GünaydıNnnnn KS Ailesi... Bugun biraz içim buruk uyandim. Çocukluğuma dair birçok şeyi özlüyorum sanırımmm. En önemlisi canım ablam vardı :(

GünaydıNnnnn KS Ailesi... Bugun biraz içim buruk uyandim. Çocukluğuma dair birçok şeyi özlüyorum sanırımmm. En önemlisi canım ablam vardı :(
Çok farklı bir zamana geldik biz çocukken çok mutluyduk güzel anılarımız oldu ama şu an dünya değişti insanlar değişti geçmişimiz silindi resmen
Kesinlikle öyleeeeee temiz ve masum kalsaydik keske..
İnsanın hayatında kayıp var ise buraya çocuklukla ilgili özlemlerimi yazmak haksızlık gibi geldi.
izninle sana saygı duyarak geri planda kalmak istiyorum. Özlemle
Ne kadar ince bir düşünce... 🌸
Cevap
8Cevap
Küçükken ben kendimi özlüyorum bazen ya daha vicdanlı birisiydim
Şimdi vicdansiz misinnnnnn :)
Digimon tasoları
Pokemon tasoları
Boncuklu tabanca
Tasolarrrr sokakta ki bütün erkeklerin tasolarıni alıyordum 🤭🤭
Aferin
Yok aslında sadece saf ve daha temiz hallerimiz çok güzeldi büyüyünce ne saflık kaldı ne temizlik
Kesinlikle öyle.. Saf ve temizdik !
Bizlerde değiştik bence.
Çizgi filmler çocuklar için programlar bizim zamanımızın evcilik oyunları ip atlamaca
Kaldırim kenarlarinda azz evcilik oynamadık :))
Yalan oldu
Dedem ve anneannemle yaptıklarımız
Hımmm şanslısın hiç dedelerimle vakit geciremedim. Anneanne ve babaanneyide mayal meyal hatırlıyorum çok küçüktüm:(
Dedemle lise1'de Anneannem Üniversiteden sonra vefat etti ama yinede doyamadım onlara
Keşke bende vakit gecirebilseydim hepsiyle. Iki dedem de ben doğmadan önce vefat etmis. Babannemde 6 7 yaslarinda iken. Anneanemde ondan 3 4 ay sonrasinda. O yuzden çok net hatırladığım bir şey yok onlara dair.
Allah rahmet eylesin
Hiçbir şey özlemiyorum.
Neden peki :/
Çocukluğumuzun verdiği o saflık hissi
Mahalle maçları
Az tezavrat yapmamıştım:d
Ne tez avratmışsın o zamandan belliymiş
Sorumluluk olmaması
Ahh ahh kesinlikleeee... ;/
☹️
Şimdide o kadar savaş veriyoruz kiii... survivor gibi hayatimizzzz :d
Kesinlikle öyle sağ çıkarız umarım bundan 😅
Şu yaşımızda nelerle mücadele ediyoruz :d umarımm. Uzaylilar gelsede rahatlasak bir o kaldı
Gelmişlerdir belki de 😅
Uzaylilar Türkçe konuşuyormuş:d
Beklerim onu da yalan yok 😂
İspanyollara göre... Uzaylılar türkçe konuşuyor. Eğer öyleyse dostluk kurmamız çok kolay olur :d Baklavaları hazirla
Hazır buyursunlar 😂
Var kanka ama özel
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?