Ruyamda cinler tarafindan cok korkutuldum napicam?

Arkadaslar baş edemiyorum evimde ki hersey kiriliyor hersey. Baharatligim vardi 3 bin tlik baharatligimin kapagini kirdim ! Sonra gidip yenisni aldim 2 bine ve onuda acarken yine kirdim. Ya neden boyle oluyor, dun esimin aldigi hediyeyi paylasmistim gecesinde de cinler tarafindan cok cok korkutuldum, bugunde baharatligim kirildi.

YA ARKADASLAR DAHA DA BETERİ, dun cinler ruyada gordukten sonra uyandım uyandiktan sonra tekrar uydugumda yine cinler ile alakali seyler ve ceren arkadasimin arkadasina dogum gunu hediyesi olarak baharatligimi goturuyordum bugunde kirildi ya bu kadar sey tesaduf mu, veya ne bileyim ruyamda da emre hocam cinler musallat olmus emre hocam cine donusuyordu esimin adi da emre mesela.

Detay vericek olursam ruyamda benim kolumdan tutmuslar cekiyorlardi, ve ben kactim sonra allah allah diye dua ediyordum cin birden insan kiligina dondu ve ben allah dedikce bana ifrit tarzi birseyler soylettirmeye calisiyordu ben soylememek icin cok direndim ve soylemedim.
Güncellemeler
1 yıl
ESİM DUN YUZUK ALMİSTİ PAYLASTİKTAN SONRA GECESİNDE BUNLAR YASANDİ YAHUUU NE ZAMAN FOTO ATSAM BU TUR KORKUTULUYORUM VEYA KAVGA EDİYORUZ
Ruyamda cinler tarafindan cok korkutuldum napicam?