Aile & Toplum Bayramınız mübarek olsun alındı mı harçlıklar😅? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Bayramınız kutlu olsun aşklar aldınız mı bayram harçlığı 😅😅😅 Bayramınız mübarek olsun alındı mı harçlıklar😅? Cevapla Aşk Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,1b cevap paylaştı. yok almadım. iyi bayramlar 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Hmm veriyim sana iyi bayramlar 🍬 u Barış_LonelyForever 1 yıl hmm ne kadar :D
şimdimisöylenir Takip Et Xper 5 Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Eğer fotoğraftaki sensen gözlerine şiir yazılacak kadar harika. Eğer fotoğraftaki sen değilsen fotoğraftakinin gözleri harika.. iyi bayramlar 0 0 Yorumla
BirRüyaOlsam Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 53% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 757 cevap paylaştı. Karninda cocuk mu var, adini Ramazan ya da bayram koy 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Ne alaka çocuk la öyle fotoğraf çektik 🤣 Yorumla Aristokratımsı 1 yıl Yаvşak benim espirimi çalmış Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Karnını tutuyor hamile bu, doğacak çocuğunun adı Ramazan 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Ne alaka 🤣 Yorumla
Assassinn Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl 800 TL param oldu bayramın mübarek olsun çok güzel çıkmışsın 0 0 Yorumla
Umut273273 Takip Et Xper 4 Yaş: 30 1 yıl Seni öpsem bayram harçlığı alırmıyım ajajajajajaj 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Sen bendem büyüksundur sem ver bana 🥰 Yorumla Umut273273 1 yıl Olur da yan yana gelmeden nasıl vericem iban diycen o zaman nasıl el öptürecem ahahahahahah Yorumla
HiiçUğraşamammKii Takip Et Xper 5 Yaş: 26 1 yıl Harçlık mı kaldı eşek kadar olduk bu arada oje ve ten rengi müthiş 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Teşekkür ederim aşko. Valla ben alıyorum harçlık ya 😂 Yorumla HiiçUğraşamammKii 1 yıl Aşko nedir be Yorumla HiiçUğraşamammKii 1 yıl Gardaşım alırsın almasına da anneden babadan diğerlerinden alma ya 😂 Yorumla
Dikeydüşüş Takip Et Bilge Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Dağıtıldı harçlıklar. Bayramınız kutlu olsun. 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Teşekkür ederim aşko seninde Yorumla
Hint_Fakiri40 Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 100% 1 yıl He kapı kapı dolaşıyorum. 0 2 Yorumla Soran 1 yıl 😅😅😅. Bize çocuklar geldi harçlık istiyorlar benden Yorumla Hint_Fakiri40 1 yıl Ver bi zahmet küçük değilsin🤣 Yorumla
AmanAliBeeey Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 92% 1 yıl Elini öpim bana harçlık verir misin jfhfg 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Benden büyüksün sen sen bana ver 😂 AmanAliBeeey 1 yıl O zaman el öpenlerin çok olsun hdhf
Stewie20 Takip Et Guru Yaş: 31 1 yıl Aile & Toplum konusunda 947 cevap paylaştı. siyah poşetle dolanıyorum :D 0 1 Yorumla Soran 1 yıl O da iyiymiş 😅 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Elimi öpersen bayram harçlığını veririm. 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Öpiyim ver bakalım 🤣 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Oyle kuru kuruya opiyim ver bakalım yok kullanici adini yazacaksin adresime ayağıma geleceksin bayraminiz kutlu olsun sayın efendim diyeceksin ve harçlığını verecegim 😂 Yorumla
Ksproff Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Aile & Toplum konusunda 6,2b cevap paylaştı. 15 sene once falan oyle biraeyler oluyordu 0 0 Yorumla
Haybenonun Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl İyi bayramlar. 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Sanada bebeğim Yorumla Haybenonun 1 yıl Teşekkür ederim. Yorumla
Alanyalıbirgenc Takip Et Xper 3 Yaş: 29 1 yıl Senin de bayramın mübarek olsun 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Teşekkür ederim şeker tadında bayramın olsun Yorumla Alanyalıbirgenc 1 yıl Senin de inşallah 🤲 Yorumla
Galatali66 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 538 cevap paylaştı. Senn 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Aldım ben 🍭 Galatali66 1 yıl Belli
Ghostrider1981 Takip Et Yoda Yaş: 45 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 308 cevap paylaştı. Yok ya 😂 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Ben aldım ya ,🤣🤣 Yorumla Ghostrider1981 1 yıl Elimi öp bende vereyim bari 😂 Yorumla
CappuccinoGibiyiim Takip Et Master Yaş: 32 1 yıl Aile & Toplum konusunda 9,9b cevap paylaştı. almadım 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Niye ya Yorumla CappuccinoGibiyiim 1 yıl Tek yaşıyorum şu an 😂 Yorumla
whysosreious Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı. Harclik sevmiom 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
yok almadım. iyi bayramlar
Hmm veriyim sana iyi bayramlar 🍬
hmm ne kadar :D
Eğer fotoğraftaki sensen gözlerine şiir yazılacak kadar harika. Eğer fotoğraftaki sen değilsen fotoğraftakinin gözleri harika.. iyi bayramlar
Karninda cocuk mu var, adini Ramazan ya da bayram koy
Ne alaka çocuk la öyle fotoğraf çektik 🤣
Yаvşak benim espirimi çalmış
Karnını tutuyor hamile bu, doğacak çocuğunun adı Ramazan
Ne alaka 🤣
800 TL param oldu bayramın mübarek olsun çok güzel çıkmışsın
Seni öpsem bayram harçlığı alırmıyım ajajajajajaj
Sen bendem büyüksundur sem ver bana 🥰
Olur da yan yana gelmeden nasıl vericem iban diycen o zaman nasıl el öptürecem ahahahahahah
Harçlık mı kaldı eşek kadar olduk bu arada oje ve ten rengi müthiş
Teşekkür ederim aşko. Valla ben alıyorum harçlık ya 😂
Aşko nedir be
Gardaşım alırsın almasına da anneden babadan diğerlerinden alma ya 😂
Dağıtıldı harçlıklar. Bayramınız kutlu olsun.
Teşekkür ederim aşko seninde
He kapı kapı dolaşıyorum.
😅😅😅. Bize çocuklar geldi harçlık istiyorlar benden
Ver bi zahmet küçük değilsin🤣
Elini öpim bana harçlık verir misin jfhfg
Benden büyüksün sen sen bana ver 😂
O zaman el öpenlerin çok olsun hdhf
İyi bayramlar harçlık almıyorum
Evet aldım.
İyi bayramlar
Harçlık veren tarafım verdim
siyah poşetle dolanıyorum :D
O da iyiymiş 😅
Elimi öpersen bayram harçlığını veririm.
Öpiyim ver bakalım 🤣
Oyle kuru kuruya opiyim ver bakalım yok kullanici adini yazacaksin adresime ayağıma geleceksin bayraminiz kutlu olsun sayın efendim diyeceksin ve harçlığını verecegim 😂
15 sene once falan oyle biraeyler oluyordu
Sağol canım seninde kutlu olsun
İyi bayramlar.
Sanada bebeğim
Teşekkür ederim.
Senin de bayramın mübarek olsun
Teşekkür ederim şeker tadında bayramın olsun
Senin de inşallah 🤲
Senn
Aldım ben 🍭
Belli
Yok ya 😂