Evlenilecek kızın geçmişi?

Arkadaşlar ben iyi nir üniversitede iyi bir bölümde okuyorum geleceğimin parlak olduğunu düşünüyorum elim yüzüm de düzgün. Ailem ve akrabalarım tarafından da gerçekten çok sevilirim ve örnek gösterirler. Ego yapmak için anlatmadım bence önemliydi bu. Geçmişte birkaç kez ilişkim oldu gerçekten aklım nerdeydi bilmiyorum ama aylardır kendime gelemedim pişmanlıktan. İlşşki kırdığım insanların hepsi şu an çok iyi yerdeler hepsi çok iyi insanlardı benle yaşıt falan. Ve öpüşme vs oldu fazlası pek olmadı. Ama ben vicdan azabından hiçbir erkekle konuşmuyorum hangi erkeğin hayatına girsem mahvedecek gibi hissediyorum. Ve gerçekten Allah var sadece çok yalnızım. Hiç alkol sigara yasaklı madde kullanmadım. Hiç gece hayatım olmadı. Sadece zamanında yaptığım yanlışlar. Bu yüzden de hayatıma devam edemiyorum kendimi eş ve anne olmaya layık görmüyorum. Bazı arkadaşlarım moral veriyor ama tatmin olmuyorum. Ama bende ileride çocuklarım eşim olsun vs isterdin. Sizce ne yapmalıyım her şeyi biriyle birlikte olsam ona da anlatamam.
Evlenilecek kızın geçmişi?