Küçük teyzeler daha mı çok sevilir?

İki çocuk annesiyim bir kızım bir oğlum var birde manevi kızım öz yeğenim var ablamın kızı ve aramız çok iyi teyze yeğen değilde iki arkadaş gibiyiz bir araya gelince gülüyoruz eğleniyoruz oynuyoruz benimle kuzenleriyle uyuyor çocuklarımın da çok iyi arkadaşı oldu onlarla ilgileniyor yemek yediriyor altlarını değiştiriyor oynuyor böyle yeğenim olduğu için çok şanslıyım 4 yeğenim var biri kız diğerleri erkek ve diğerleri erkek olduğu için kızı dışlıyorlar o da benim kızımla oynuyor diğerleri de çoğunlukla oğlumla oynuyor bu erkekler neden kız çocuklarını dışlar anlamam benim gibi yeğenleriyle iyi anlaşan teyzeler var mı çok merak ediyorum? Ben küçük teyzeyim ve küçük teyzeler daha çok sevilir derler ne kadar doğru bilmiyorum ama yeğenimin beni bu kadar sevmesi arkadaş gibi olmamız bunu doğruluyor sanki? Abisi de dışlıyor kuzenleri de ve onlar erkek erkeğe oynuyorlar bizde yeğenimle kızsal konular da konuşup sohbet ediyoruz bana merak ettiklerini soruyor bende cevap veriyorum teyze yeğenden çok arkadaş gibiyiz inşallah hep böyle oluruz?

Küçük teyzeler daha mı çok sevilir?