Siz ne düşünüyorsunuz bu konularda?

Arkadaşlar eşinizin mesleğini her şeyden çok önemseyin. Hatta ilk kriteriniz o olsun. Hemşireyim, atandım bir güzel düzende nöbetimi tutarak hayatıma devam ederken bir jandarma ile evlendim (evlendikten sonra jandarma oldu). Haliyle eş durumu tayini yapıp boktan bir kuruma gelmek zorunda kaldım ve mobbingin alâsını görüyorum. Çocuklarım oldu. Sevgili eşim nöbet tuttuğu için bu sefer de ben nöbet hakkımdan feragat edip sırf 8-16 çalışabilmek için sorumlu hemşire olarak kendimi boktan bir ateşin içine attım. Stres üstüne stres, işimi eve taşımak zorunda kaldım. Eve taşısam neye yarar, sevgili kocam sürekli nöbete gittiği için evde de kendi işime vakit ayıramaz oldum. İstifa et deyip duruyor, kadrolu memur oldum. Beyefendi bu sefer de beni işimde gücümden gelir kaynağımdan edecek. Genç kızlar bu sözlerim kulağınıza küpe olsun. Bir yakışıklıya, bir üniformaya tav oldum. Şimdi de tek başıma sürünüyorum. Bu zamanda meslek her şey. Kendinizi yakmayın Allah için, doğacak çocuklarınızı düşünün. Soruya gelecek olursak, siz ne düşünüyorsunuz bu konularda?
Siz ne düşünüyorsunuz bu konularda?