Kızlar sizce nasıl bir karar almalıyım?

Ailem baskıcı ve görücü olarak biriyle mesajlaşiyoruz arıyor felan normalde annemin akrabasi çocuk ve fatsa da evi felan durumlari iyiymiş gemide çalışıyor aylarca yük gemilerinde makine mühendisliği okumuş ben diyorum evliliğin ilerleyen süreçlerinde İstanbul a yerleşmeyi isterim dedim beni keseler ben İstanbula taşınmam diyor benim memleketim fatsa diyor. Annem babam hasta onları da bırakmam evin küçük oğlu olarak dedi. Gemi işin geçici mi kalıcı mi diye sordum zamanda bana 10 yıl çalışmayı düşünüyorum kaç ay kaldıkları da belli olmuyormuş. Ve geçen gün instagram ve WhatsApp da yolu çekmiştim müzik olarak yusuf güneyin şarkısı sevdaluğun sarmadı şarkısını koymuştum bana diyor ki o şarkıda bana gönderme yaptın ben anladım dedi bende kimseye gönderi olarak atmadım dedim inanmam dedi anladım ben mesajı dedi bende dedim ne mesajı anladın dedim söylemedi. Bende kızdım herseyin altında bir şey arama dedim oda bana ya sevdiğin vardır o yüzden paylaşım yapmışsındır ya da yaşadığın şeylerden dolayı atmışsındır dedi sonra bana dedi ki bir daha gönderilerine paylaşımlarına bakmam ben herşeyin altında bir şey arıyormuşum dedi bu şekilde ben nasil karar almalıyım hiç sevemedim çocuğu ve aynı çocuk gibi konuşuyor hiç Olgun biri değil. Sevdiğim vardı ailem ayırdı kürt diye o bundan daha iyi biliyordu konuşmasını etmesini bana bir fikir verin kızlar hayatımı zindan etmek istemiyorum sevemedim ne yapmalıyım

Kızlar sizce nasıl bir karar almalıyım?