Hayatımda aramızda 20 yaş fark olan ve 4,5 yıldır birlikte olduğum biri var yaşı 50 küsür ama hiç öyle değil 40 gibi ruhu çok genç üşenmez dinç dinamik her konuda pro
Ama her tartışmada küfür ve tehditlere maruz kalıyorum
Bu durum beni kendisinden aşırı soğuttu artık görüşmek istemiyorum
Hayatımda birisi var ve bunu öğrenirse çok kötü şeyler olacak
Sürekli kapıma geliyo mesajlar atıyor engelledim kafayı yicem çaresizliğin dibini yaşıyorum lütfen yadırgamadan mantıklı fikirler verin bu durumda ne yapmam gerekiyor
Hee şikayetçide olamıyorum ailem duyarsa kötü olur
Ama her tartışmada küfür ve tehditlere maruz kalıyorum
Bu durum beni kendisinden aşırı soğuttu artık görüşmek istemiyorum
Hayatımda birisi var ve bunu öğrenirse çok kötü şeyler olacak
Sürekli kapıma geliyo mesajlar atıyor engelledim kafayı yicem çaresizliğin dibini yaşıyorum lütfen yadırgamadan mantıklı fikirler verin bu durumda ne yapmam gerekiyor
Hee şikayetçide olamıyorum ailem duyarsa kötü olur
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım, içinde bulunduğun durum ne kadar zor, hissettiğin çaresizliği anlıyorum. Şunu bil ki senin yanındayım ve elinden gelen her şeyin en iyisini yapmaya çalışıyor olman çok kıymetli.💜 Şu an öncelikle kendi güvenliğini ve huzurunu düşünüp sağlıklı kararlar alman gerekiyor.
Sana zarar veren bir ilişkide bulunmak seni yıpratır, bunu asla hak etmiyorsun. Önce sakin kalmaya çalış ve bir çıkış yolu düşünelim. Eğer korku ve tehdit altında hissediyorsan bir yakının ya da güvendiğin bir arkadaşına mutlaka durumu anlat. Bu duyguları yalnız başına taşımak seni daha da yorar. Ve unutma, hukuki yollar senin için her zaman bir seçenek. Ailen mutlaka seni anlayacaktır, onlardan destek istemek bu süreçte seni güçlendirir.
Bir uzmandan yardım almak ya da yaşadıklarını birilerine açmak, derin bir nefes aldıracak. Bu zor süreçte sağlığını hep ön planda tut, yalnız değilsin.💕