38 yaşında dul bir kadınım dul olmam önüme bir engel olarak çıkıyor evlenip ayrılmış olan adamlar dahi hiç evlenmemiş kız oğlan kız istiyorlar... Ben namazımı kılan duasız evden çıkmayan biriydim son yıllarda dinimi sürekli sorgulamaya başladım çünkü ne kadar dua edersem namaz kılarsam o kadar sorunlar çıkıyor karşıma patronun kızı 20 yaşında afedersiniz ama hergün başka bir erkekle geziyor ve bunu tüm ilçe biliyor ama gel gör ki onunla evlenmek için ne adamlar sıraya giriyor sadece evlilik değil mesele hiçbir konuda işim rast gitmiyor lanetli gibiyim sanki girdiğim her ortamda bir huzursuzluk oluyor sıkıntılar çıkıyor ama namazını kılmayan her haltı yaşayanlar bizden daha iyi hayatlar yaşıyor lütfen herşeyin zamanı var demeyin 38 yaşında biriyim ne zaman yolunda gidecek bu yaştan sonra birşeylere olan hevesim bittikten sonra mı olacak?
Kerem önder hocanın videolarını izle.
Bir tane örnek video bırakıyorum
https://youtu.be/rYvgwHKEo38?si=Xhm2RMdQhx2KEC04Ben kendi tecrübelerime göre sana şuara suresi 19 . Ayeti tavsiye ediyorum bol bol oku.
Birde sabah akşam şu duayı 3 kere okumalısın
Radîtü billâhi rabbâ, ve bil islâmi dînâ, ve bi Muhammedin sallallâhu teâlâ aleyhi ve selleme rasûlen ve nebiyyâ.
Bir dua daha önereceğim
https://youtu.be/32t4x0u0kl8?si=4svq0CAM_qSkUCv704 Yorumla- 1 yıl
Birde doğum tarihiniz neydi acaba çok mu şanssız bakalım bekli bir şey anlarsam özel bir sıkıntı varsa bilgim mukabilinde ise ona göre de ekstra bilgi verebilirim belki
Soran1 yıl16 Ağustos doğumluyum
- 1 yıl
O benim her yerde insanları defalarca uyardığım tarih
- 1 yıl
Bu tarih zaten evlilik için tehlikeli tarihtir
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)1 yılAllah sevdiği kulunu daha çok sınarmış, daha çok dua etmesini istermiş, sesini duymak, kendisine seslenmesi için. Sen nasıl fıkıh kitapları okuyorsun. Dini yaşamak sadece namaz kılıp dua etmekten ibaret mi sanıyorsun? Azıcık Gazzali oku da, ne kadar şanslı olduğunu gör. Geçici olan dünyanın hevesi için, ebedi olan dünyadan vazgeçmeye gelmişsin. Al bende her bok var da ne oluyor? Para, pul, imkan, rahatlık var da ne oluyor? Kalbimde, ruhumda gram mutluluk yok. İki namaz kılıyorum da kalbim ve ruhuma öyle birazcık huzur geliyor. Kalkmış herkesin altına yatan, zengin adamın kızını örnek gösterip, 20 yaşındaki bir bebeyle kendini bir tutuyorsun. Normalde kimseyi inancıyla yadırgamam, kimseye kızmam. Ama böylesine inançlı olup da, bir cahil gibi soru sorman, saçma sapan örnek göstermen.
Ahiretini yakmak ne demek sen bilir misin? her haltı yaşayanlar bizden daha iyi hayat yaşıyorlar diyorsun. Onlar bedenini peşkeş çekerek, işve cilve yapıp sırf paraları olduğu için adamlarla birlikte olan insanlar. Diğerleri de okuyup bir yerlere gelmiş kadınlar. Zamanında yanlış tercihler yaptıysan, Allah'ta suç arayamazsın tövbe haşa...
Bir suçlu varsa kendinsin. Dininin vaadlerini ve söylenen mesajları tam araştırmamışsın,
Hayatın için de zamanında düzgün bir bölümde okumamışsın.
İkisinde de Allah'ta kusur arama hakkın, dini de belki de en fazla 2-3 yıl daha yaşayacağın ömrü için bir tarafa atma hakkın yok.
Anonim olmasaydın sana bu küçük çaplı şamardan sonra, mesaj atıp uzunca fıkıh anlatıp, neyin ne olduğunu söylerdim de, anonimsin işte :))
Kendine gel. Kendine gel. Kendine gel.
Kişisel gelişimini tamamlamayan erkekler, parasıyla sahip olduğu kadınları, kendi köleleri gibi gören varlıklardır. Tamamlayan erkekler de, kültür, zeka ve iletişime önem verip, hayatında güçlü kadın isterler.230 Yorumla
Soran1 yılNesi saçma sapan kime göre saçma sapan? Neyi örnek gösterecektim!! Her haltı yiyenler kral gibi hayat yaşarken bizler neden b*k gibi hayat yaşıyoruz!! Bırakın bu ayakları ya
Soran1 yılKızın yemediği halt kalmamış ama hayatı herşeyi çok iyi bizde burada dua edelim ne zaman kabul olursa artık ölünce falan herhalde
Cevap sahibi1 yılGit ne halt yersen ye, leş gibi hayat yaşa, kendi öz saygını kaybet, paraya tap. Yarın ölürsen (ki yarına garantin yok), o toprağın altında da ah vah edersin. Ben eskiden inançsız biriydim 3 kere paranormal şekilde uyarıldım. Sonra en azından namazlarımı kılayım dedim ve hayatımı düzene soktum. Parayı çok isterdim, paraya ulaştım ve en değer verdiklerimi kaybettim. Şimdi ne huzurum var ne mutluluğum. Gelmişsin 38 yaşına, kendini 20 yaşındakilerle bir tutuyorsun. Devam et bu kafayla
Soran1 yılBenim neler yaşadığımı sen bilemezsin kimse bilemez dışarıdan hepinize kolay akıllar vermek çocukluğumdan beri rezil bir hayatın içindeyim neymiş dua et yıllardır ediyorum kaç yaşına geldim hiçbir şeyin yolunda gittiği yok sizler 4 5 yaşlarında oyun oynarken ben rezillik çekiyordum klavye ardından konuşmak hepinize kolay geliyor
Soran1 yıl20 yaşındakilerle bir tutmuyorum beynsz insan her or*spuluğu yapan kıymetli oluyor güzel hayat yaşıyor biz namaz kılıyoruz dua ediyoruz ama hayatımız b*k gibi diyorum beynin mi almıyor anlattıklarımı
Cevap sahibi1 yıl:D Sen bana mesaj at da bi' başıma gelenleri ben sana anlatayım. Buradan detaylı anlatamıyorum. Sadece bir tanesini söyleyeyim, aşık olduğum kadın tecavüze uğrayıp öldürüldü. Ailevi durumlarıma da hiç girmeyeceğim. Devam et sen bu kafayla devam et. Ben sokakta yaşayan biriyken, şuanki ekonomik seviyeye geldiysem, İrem isimli arkadaşım babası inancından dolayı reddettikten sonra tek başına çok zengin bir hale geldiyse, kendini sorgulayacaksın. Ne okumuşsun, ne kendini geliştirmişsin, Allah'a suç atıyorsun. Eline kitap alıp ders çalışsaydın, doktor olsaydın, akademisyen olsaydın, öğretmen olsaydın. Kalkıp evleniyorsunuz adam bana bakar diye, erkeğin eline bakıyorsunuz, adam ölürse falan da sapıtıyorsun. Yok Allah şöyle yaptı, böyle yaptı. Hadi lan oradan. Size basite kaçmak daha kolay geldiği için, kısa yoldan olan yöntemi arıyorsunuz. Git oranı buranı aç 38'inden sonra, konuş 40 tane adamla, sırf parası var diye kendine fiyat biçip yat kalk, sonra sana baksınlar. Leş gibi, sanki o adamın sokak köpeğiymiş gibi yaşa.
Kafasını kullanıp bir yerlere gelen, okuyan kadınlara da çamur at. Hadi toz ol
Soran1 yılOkuyan kadınlara ben ne zaman çamur attım? Konuyu nasılda istediğin tarafa çekiyorsun Madem Allah'a bu kadar inancın var şimdi niye bana iftira atıyorsun? Ne zaman ben kendi ayakları üzerinde duran bir yerlere gelen kadınlara çamur attım? Madem bu kadar inançlısın bu attığın iftiradan dolayı Allah bildiği gibi yapsın seni
Soran1 yılHem inanca sahip ol hemde iftira at bildiğin kuzum sen ya
Cevap sahibi1 yılKardeşim "ONLARA VERİYOR BANA VERMİYOR" diyorsan;
Bunun iki sebebi vardır. Ya okumamışsındır, ya da koca eline bakmışsındır.
Okumadıysan da Allah'a ve inanca suç atamazsın.
Koca eline baktıysan da.
Sen kurduğun cümlelerle lüks hayata sahip olan tüm kadınlara çamur atmış oluyorsun. Ama her kadın senin zannettiğin gibi öyle onun bunun altına yatarak kazanmıyor. Sayısal bölümleri kazananlar hep kadın. Benim bir tane danışanım var, kadın avukat ve ultra lüks yaşıyor. Yani insanın kaderini çizmesi birazcık da elinde. Ben islamı mükemmel yaşayan biriyim demiyorum. Sadece araştıran ve namazını kılan biriyim, bu kadar.
Soran1 yılSizi savcılığa veriyorum haddinizi bileceksiniz!!! Benim derdim sizi niye bu kadar gerdi hışuma gitmediyse yanıt verme gereği niye duydun birde üzerine iftira atıp hakarette bulunuyorsunuz savcılığa veriyorum herkes haddini bilecek
Soran1 yılMahkemede de böyle konuşmaya devam edersiniz umarım!!
Soran1 yılNamazında niyazında olan adama bak ya önce iftira atıyor sonra yine iftira atıyor or*spuluğu savunduğumu iddia ediyor herşeyin ekran kaydını aldım savunduğu dinin namaz kılmak dışında hiçbir özelliğini yerine getirmeyen iftira atan dini inancı olmayana sert dille konuşan ki dinimizde zorlama yoktu bildiğim kadarıyla ve siz hem hakaret hem iftira hemde zorlama yaptınız ve ben sizi kesinlikle savcılığa veriyorum
Soran1 yılYokmu emin misin 😂 yaw sen ne aptal birisin bu işin sonunda sen özür dileyeceksin!! Ben değil daha kanunları bilmiyor klavye ardından ötüyor
Soran1 yılDiğer yorum yaptığınız kadın bile savunmuş düzgün konuşun kadınla demiş demek ki yazdıklarınızda birşeyler varmış dimi 😂😂 dini inancı olan iftiracı şahıs seni savcılıkta görüşürüz
Soran1 yılKesinlikle veriyorum merak etmeyin ayrıca madem bu kadar haklısınız korkudan resminizi kaldırdınız demek ki haklıyım neyse artık özür de dileseniz savcılığa veriyorum kimseye iftira atmaz haddinizi aşmazsınız belki bir daha
Soran1 yılHaha korkudan gizli üye yapmış istediğin kadar gizli üye yap ekran kaydı zaten var
Soran1 yılYa hehe ondandır eminim 😂 güya dini inancı varmış nedense dini inancım var diyenler iftira atıyor ortalığı karıştırıyor 😂😂
Soran1 yılTabi tabi alırsın 😂😂 önce sen hakaretler et kışkırtıcı şeyler yaz sonra deki bana hakaret küfür etti 😂😂 daha meelt yazdığının farkında değilsin 😂😂 4 avukatı varmış haspaamm
Soran1 yılİnsanı kışkırtıcı şeyler yazıyorsun sonra da bana küfür etti diyorsun üzerine iftira atıyorsun 😂😂 birde kendinş geliştirmiş kitap okumuşmuş daha neyin ne olduğunu bilmiyor ahlaksız pislik
Cevap sahibi1 yılKim olduğum, anonim cevap veren arkadaşın yorumunda var zaten. Benim kendimi gizleme amacım profilimde senin gibi saçma biri görünmesin diye. Sen hakaretlere devam et, güven bakalım anonimliğine :))
- 1 yıl
Kaç yaşında insanlarsınız siz ya...
- 1 yıl
Hayretle okudum hepsini.
- 1 yıl
Hanım efendi siz ve sizin gibi insanların yaşadıkları hep inançsızlık yüzünden.. namazımı kılar dualar ederdim eskiden sonrasında inancımı kaybettim dersiniz demekki sağlam bir inanca sahip değilmişsiniz. İnancı olan insan peygamber hayatlarını açıp bakar araştırır mübarek insanlar bile ne çileler çekmiş beyefendi çok doğru konuşmuş siz kendinizi 20 yaşında edepsizle bir tutup inancımı kaybettim diye soru atmışsınız. Yazık gerçekten yazık bu insanlara
Soran1 yıl@düşlerdegüzel hayırdır ya adamın fake hesabısın herhalde 😂
Soran1 yıl@düşlerdegüzel onun yazdığın cümlelerin aynısını yazdığınıza göre fake hesabısın belli 😂 komik olma
Soran1 yıl@düşlerdegüzel sizde bir haddinizi bilin atarlı giderli yazmak yerine düzgünce anlatın!! Hayırdır anam mısın babam mısın sen kimsin de yazık diye hitam da bulunuyorsun? Bir haddinizi bilin insan gibi soru yazmışım sizde mümkünse insan gibi cevaplar verin!! Haddinizi bilin!
Soran1 yıl@düşlerdegüzel nesini çok doğru yazmış mesela inançlı hanımefendi? Gerçekten inanca sahip olsaydınız bu denli kimseyi yargılamayacağınızı bilmeniz gerekirdi!!
Soran1 yıl@düşlerdegüzel yargılamak sizlere düşmedi madem bu kadar inanca sahipsiniz dinimizde zorlama yargılama olmadığını bilmeniz gerekirdi sözde inançlı bayan!!
- 1 yıl
Ben onun fake hesabı değilim ama şundan eminim senin pisikolojin bozuk. Kendi hayal dünyanda kuruntularınla yaşamaya devam et daha bu kafayla gram yol alamazsın...
- 1 yıl
Dinde zorlama yok evet sizi de zorlayan yok şu an çok gereksiz sinirlenmeye yer arıyorsun gibime geldi sen biz seni yargılamıyoruz yargılıyor olsak daha aşağılayıcı ithamlarda bulunurduk fakat eleştiride bulunduk. Eleştiriye açık bir insan değilseniz soru da atmamanız gerek. Burada herkes özgür fikrini belirtemesin mi hanımefendi?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, seni ne kadar iyi anladığımı bilmeni isterim. Hayatta bazen her şey üzerimize üzerimize gelir ve umudumuzu kaybetmek normaldir. Yaşadığın şey gerçek bir hayal kırıklığı ve bunun seni manevi anlamda da etkilediğini görmek çok üzücü. 🙏
Sana şunu söylemek istiyorum: Hayatın adaleti bazen bizim anlayamayacağımız şekilde işliyor. İnsanların görünüşte mutlu olması ve sorun yaşamıyor gibi görünmesi, gerçekten öyle oldukları anlamına gelmez. Herkesin taşıdığı bir yükü vardır; kimse dışarıdan göründüğü kadar mükemmel bir hayata sahip değildir. 🌱
Kendi değerini, inancını dışarıdan gelen baskılarla sorgulamak yerine, içinde hissettiğin gerçek sevgiye ve güce odaklan. Başkalarıyla kıyas yapmak çoğu zaman bizi karamsarlığa sürükler. Öncelikle kendine yönel, seni mutlu eden, sakinleştiren şeyleri bul ve hayatında küçük de olsa seni ileri taşıyacak adımlar atmaya çalış. Ve en önemlisi, iç huzurunu bulmanın uzun bir yolculuk olduğunu ve her adımın kıymetli olduğunu unutma. 🌟
Sen çok değerlisin, unutma bunu. 💜20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
- Aile & Toplum konusunda 148,7b cevap paylaştı.
u 1 yıldua okuyun bence
01 Yorumla
Soran1 yılYıllardır okuyorum hiçbir şey olduğu yok
- Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.
m 1 yılErkekler akıllı namuslu kadın isteyip senin bahs ettiğin gibi kızlarla evlenir bacım 😂 yapacak bir şey. Herkes layığıyla işte
11 Yorumla
Soran1 yılEvet namusu sadece kadına biçiyorlar kendileri herşeyi yapabilirlermiş erkekle kadın bir değilmiş
Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. evet sizi anlıyorum ama inan senin inancınla bu dediklerinin hiç bir ilgisi yok,
seni anlayan senin gibi bakan biri bugüne kadar karşına çıkmamış bu senden kaynaklı değil diğerlerinin farklı bakmasından kaynaklı
hani derler ya bazen dalda ki en iyi kiraz sen olabilirsin ama bazıları kiraz sevmez
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılKıyamam sana ya. Seni o kadar iyi anlıyorum ki ama tam bir kırılma noktasındasın sabrın tükendiği yerde muhakkak birşeyleer oluyor çoğu kez şahit oldum. Bence bu gece teheccüd namazına kalk , çok güzel şeyler olacağını hissediyorum senin için. 💙
11 Yorumla
Soran1 yılÇok teşekkür ederim güzel düşünceleriniz için 🙏🌼
- Aile & Toplum konusunda 4,7b cevap paylaştı.
1 yılDinden çıkmak üzeresin dikkat et, çok tehlike bir konuma gelmişsin hemde sırf aşk için. Evet haklısın ama bozuk düzenin ahlaksız dönem insanının faturasını dine kesemezsin. Umarım kendine gelirsin, yorum yapmayayım dedim ama olmayacak artık
05 Yorumla
Soran1 yılHayırdır kız yanıtlarımı şikayet etmişsin 😂
- 1 yıl
Ben bir şey etmedim istiyorsan yorumumu silebilirsin. Dikkat et kendine hoşçakal
Soran1 yılGörmek istemiyorum diye bildirim yapmışsın işte yorumlarım kaldırıldı başkasının inancına saygısı olmayanlar dini inancım var diye geziyor ortada sizler önce dini bir tam öğrenin ondan sonra yargılayın ki dinimizde zorlama ve yargılama yoktu bunu dahi bilmiyorsunuz gelmişsiniz burada inancıma laf yapıyorsunuz
- 1 yıl
Tatlım hayat senin, ne yaparsan yap hayat senin
Soran1 yılYok ya o kadar lafı yap sonra istediğini yap de ilginç insanlarsınız
1 yılÇocuğun var mı?
Ülkemizde dul tabusu var. Özellikle aile büyüklerinde. Evlenecekler o kadar sorun etmiyor ama aile büyük sorun.
Dine bağlama bence. Evlilik işleri hem zaman hem kişi hem de devam etme ayrılma açısından nasip işi biliyorsun02 Yorumla
Soran1 yılBahsettiğim türdeki kadınlar hemen iyisini bulup evlenirken bize bin bir türlü bahanelerle gelmeleri biraz can sıkıcı
- 1 yıl
Haklısın elbette. Ne desek boş. Sabır zor bu durumda.
1 yılİnan çok haklısın bende farkındayım bunların ülkemizde maalesef ki yobaz insanlar tarikat kurmuş veya din adıyla bizi cahilliğe sürüklüyorlar benim gözümde dul vs fark etmez olabilir yani insanlık hali ne var bunda karalayacak
02 Yorumla
Soran1 yılArtık her şey çok değişti erkek arkadaşım da dul biriydi ama aklı ve gözü hep hiç evlenmemiş 20 ile 27 yaş aralığındaki kızlardaydı en son çıtırlar dururken napayım yaşı geçmişi demişti kendisi de 45 yaşındaydı ama
- 1 yıl
Cahil insanlar yapar bunu sen öyle kişileri kaybettiğine sevinmelisin hatta onlar kadından anlamaz tecrübe kişilik tam oturmuş senin cahillerlee ne uğraşacan
Gizli Üye(25-29)1 yılAllah sevdigi kuluna dert verir hz peygamberlerimize bak görürsün
230 Yorumla
Cevap sahibi1 yıl@KaanRahul once kadin ile saygili konusun.
Soran1 yıl@KaanRahul sen nasıl bir pisliksin böyle ya sizi savcılığa veriyorum
Soran1 yıl@KaanRahul haddinizi bileceksiniz ben mereden or*spuluğu savunmuşum hala iftira atıyorsunuz yeter ekran kaydı aldım yarın savcılığa veriyorum sizi yeter
- 1 yıl
Git ver kardeşim. Ne diye vereceksin? Kim olduğumu, kimliğimi bilmeden, sorduğum soruda insanları öfkeyle dinden soğutmaya, dini sorgulatmaya, patronumun kızıyla kendimi bir tutup ona herkesle yatıp kalkıyor dediğim için (ki bu o*rspluğu savunmaktır) bana da "or*spluğu savundu vs" mi diyeceksin?
Hukuku bilmiyorsan sana anlatayım. Anonim olan birine söylenen hiçbir şey suç sayılmaz. İkincisi adını soyadını ver, benim dört tane avukatım var. Ben senin işlem kararını daha seriden onaylatıp, seni burada insanları öfke ve kin ile dinden nefret ettirmeye çalıştığına dair dava ederim. Ben anonim olduğun için edemiyorum. Ama sen beni mahkemeye vererek dava edince, soruyu soranın kendin olduğunu da kanıtlamış oldun. Ben de seni dava ederim. Hadi bakalım kim ceza alıyor. Tazminat alayım da, öttüreyim seni boş yere ahkam kesmek, insanları öfkeye çekmek, dini ve inançları kötülemek neymiş gör.
Daha kurduğun cümlelerin nereye gittiğinden haberin yok, neymiş savcılığa verecekmiş. Git ver. Adım soyadımı da özelden mesaj at söyleyeyim. Buradaki isim gerçek ismim değil, bir halt elde edemezsin. Bak sana mahkemeye vermen için fırsat da veriyorum.
Soran1 yıl@KaanRahul hiçbir halt edemezsin deme bu kadar cahil biri olduğunu bilmiyordum o kadar akıllı gibi laflar ediyordun ama herşeyin o kadar geliştiğini unutmuşsun!! Seni bulmaları saniyeler sürmez nereden giriş yaptığınız her şey ortaya çıkar ne kadar küçümsemişsiniz böyle savcılığı
- 1 yıl
Ablacım, sana kendim adımı soyadımı veririm diyorum zaten. Yaz bana ben sana kendim ad soyadımı söylücem. Sonuçta ailevi değerlerime küfür eden sensin, %100 haklı olan da benim, neyden kimsen kaçayım? :D Beni mahkemeye ver bekliyorum. Diğer türlü kimliğini öğrenemem senin. Ver de kim kimden şikayetçi oluyormuş gör. O küfürü bak sana nasıl yediriyorum ben :D
Soran1 yıl@KaanRahul etrafında olan insanlara Allah sabır versin sizinle yaşamaları çok zor olmalı.. neyse cahile fazla bir şey anlatmicam benden özür dilemezseniz sabaha kadar savcılıktayım net söylüyorum!! Yanan siz olacaksınız
Cevap sahibi1 yılBos yere kavga etmeyin birbirnizden özür dileyin
Cevap sahibi1 yılOnca önemli dava var bunlar varken bos yere adliyeleri meskul etmeyin
Soran1 yılBen dilemem kışkırtıcı şeyler yazan kendisiydi dini inancıma saygı duymayıp neler yazan kendisiydi düzgünce anlatabilirdi birşeyleri kırarak kışkırtarak niye anlatıyor
Soran1 yıl@KaanRahul ya hala boş yapıyorsunuz var ya önce yaptığın ilk yoruma bak düzgünce anlatmak yerine kışkırtarak niye anlatıyorsun dini inancı varmış birde dini inancı olan ahlaksıza bak
Soran1 yılO benden özür dileyecek ilk yaptığım yorum kışkırtıcı ve kırıcı!! İnsanın sabrını zorlayacak şeyler yazıyor sonra gelmiş böyle böyle yaptı diyor!!
- 1 yıl
@Hayatgercek
Hocam rahatsız olmayın diye yorum yapmayı kesiyorum, zaten mahkemede kendisiyle görüşcem. Kendisi istediği kadar yorum yapabilir. Kusura bakmayın sizi de rahatsız ettik bildirimlerle, iyi akşamlar
Soran1 yıl@Hayatgercek bana düzgün bir dille anlatmak yerine kışkırtıcı yorum yapmış insanın da bir sabrı var ama
Soran1 yıl@KaanRahul farkındaysan senin yazdıklarından dolayı şikayetçiler hala kendini savunma derdindesin nasıl bu kadar cahil bir insansın sen ya
Soran1 yıl@Hayatgercek ya bana düzgün bir şekilde anlatabilirdi kırarak kışkırtarak neyi anlatmaya çalışıyor ki düzgün bir şekilde anlatsaydı anlatmaya çalıştığını birde gidiyor başkasının yorumuna da benimle ilgili kötü yanıtlar veriyor!! Ben neyden bahsetmişim o diyor or*ospuluğu savunuyor okuyup bir yerlere gelenlere çamur atıyor diyor iftira atıyor benim yazdıklarımda böyle bir şey var mı Allah aşkına! İnsanık sabrını zorlayan bir insan!!
Cevap sahibi1 yılMesajlarinizi okuyamiyorum ama uzatmayın bence
Soran1 yıl@Hayatgercek sizden rica ediyorum ilk yaptığı yorumu bir okuyun kişisel gelişimime kadar neler yazmış okuyup okumadığımı bilmeden okumamışsın bir yerlere gelmemişsin demiş daha bir sürü şey yazmış bana düzgünce anlatabilirdi kırıcı şeyler söylemeye ne gerek vardı rica ediyorum gidin bir okuyun yazdığını bu şahsın insanın da bir sabrı var
Cevap sahibi1 yıl@Hayatgercek sen nerden ciktin mk
Cevap sahibi1 yıl@Hayatgercek hanimefendi siz nereden ciktiniz iki kisi yetmiyor gibi sizde girdiniz
Soran1 yıl@Hayatgercek yalnız bir fark var ilk kötü yorumları yapan o ilk sorun çıkaran o benim de bir sabrım var sabrımı tüketti ve ağzımı bozdum burada bir suçlu varsa oda o
Soran1 yıl@Hayatgercek birinden kötü bir karşılık almak istemiyorsa düzgün bir dille anlatacak kırarak iftira atarak değil!!
- 1 yıl
Bildirimleri kapatabilirsiniz🤣 yorumcu bayan
Cevap sahibi1 yıl@Hayatgercek cevabımdan kaybol ne uzattınız ya
Cevap sahibi1 yılGidin baska yerde iletisim kurun
- 1 yıl
Kendim yorum yapmamıştım baştan bu yüzden sizin yorumunuza dahil olmak zorunda kaldım sorry 😉 yorumcu hanımefendi
Cevap sahibi1 yılTamam kendi yorumunuzla devam edin lütfen
- Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı.
1 yılİşte bu kısım en tehlikeli kısım oluyor dinden uzaklamak adına. Çünkü sorgulamaya başladığın an aslında yaşadığınla okudugunun çok farklı şeyler olduğunu anlıyorsun.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yıl43 yaşındayım onlarca kadın aldım hayatıma evliliği düşünüyorum şimdi ve 30 yaşında öğretmen tertemiz bekar bir kızla konuşuyorum aileside razı büyük olasılık evlenicem hayat böyle
17 Yorumla
Soran1 yılMuhtemelen paranız var yoksa öyle bir kadın sizinle evlenmez
Cevap sahibi1 yılHayır 40 bin maaşa çalışıyorum evim yok arabam var sadece birde tip olarak çok yakışıklıyım hepsi bu
Soran1 yılEe yine bir yerden kurtarmışsın yakışıklı olmasaydın umrunda olmazdın inan
Soran1 yılAyrıca 40 bin maaşta çokta az bir maaş değil
Cevap sahibi1 yılOda öyle söyledi modellik yaptım bir dönem 1.89 boyum esmerim hafıf kır saç sakal var cok iyi görünüyorsun der hep
Soran1 yılEe kanka senin yakışıklılığın için seninle birlikte olduğunu bilmene rağmen mi onunla evlilik düşünüyorsun? Buda bir çıkar sayılır görüntün iyi olmasa selam dahi vermezdi sana
Cevap sahibi1 yılZamanla tanıyorsun ya yuregı güzel bir kız he sevıyormuyum çok hayır aşık degılım güzel bır kızmı? Hayır. Onun sevgısı yoğun ama benden yana yok pek. Mantık yürütüyorum yaş olmuş 43 az mı? Maksat yuva düzen çocuk olsun bunu da tadalım kafasındayım
Aile & Toplum konusunda 10b cevap paylaştı. başkalarıyla kıyas yapma kendini. hiçbir konuda işim rast gitmiyor lanetli gibiyim
böyle düşündüğün için işlerin rast gitmiyor10 YorumlaAile & Toplum konusunda 3,7b cevap paylaştı. Toplum öğretisi ve kurallar ne yazık ki öyle. Kimin duası kabul oluyor ki zenginin ve din satanların işi rast gidiyor.
00 Yorumla20 yaşında bir çıtırla kendini bir mi tutuyorsun şimdi?
01 Yorumla
Soran1 yılNiye or*spulukla yaşın ne alakası var? Çıtır ve or*spu demek ki sizler or*spu ve çıtır seviyorsunuz
Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Bence Din ile bu olayı karıştırma, etrafındakiler bozuktur.
Ben evleneyim seninle, kabul mü?
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılDinler zaten yalan. İnsan uydurması.
Dinine olan inancını kaybet ama Tanrı'ya olan inancını asla kaybetme
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Sen kendinden taviz verme inş iyi biri çıkar belki uzun zaman alır ama çıkar
02 Yorumla
Soran1 yılArtık çıksada beni mutlu eder mi bilmiyorum hevesim hiç kalmadı güzel şeylere
Ben de tam tersi 35 üstü arıyorum ne dersiniz 🤔
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 544 cevap paylaştı.
1 yılHayırlısı bu senın için dinini sorgulama
Patronun kızı ile herkes evlenmek ister parası için00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılhanımefendi üzerinizde Büyü olabilir haberiniz olsun
05 Yorumla
Cevap sahibi1 yılMüsaitseniz bir şey sorabilir miyim lütfen
Soran1 yılNasıl yani
Cevap sahibi1 yılMesela ben de yıllardır evlenemedim çünkü yakın bir akrabamız benden yaşı büyük olan bir kadın gözünü Bana dikmişti sürekli büyü yaptırdı hiçbir işim rast gitmedi maddi manevi hiç yükselemedim en sonunda onu yaptırdığını öğrendim şimdi işlerim düzeliyor
Cevap sahibi1 yılBu konuları daha detaylı konuşabilir miyiz Her şey buradan yazamıyorum
Cevap sahibi1 yılOlur mu
1 yılTakılma sen düzgün dur dediğin gibi yaşa evlenip ayrılmış olman bile önemli değil dediğin gibi biriysen ben hiç evlenmemiş biri olarak sen gibi birini tercih ederrim patronun kızı gibi birinide istemem.
00 YorumlaNe alakası var ya bulunur sana göre de elbet birileri vardır nerde yaşıyorsun ki denk gelemedin
00 Yorumlaİyi ahirette inandirirlar kdjfj
12 Yorumla
Soran1 yılKaç kez gittin de gördün ahireti 😂
- Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yılSen de kendin gibi birini ara.
01 Yorumla
Soran1 yılEe erkek arkadaşım zaten dul ve 45 yaşındaydı daha nasıl kendim gibi birini bulucam
1 yılhoş geldin aramıza :d
02 Yorumla
Soran1 yıl😁 hoş buldum
- 1 yıl
zevkini sür, bir de geç bile kalmışsın asjsjsjsjs gelsene
Aile & Toplum konusunda 569 cevap paylaştı. Kafayı yemiş insanlık ama ümidini kaybetme
00 Yorumla
1 yılHoş geldin bekarlar alemine 😊
00 Yorumla
1 yılHak veriyorum bazen işler tersine sirayet ediyor
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 536 cevap paylaştı.
1 yılSen neden bu kadar dert ettin evlenmeyi
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 6,6b cevap paylaştı.
1 yılAçıl senin fark etmelerini sağla
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılBende inanmıyorum kardeş😂
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,2b cevap paylaştı.
1 yılÇıtır lazım
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılDin boş iş
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılKaç çoçuk var
00 YorumlaGelin konuşalım
00 Yorumla
1 yılÇocuk var mı
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılUmudunu kaybetme hiç
00 Yorumla
Detaylı bilgi