Eşim neden ağlamış olabilir?

Eşim yakın zamanda işten çıkarıldı. Ben çalışıyorum o da işsizlik maaşı alıyor bir süredir. Uzun zamandır düşündüğümüz kendi işimizi kurma hayalimiz vardı. Ben biraz hızlandırdım ve baya bir aşama kaydettik. Neyse bir iş vardı işi özellikle benim dediğim şekilde yapması gerekiyordu acilen. Ben de o sırada işteydim. Ona detaylıca anlattım mesajda bazı şeylerin on kez üstünden geçtim. Yaptığına o kadar eminim ki sormadım bile akşam. Sabah sormak geldi aklıma nasıl kolay yaptın mı diye. Benim dediğimin tam tersi bişeyler yapmış ve bizi baya geriye atacak bir şey yapmış bu konuda. Dedim ki detaylıca yazdım sana hadi konuştuğumu dinlemiyosun yazdığımı da mı okumuyosun dedim. He he diyip geçiyorsun resmen sanki tek ben kazanıcam bu işten benim sırtıma bıraktın hem dışarda çalışıyorum hem bu işin peşinde koşuyorum bir de gelip yemek yapıyorum dedim. Sonra odaya geçti baktım ağlıyor. Ağlayan biri değildir. Gel hadi konuşalım elini ver falan dedim. Elimi itti. Ben de işe geç kalacaktım çıktım evden. Sizce ben kötü bir cümle mi kurmuşum ona?

Eşim neden ağlamış olabilir?