Ben çok zayıfım, sevdiğim kız çok şişman. Cesaretimi topldım konuşcam. Sizce beni kabul eder mi?
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Rakamlara bak kız kaldırır artık seni şaka şaka öyle beğendiysen
Onu hiçbir zaman taşıyamam. Taşısam da bıraktığım yerin sağlam olması lazım benim iyi yarim kırar yatağı
Hahaha ya çok komiksin 🤣🤣🤣
ALSŞXÖXPSSÖDPDÖDPD o kiloda olan kız bu cılıza tasma takar gezdirir
@pandaaaaxxxx 😭
Ağlama la kalk kilo al biraz KASLSMSPSLS boyun kaç
@pandaaaaxxxx 174
Skskzsmsmsös kilosu var diye tasma mı takıyola
1.74 56 kilo cımbız daha kalın la daha kilolu et ye etçil ol biraz KSEPSMDPWÖDPDÖ
Kilosu yok diye o kız tasma takar tabi takmakla da haklı napsın onu kucaklamayacak veya kucaklayınca beli ağrıyacak erkeği AlSLEPSSÖSŞDÖD
@pandaaaaxxxx bütün moralimi bozdun lan
Amma nazlı çıktın he bu erkeklerin hali ne böyle prenses oldunuz iyice Bilerek aşağıladım hırslanırsın diye sen kafanı iyice kuma gömüyorsun KAPSSÖDPSÖDLX
@pandaaaaxxxx pandacım sende aşağılık kompleksi mi var aşkım?
Yok kızım neyin aşağılık kompleksi AKWPWLSPSEKDP bilerek yaptım böylelerini zorbalamadan harekete geçmiyorlar bak yarın çocuk ne hırs ve hünerle kalkıp kilo almaya başlayacak
@pandaaaaxxxx puahahah yok almasın almasın herkes kendinden memnunsa sorun yok hıyara tuz basmayalım bence 🤣
AKSPSLXPSWMSPSPS umarım alır be cılız erkek mi olur kilolu erkek de olmaz ama kalıplı erkek olur KAPAMSSPSÖSP o da aramıza katılsın çok bir şey istemedik boynunda tasma olmasın dedik ALAŞSÖDĞSÖSSĞSŞS memnundur umarım hıyara tuz basmak benim işim hayat felsefem bu AKAAPDMDPDMDFP
@pandaaaaxxxx abi çok sağol öyle iyi destek verdin ki yarın sabah uyanır uyanmaz intihar etmeye karar verdim
@zelden y@z konuş@lım la senin şöyle bir erkekliğini erkek olduğunu hissettireyim söylemlerimle belki motive olursun ( yazıyı okuyan her kimse yanlış anlamasın amaç gencecik kardeşimiz hayata motive olsun )
Ben kalıplı sevmiyim la 🤣 Hayvan gibi bişey ıyyyy
@pandaaaaxxxx şu yazı tipin efsane mübarek 😆 tamam sen motive et kardeşini
AKSLSMDPDLDPDDLDP bak bak sanki biz kalıplılar sana bayılıyorduk hayvan gibi olanlar kilolu olanlar ALSPSÖDPDÖDDPDŞ biz fit olanlarız
@pandaaaaxxxx tamam fit kal sen aslansın kaplansın pandasın 🤣🤣
KAPSSÖDŞSÖDPDŞSS iltifatların için çok teşekkür ediyorum bu naziklik nereden geliyor WKWŞEMDPSÖEDP Allah vergisi mi panda kelimesini çok yakıştırıyorum kişiliğime
@pandaaaaxxxx iltifat etmedim ki pandalığını hatırlattım sana 😅 fit panda nasıl oluyosa artıkın şu sevimli Randomların da harika bu arada kocaman kocaman daha büyüğü varsa göndersene 🤣
SKEPSMSPSÖESPSLS hatırlatmasan da her aynaya baktığımda görüyorum zaten günlük aynadan izlerim kendimi KAPEDÖDŞSÖD fit panda da türümün ilk örneğiyim KAPASÖDĞSÖSSL randomlarımı konuşmam kadar sevdiysen KASPSMDPSLSPD öğretebilirim sana da atmayı daha büyük neyse yok yok daha büyüğü LAPWSÖDPSÖDSKSŞDÖX
@pandaaaaxxxx iyi o zaman o randomlar sana girsin dicektim 🤣🤣🤣
Al işte bir şöyle bir kadın fenotipi bulamazsın türünün ilk örneği AKSOSMDSPSMSPSS terbiyem el vermiyor oynaşma teke tek olsaydık bunun cevabının ne olacağını tahmin edemezdin AKSPSSLSPWKEPDSKSLD
@pandaaaaxxxx bulamazsın eveeeeetttt yeahhh 🤣😁 o dediklerin anca röyanda be gülüm çölde serap gibi jsjsjsjsjsj
AKWOSMDSPWMSPSPS o şimdi örneklendirdiğim fenotipi aramak için zaman kaybetmek istemem ki be kızım zaman kaybı tamamen rüyalarıma değer veren insanım kapsam alanı dışısın ALAPSMSPSSMSPS
uğraşmak hoşuna gitmiş olabilir ama buradan uğraşma ağır bir şey derim zoruna gider şimdi 2 saat bide gönlünü almakla uğraştırma KAPSSMDPSÖDĞD kalbini kırmamak için hassas davranacağım
@pandaaaaxxxx skimde misin acaba yavru panda? De get
AKSŞSMSĞSMSZP hemen bir küfür be kızım niye bu kadar zoruna gitti KAPWSÖDĞSÖDĞD emin ol sen hiç benimkinde değilsin şu an hatta rüyalarımda kapsam dışı olduğun gibi burada da öylesin hadi şimdi enseni kaşı ve yoluna devam et
@pandaaaaxxxx pandajııığğııım dönde godünü ört bea açık kalmış 😆😆😆
Az önceki söylediklerim neden zoruna gitti de argo kullandın onu söyle ilk başta ALSĞDÖDĞSÖDDP bu söylediğin ile ilgili bir bilgi verirdim de neyse gece gece millet okusa yanlış anlayacak LSPSÖDPSSÖDŞ
@pandaaaaxxxx yok be panda kardeş sen yoluna ben yoluma hayde git sen de git 😂😂😂
KASPSÖDŞSEÖDŞDŞSD sinirlenince neyse aynen ben yoluma sen yoluna şöyle uzun bir süre denk gelmeyelim sen ismimi hatırlarsın ben tanımıyorum seni ama bir iyilik yap da gördüğün yerde kaç gitsin KAPASÖZPSÖSXLD
@pandaaaaxxxx hahaha ziline basıp kaçıcam 🤣🤣🤣🤣
AKSOSMXSPEMDPDLEPD kafana fındık veya ceviz fırlatırım
@pandaaaaxxxx bende pandaya tasmayı takarınn 😂😂😂
AKAOSLDPSEMSPSLS senin takacağın tasma anca parmağıma olur parmağıma takarsın
@pandaaaaxxxx napim parmağına dasmayı kayıp panda aranıyor bir adet ev pandası jsjsjsjsjsj
AKWŞDÖDŞSÖSŞSÖSŞS ben senin kim olduğunu biliyorum gibi ama
Baş harfin y değil mi AĞEÖXXPSMDPDMX
@pandaaaaxxxx 🤣 kayıp evcil pandam bulunmuştur bulananın anasını öpüjeeem çıksın lan ortaya jsjsjsjsjs dasmanı takam gel beri
O musun değil misin söyle ona göre muamele yapıcam ASLEPEÖDDŞEÖDŞXDLDP yazma şiven kaydı senin
@pandaaaaxxxx Panda Sahibesiyim uzat bakim kelleni paşam 😅 o bu şu ich bin yasemenimsi kdkdkdk was ist das?
Ik weet dat hij het is, ik heb het nu geschreven, waarom heb je niet geantwoord KAWPSÖZPSEMXŞDÖSŞDDLDŞD
@pandaaaaxxxx bık bık bık ne bu la. 😅 konuşuyor düş önüme kocaman fit pandam 🤣 sefimli şiyy ya
Kızım m*nyak mısın sen? Bana mı sardın KSEPDMSLSÖDPDD gece gece insan mı yok en son uzun bir süre görüşmeyelim dedim KAWPSMZPDEMDŞDMF
@pandaaaaxxxx Vallaha şımardın git de haydiiinnn gözüm görmesin seni jsjsjsjsj
AKSPSÖXPSDÖXPXŞX şımarmadım karışmıyorum sadece 484945949494 defa birbirimizin yazdığının altına yazdık da abartmayalım tanımadığım birisinin bu kadar uzun süre vaktimi calmasına izin veremem vaktimi calması için benim için özel olması gerekiyor SKEOEDMDPDMDPDLD
@pandaaaaxxxx sktr orspu ııı şey afedersiniz kdkdjdjdjd bu sana değil eylem bildirimi refleksi j 🤣🤣🤣 he he yav hehe kandıramazsın beniii susduramazsın beniiiğğğ 🤓😅 adım Yozgatın Y si evet baş harfi Yozgatttlııının teki ile başlıyor onla bitiyor 😅
Alla alla gece gece çattık KASPSÖXPSEÖDŞSLSP kızım psikopat mısın gece gece küfür etme
Y ile başlıyorsan o sun aw niye uğraştırıyorsun beni ALAPSÖZPWÖSPSÖSŞSS ama sen yozgatlı değilsin KAPWSMSPWÖS 2 dakika içinde bul beni
@pandaaaaxxxx yok olmaz kaç göç kaç göç küfür etmediğimi iyi biliyorsun kalıp o. Biraz psikoyum hea sayende
Olur olur yeriz KASPSÖZPS sen bul beni
Sensin madem bu sabahtan beri niye buradan konuşuyoruz KASPDÖXPSÖSDPDLD la kanser oldum
Bilmez olur muyum küfür etmediğini LSSŞSÖDŞSŞS
Evet bu kadının eseri benim KASPSÖSPSPS benim sayemde oldu
@pandaaaaxxxx Bu kadın senin eserin be şak şak şak 🤣🤣🤣 neyse ben yatıyorum pandacık iyi geceler
SMSOSMZLSSMSŞSLS biliyorum benim eserim şak şak beni aen delirttin diye bağırmadıgın kaldı hadi uyu uyu LWWŞSÖSŞSS iyi geceler
Ay yıkın şu yargıları olur neden olmasın
Diğer ilişkilerden daha güzel olur haha
Niye olmasın sevmissen
neden olmasın
Olur