Sokakta çocuk gibi azar yedik?

ya arkadaş 24 yaşında adamız ara sokakta motorla çok ufak bi hızlı gittik diye yaklaşık 15 yaşıma kadar kaldığımız evin sahibi olan eski tanıdık bir abi yolda fırça kaydı bir ton ilk baş etrafta insanlar var saygısızlıkta etmeyeyim diye sustumda eve geldim şu an bin pişman oldum keşke söylenseydim diye arkadaş çocuk gibi azar yedik milletin arasında denk gelse dükkanda falan söylede kenara çekip anlatsa eyvallah abi kusura bakma derdimde insan içinde gururuma dokundu çok sanki 15 yaşında çoluk çocuğuz sustum hiç dinlemiyormuş gibi yaptım söylendi söylendi lafı bitince döndüm arkamı devam ettim tek kelime etmeden eve geldim bin pişmanım böyle bi huyum var başta demiyorum demiyorum sonra kafamı kurcalıyor şu an kafama takıldı ordan tekrar geçersem özellikle laf atıcam babamın uşağı mısın sen benim öyle insan içinde azarlıyorsun beni diye zoruma gitti arkadaş siz olsanız napardınız susup hiç konuşmamam doğru mu olmuş yoksa bişeyler demelimiydim acaba? komple sustum çünkü konuşmaya başladı bitirene kadar sağa sola baktım umursamadım sonrada cümlesi bitince döndüm arkamı hiç bişey demeden.

Sokakta çocuk gibi azar yedik?