Olduğunca özetlemeye çalışacağım. Ne olur okuyun.
Yakın arkadaşım ve ben köyde büyüdük. Benim evim köyün çıkışına doğru yani dağ taş tepelerin olduğu kısım, ve diğer evlerden biraz uzakta.
Bundan 2-3 sene önce, yani biz 15-16 yaşlarındayken arkadaşım hep bize gelir, bizde yatardı. Neden mi? Çünkü o dönem köydeki çoğu erkekle konuşuyordu, biri bitiyordu diğeri başlıyordu. Köyümdeki çoğu erkek karaktersiz, i* kopuk. Arkadaşımı çok kez ikaz ettim ama dinlemedi. İşte ben ona çok aşığım, şu an konuştuğum doğru kişi, o beni çok seviyor falan fistan derdi. Ben de arkadaşım olduğu için kıyamazdım. Bizde kaldığı geceler, evden kaçıp dağın tepesinde sevgilileriyle buluşurdu. Ben de arkasını kollardım. Bana dediği sadece oturup konuşacağız. Ama meğer sevgilileriyle şey yapıyormuş işte…
İşte tepede buluştuğu çocuklardan biri arkadaşını çağırmış, arkadaşı da bunlar şey yaparken uzaktan bunları çekmiş. Arkadaşımın ifşası var onlarda. Arkadaşım bütün bunları geride bıraktı, dine yöneldi, tövbe etti, bana anlatınca şok oldum.
Kendisi şimdi nişanlı, yakında düğünü olacak. Ama videosunu çeken çocuk bizi tehdit etmeye başladı. Şunu bunu yapmazsan ifşanı nişanlına atarım, senin adını çıkarırım diyor. Ama bu durumda ailemin de başı yanar, benimde. Çünkü videoda bizim ev görünüyor, arkadaşımın ailesi demez mi biz kızımızı size emanet ettik, evden kaçıp bunları yapmış falan diye. Babam annem hepimiz rezil oluruz, beni de *ldürürler. Arkadaşımın ailesine de onu mahveder. Yani biteriz. Kaç gündür gözümüze uyku girmiyor. Ne yapacağız?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer