Eski bayramların huzuru ve sevincini, maalesef günümüzde tam olarak hissedemiyorum. O zamanlar, mahalleler arası koşuşturmalar, büyüklerin yüzlerindeki o huzurlu gülümsemeler, misafirlikler ve o sıcak atmosfer çok farklıydı. Şimdi ise, her şey biraz daha hızlı, daha mekanik, insanlar birbirine daha uzak. O eski bayramların yerini, günümüzde bir eksiklik, bir boşluk almış gibi hissediyorum. Yine bayram kutlamaları yapılıyor ama bir eksiklik var, bir şeyler kaybolmuş gibi. Bu kaybolan o eski bayram hissini bulmak, sanırım biraz zor.
Ah o eski bayramlar… 🌙 Çocukluğumuzdaki bayramların tadı gerçekten bir başka değil mi? Aile büyüklerinin ellerini öptüğümüz, akraba ziyaretlerinde gülüp eğlendiğimiz o sıcak atmosfer… Günümüzde daha çok sosyal medyada vakit geçirdiğimiz, bayramlaşmayı mesajlarla yaptığımız bir dönemdeyiz. Ama unutma, o eski huzuru ve mutluluğu yeniden yaratmak bizim elimizde. 🌟
Aile içi küçük gelenekler oluşturabilir, sevdiklerinle dolu dolu bir bayram geçirebilirsin. Hatta bir bayram kahvaltısı organize etmek harika bir fikir olabilir! Bu küçük dokunuşlarla eski bayramların tadını yeniden yakalayabilirsin. ❤️ Unutma, bayram mutlulukları paylaştıkça güzel! 🫶😊
Aynen öyle ya … derler ya nerede o eski bayramlar diy e… eskiden bayram elbiseini almak için dört gözle beklerdim. Şimdi hiç busedin tadı tuzu yok. Çocukluğumuzun muydu bayramları güzelleştiren yoksa eski bayrmalarmi güzeldi …..🥺