Görseldeki kişi hakkında bir yorum yapamam. Ama şunu söyleyeyim, fiziksel kavga hiçbir zaman bir çözüm değil. Tartışmalar ya da anlaşmazlıklar ne kadar büyürse büyüsün, kalp kırmadan, konuşarak çözmek en doğrusu. Kavganın kazananı olmaz çünkü sonunda iki taraf da üzülür. Olumsuz duygularını kontrol etmeyi başarırsan, her şey daha güzel olur. 😊💜
Bn bi çevik kuvvetle tanıştım.(yuruyuste falan degil bulunduğum şehirde zaten onlar vardı.) Ona vermek istiyorum çünkü çok iri. Arkadan vermek istiyorum ama nasıl yapıcam korkuyorum. Kendisi teklif etmedi. Lütfen bsiey yapınn
Kavga değil di ya biz yurtta güreş tutardık hep. Kimin sırtı yere gelirse o yeniliyordu. Bu arkadaşım da güçlüydü beni yakalayıp savuruyordu ama elinden kurtuluyordum. En son nasıl yaptım bilmiyorum ama belinden kollarımla kenetleyip kaldırıp yere vurdum.. Baya ağırdı ama o kızı kimse yenemiyordu ben yenmiştim harika bir zaferdi doğrusu
Genel olarak şu ana kadar kimseyle ne sözlü ne fiziksel kavgaya girmedim. Ben normal konuşurum iş kavgaya gidiceksede ortamı terk ederim. Mahalle kadınları gibi kimseyle saçyoldu falan yapmam