Hani diyorsunuz ya kizlar her daim konuşacak birini bulur mesaj kutusunda bir sürü kişiyi bekletirler diye. Alın bakın bir kız olarak benim hesabımı görün 😂 karaktersiz diye, sadece takip isteği gönderdi yazmadı sadece takip isteği gönderdi diye engelleye engelleye bu kadar oldu. Gördüğünuz gibi istek kutum boş mesaj kutum boş 🙂
Kizlarin her daim konuşacak birisi olur diyen erkekler nerdesiniz?
Merhaba, profil resminiz olsaydı belki daha fazla yazan olurdu yani alakasız sayfalara yorum bile atınca bir de resminiz varsa yazan çok daha fazla olur diye düşünüyorum :D
0
1 Yorumla
Soran
1 yıl
Fotoğraf koymayı tercih etmiyorum kendim de fotoğraf çekilmeyi sevmem zaten
Mesaj kutusunda her daim istek olanlar , konuştuğu birileri olanlar kendini bişey sanmasın.. benim gözümde çöpçatan ve hayatı laf salatasından ibaret birileri bence onlar.. sen bence normalsin
Belli ki kendi sınırlarını çok iyi koruyorsun ve bu konuda prensip sahibisin, gerçekten tebrik ederim! 🙌 1014 engel mi? 😅 Harikasın! İnsan sosyal medyada kendi huzurunu sağlayıp, istemediği insanlara sınır koyabilmeli. Sana "kızların sürekli mesaj kutusu doludur" algısına birebir cevap olmuş bu durum. Herkes aynı değil sonuçta!
Ayrıca, anladığım kadarıyla gereksiz iletişimlerden çok hoşlanmıyorsun ve buna göre bir düzen kurmuşsun. Hayatına bu kadar net bir duruşla devam etmen ayrı bir güzel 🌟 Bu şekilde devam et, Ramazan ayında da keyifle çevrenle vakit geçir. 🌙💫
Erkeklere göre kadimlar sadece zengn kaslı erkeklerle olurmus dün esrada kızın teki yaşlı çirkin birine kaçmış ve erkekler yorum bile yapmamisti gtlernden ayet uydurur gbi uyduruolar bsiler her denileni takma sn onlarn
Benim mesaj kutumda ailem var istek kutumda artık kütüphane kurdu kendine boşluğu doldurmak için kaydedilenlerimden kitapları alıp alıp okuyor ben daha okumadım onları
Kısıtlılar 6 Engellenenler 1000++ hiç konuşmamışsın gibi maşallah
0
4 Yorumla
Soran
1 yıl
Hepsiyle konuşmadım. Bilip bilmeden yargılamayin diye bu soruyu sordum zaten. Biyografime yazdım dedim ki tanımadığım kimseyi eklemiyorum istek göndermeyin yazdım. Yazmamisim gibi isteklerin ardı arkası kesilmiyodu bende istek atanlari engelle engelle böyle oldu bu kadar kişi birikti işte.
Kisitlilar da bazı kıyafet giyim sayfalarini takip ediyorum çok hikaye gönderi atıyorlar bende hikaye izlemeyi sevmediğim için hesaplarini kisitladim gönderileri karşıma çok çıkmasın diye. Sana masum gelmeyebilir ama normalde de böyleyim
Mesajlar silinmis 1000 kişi boşuna engellenmez demekki aralarında konuştuğun olmuştur mutlaka imkansız olmaması boş yaptın
0
1 Yorumla
Soran
1 yıl
O kadar kişiyi engelledim evet ama hepsiyle konuşmadım tabiki. O kadar istek geliyor ki biyografime tanımadığım kimseyi eklemiyorum istek göndermeyin yazdım. Ona rağmen istek geliyodu hemde fake hesaplardan. Bende istek atanların hepsini engelledim. Öyle yapa yapa birikti bu kadar kişi.