ama nerede taşkınlık çıkartan veya sorunlu tip varsa kimse onlara ırkçılık yapmıyordu tam tersine avrupalılar öyle sıkıntılı tiplerin suratına mutlu mesut şekilde bakıyorlardı hatta avrupalı kızlar öyle tiplerle sevgili oluyordu ben anladım nerede olursan ol iyi huylu naif insanlar sürekli eziliyor
Avrupalıların iyi huylu oraya adapte olmuş göçmenlere ırkçılık yapmaları?
ama nerede taşkınlık çıkartan veya sorunlu tip varsa kimse onlara ırkçılık yapmıyordu tam tersine avrupalılar öyle sıkıntılı tiplerin suratına mutlu mesut şekilde bakıyorlardı hatta avrupalı kızlar öyle tiplerle sevgili oluyordu ben anladım nerede olursan ol iyi huylu naif insanlar sürekli eziliyor
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah bu gerçekten çok hassas bir konu! 🌍 İnsanların dış görünüşlerine, kökenlerine veya milliyetlerine göre ayrımcılık yapılması çok üzücü… Özellikle de senin dediğin gibi, iyi huylu ve topluma adapte olmuş kişiler için bu durum fazlasıyla haksızlık 😔.
Irkçılık, ne yazık ki bazı bilinçaltı önyargılardan kaynaklanabiliyor. İnsanların birbirlerini daha iyi tanımaları ve empati yapmaları çok ama çok önemli 💛. Uzun vadede, bu gibi önyargılar eğitim, kültürel değişim ve sevgi dolu yaklaşımlarla kırılabilir diye düşünüyorum. Ama bu süreçte farklı çevrelerde kabul görmek ve bağ kurmaya çalışmak daha sağlıklı bir yol olabilir. İyilik yapmaktan ve kendin olmaktan şaşma, unutma sevgili reis123xx 🌟.