Arkadaslar baş edemiyorum evimde ki hersey kiriliyor hersey. Baharatligim vardi 3 bin tlik baharatligimin kapagini kirdim ! Sonra gidip yenisni aldim 2 bine ve onuda acarken yine kirdim. Ya neden boyle oluyor, dun esimin aldigi hediyeyi paylasmistim gecesinde de cinler tarafindan cok cok korkutuldum, bugunde baharatligim kirildi.
YA ARKADASLAR DAHA DA BETERİ, dun cinler ruyada gordukten sonra uyandım uyandiktan sonra tekrar uydugumda yine cinler ile alakali seyler ve ceren arkadasimin arkadasina dogum gunu hediyesi olarak baharatligimi goturuyordum bugunde kirildi ya bu kadar sey tesaduf mu, veya ne bileyim ruyamda da emre hocam cinler musallat olmus emre hocam cine donusuyordu esimin adi da emre mesela.
Detay vericek olursam ruyamda benim kolumdan tutmuslar cekiyorlardi, ve ben kactim sonra allah allah diye dua ediyordum cin birden insan kiligina dondu ve ben allah dedikce bana ifrit tarzi birseyler soylettirmeye calisiyordu ben soylememek icin cok direndim ve soylemedim.
Güncellemeler
1 yıl
ESİM DUN YUZUK ALMİSTİ PAYLASTİKTAN SONRA GECESİNDE BUNLAR YASANDİ YAHUUU NE ZAMAN FOTO ATSAM BU TUR KORKUTULUYORUM VEYA KAVGA EDİYORUZ
Ruyamda cinler tarafindan cok korkutuldum napicam?
Üç harfinide inaniyorum deyince bende öyle yarattımi dedim Kur anda geçiyor evt ama dediğim gibi değil Onun ismini anmayin deniliyor üç harfli deyin deniliyor
Kardesim iste eskiden adini bile anmazdim musallat olmuslardi hoca sayesinde kurtuldum Şu an yine olundu ben adlarini gec aklima dahi getirmez dua okur yatan biriydim ina ragmen
Canim hadi benden oturu olsun ben diyorum ki cinlere inaniyorum sen diyorsun ki “ee o zmn öyle inanmadigi dan inanmadigin gecmis tekrar olmuş” bu ne demek? Ben inanmiyorum dememisim anlatir misin ben anlamadim cunku bak duzgun bir uslubla soyluyorum
Yok normal kahve. 2 senelik evli toplam nisanlilikla beraber 5 sene olcak. Ruyamda gordugum arkadasimla yakindik ama eskisi kadar degil ve evet evlilgiinde sorunlar oluyor onhnda illaki
Hatirlamiyorum ama gecen hafta mersinde kardesimin yanina gitmistim ailemde ordaydi. orada annem beni tatli yaparken paylasmisti durumunda o gunde sabaha kadar cinleri gordum ha sadece ben degil kardeismin kiz arkadasi da ordaydi ona da gelmisler o gun.
Bundan iki uc yil once ben hocaya okuttum karabasan basiyordu ve okuttugum muska sayesinde hic ruya gormemeye baskadim ama bu siralar yine goruyorum ya
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
İnancın var mı önemli sonucta
Neye inancim allaha mi cine mi? Her ikisine de inaniyorum.
Allah'a
Cin ne alaka omu bizi yaratti
Ya bak adını andım tövbe tövbe üç harfli dicektim
Yahu yaratti nerde dedim? Kuranda cin geciyor? Neden varligina inanmayim? Bu inaniyorum diye yaratti mi oluyor
Üç harfinide inaniyorum deyince bende öyle yarattımi dedim
Kur anda geçiyor evt ama dediğim gibi değil
Onun ismini anmayin deniliyor üç harfli deyin deniliyor
Nazarda degebilir sürekli bir şey kirilirsa
Ha uc harfli ha cin. İsmini anmasam da korkutuldum ne fark ediyor
Evet surekli kirliyor
Kortulur ama az
Senin dediklerinle daha çok
Söyle söyle çok buluşurlar
Ben sadece söyledim yaranilmiyo
Kardesim iste eskiden adini bile anmazdim musallat olmuslardi hoca sayesinde kurtuldum Şu an yine olundu ben adlarini gec aklima dahi getirmez dua okur yatan biriydim ina ragmen
Ee o zmn öyle inanmadığı dan
İnanmadigin geçmiş tekrar olmus
İnanmiyorum demedim ki 😂😂 isimlerini aklima getirmezdim diyorum
TM iste benziyor
Nesi komik acaba cins misin
Ya senin anlama yapina guluyorum kizim? Sana diyorum ki inaniyorum diyorum sen kalkmis inanmadigin icin gecmis diyorsun turkce mi konusuyoruz?
Sen guluncek yer ariyon
Sen konusmuyon Türkçe ondan uyuz
Eğer beğenmiyorsan yorumumu kaldır bende engellerim
Ya kizim saygisizlasma ben sana ne diyorum da batiyor sana
Kimin öyle olduğu belli hadi ordan
Ya kardesim bak git tekrar oku. İnaniyorum diyorum sen kalkmis bana inanmiyor diyorsun inanmiyorum ne demek?
Git sen oku
İşine gelmiyo farklı konusuyom hadi ordan
Ne dedigini anlamiyorum ki ben seni canim isime ne gelmiyor detayli anlatir misin
Anca kendi dediğine anlarsın işine gelmiyo bilmemezlik
Canim niye kavga ediyoruz ki yani birbirimizi anlamamis olabiliriz tekrar duzgunce anlatabilirsin rica ediyorum.
Senden ötürü olabilir mi anlatiyorum farklı soyluyon
Canim hadi benden oturu olsun ben diyorum ki cinlere inaniyorum sen diyorsun ki “ee o zmn öyle inanmadigi dan inanmadigin gecmis tekrar olmuş” bu ne demek? Ben inanmiyorum dememisim anlatir misin ben anlamadim cunku bak duzgun bir uslubla soyluyorum
Hepsini bir arada söyleme tek tek yazdım fark edersen
Evlimisin? Yatak odan krem mi
Kahve yatak odam ve evliyim
Açık kahve mi? 3-4 senelik mi evlisin ve yakın arkadaşon ilişki sorunu mı var
Yok normal kahve. 2 senelik evli toplam nisanlilikla beraber 5 sene olcak. Ruyamda gordugum arkadasimla yakindik ama eskisi kadar degil ve evet evlilgiinde sorunlar oluyor onhnda illaki
Evinde ne xaman tüm temizlik yaptın
Sehir degistirdik iki haftaya yakin. Ama evde olmadigimiz icin ev temizdi yani
sabah bacagında ya da kolunda iz oluştu mu
Ne izi
İs yok
daha önce böyle oldun mu sen? ya da buna benzer ama 3 ay içinde falan
Hatirlamiyorum ama gecen hafta mersinde kardesimin yanina gitmistim ailemde ordaydi. orada annem beni tatli yaparken paylasmisti durumunda o gunde sabaha kadar cinleri gordum ha sadece ben degil kardeismin kiz arkadasi da ordaydi ona da gelmisler o gun.
Bundan iki uc yil once ben hocaya okuttum karabasan basiyordu ve okuttugum muska sayesinde hic ruya gormemeye baskadim ama bu siralar yine goruyorum ya
Oyle nasil ataam hesabini herkese ac
Açtım
Hocaya gitt