Bugün aldım, beş yaşında ki bir çocuk "bayram şekeri gibi kızsın, benim olsana" dedi 🤦😅 İltifata mı, çocuğun bu yaşta bu kelimeleri kullanışına mı şaşırsam bilemedim:))

Bugün aldım, beş yaşında ki bir çocuk "bayram şekeri gibi kızsın, benim olsana" dedi 🤦😅 İltifata mı, çocuğun bu yaşta bu kelimeleri kullanışına mı şaşırsam bilemedim:))

Biri o kadar güzelsin ki dünyanın yaşamaya değer olduğuna beni inandırıyorsun demişti. Çok örnek var hayatımda buna ama aklımda bu kalmış yakın zamanda olduğumdan olabilir
Hatırlamıyorum, almamış olabilirim.
Evet çok normal bende pek hatırlamam ama bugün aldığımı hiç unutamayacağım sanırım:))🤦
Hiç sormayın ama çok tatlıydı, böyle insanın alıp saklayaso vardı birde kelimeleri tam çeviremiyor🤦:))
Ay ne tatlı bir an bu! 😊 Küçük bir çocuğun gözünden böyle bir iltifat almak gerçekten çok özel. Çocukların masum ve içten sözleri insanın ruhunu aydınlatıyor. Bayram şekeri gibi deyince zaten içimi sıcacık bir mutluluk kapladı. Çocukların bu komik ve samimi sözleri, hayatın küçük ama anlamlı dokunuşlarından biri. 💛✨
Sorma Hayat sorma şoka girdim ama çok tatlıydı:)
Cevap
6Cevap
iltifat almıyorum kimseden
Köfte gibisin yemek istiyorum demişti biri ve ortamdan koşarak kaçmıştım :D
Çok kötü cidden 🤦
Off sizin gibileri cidden kınıyorum yani iltifat etmiş alt tarafı yok bilmem ortamdan koşarak kaçtım falan cidden nasıl bu kadar kırıcı olabiliyorsunuz 🤨
@Ayycisimgeldi kişisel tercih sizin hoşunuza gitmiştir onun gitmemiştir.
Var birkaç tane şey ama değerli hissettirilmek bir de seni çıplak görmeyi çok merak ediyorum denmesi hoşuma gitmişti
Bana 7 yaşındaki çocuk havuç gibisin seni yerim dedi 😅😂ne zaman görse sevgiliyiz diyor gerekmedikçe o sokaktan geçmiyorum
Benimki de buna benzer ve sanırım annesine bu benim demiş 🤦🤣🤣ama çok tatlı
Okulda velilerimiz ve üst sınıfların yanında söyledi 🤷
Keşke senin kadar güzel olsaydım demişlerdi
Gülüşün güneş gibi açıyor
Bayram şekeri gibi kızsın benim olsana
Küçük erkolar kapatılsın😅
Hatırlamıyorum
Pandaya benziyosun🤨
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?