Ev sahibinin boyle davranmasi normal mi?

Yasadigim sehirden cikio baska sehirde ev tuttum. Emlakcilara vs de baktim. Ilanlara bakarken bir ev begendim, aradim konustum.

Eve baktim. Adam benden 3 yas buyuk, ben 25 yasindayim. doktor ve üniversite de arastirma gorevlisiymis. Oyle biraz tanistik ettik. Evi tek tuttum, tek kalacagimi da mecbur soyledim. Bana bir ihtiyac olursa cekinmeden arayin dedi, evi dizeceksiniz, gelen gidenler olur, mobilcayi ustalar falan, isterseniz ben ilgilenebilirim, yaninizda bulunabilirim esyalar geldiginde falan dedi. Tesekkur ettim kapattim konuyu

Sonra ben tekrar sehrime dondum. 2 hafta sonra aradi, bir sey oldu sandim. Nasilsiniz, tasindiniz mi vs diye sordu. Bende yok toparlaniyorum yavastan dedim. Tamam kolay gelsin, eger burada yapilacak isleriniz varsa halledebilirim, eve boya badana isterseniz yaptırabilirim ya da isterseniz eve birkac esya koyabilirim dedi.

Bende esyalari hemen hemen aldim zaten, onceden soyleseydiniz olabilirdi, boyaya da gerek yok simdilik dedim. Tamamdir kolay gelsin, ev ile ilgili sorun olursa, bir ihtiyaciniz olursa burdayim, her zaman ulasabilirsiniz dedi.

Yapmasi gerekeni mi yapiyor yoksa biraz yakin mi davraniyor sizce? Ilk kez kendi evime cikacagim bilmiyorum bu isleri pek. Ilk basta iyi biri geldi ama yuruyor mu, ilgileniyor mu, gercekten yardimci mi olmaya calisiyor, genc bir kadin olarak baska erkeklerin yaninda durmayin, bende olursam daha iyi olabilir demeye de getirdi falan. Ne oluyor anlamadim.

Evi tutmaktan vaz mi gecsem? Adam iyi mi anlamadim. Googleda da arattim, yorumlarda doktor olarak falan da begenilmis, ilgiliydi, sorunumu beraber cozduk vs yazmislar. Bilemedim yani.

Ev sahibinin boyle davranmasi normal mi?