Dışarıda yemek yemek durumunda kalsak, bakin durumunda diyorum, on kere düşünür nerde ne yesek diye. Sağlıksız diye diyor ama bence cimrilikten. Gerçekten bıktım yoruldum. Kestirip atasım geliyor. Ama şunu biliyorum ki şiddet aldatma gibi bir durum yoksa boşanmak tamamen bencillik, yani çocuğun varsa. Olmasa çek git, nispeten kolay... Ama bunu istemiyorum ben, ilgi sevgi şefkat istiyorum, bunu da eşimden istiyorum. Çok yoruldum. Her elestirisinde ve akil verişinde küfürler yağdırmak istiyorum inanın öyle öfkeleniyorum. Çünkü bu hep böyle. Ağzını her açtığında bir gereklilik hakkında konuşur akıl verir ya da eleştirir. Kimse sabredemez buna. Desteğinizi bekliyorum akl-ı selim arkadaşlar.

5 yıllık evliyim bana bilindik şeyler dışında bir şey söyleyin kocam nasıl bana ilgi gösterir?