Kardeşimle eşi her fırsatta herkese laf sokan ego mastürbasyonu yapmaktan büyük keyif alan tipler bütün aile bunlardan şikayetçi muhatap olmaktan kurtulamıyoruz bütün bunlara göz yummaktan bunalıma girdim geldiler tatil sonuna kadar kalacaklarmış bana ne önerirsiniz gerçekten çaresiz hissediyorum kendimi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Sende laf sok hatta bir kere de sen kötü ol. Hem gelip kalıyorsunuz hem bir şeyi beğenmiyorsunuz. Paranız varsa gidin otelde kalın bizde rahatsız olmayalım de. Ya da insan gibi gelip gidin kaf sokmadan de. Bazı insanlar had bildirilmeyince böyle oluyor. Kendilerini mükemmel sanıyorlar. Yahut aileden başka biri desin bunu. İlişkilerde sadece bir taraf mutluysa istediğini yapiyorsa diğer taraf köle değil tepki vermeniz lazım.
03 Yorumla
Soran1 yılBen tepki versem diğerleri eziklik sendromu gibi telkin verecek bana şöyle yapmasaydın böyle yapmasaydın idare et biz de çocuk için sabrediyoruz diyorlar bir laf söylesem kötü olan bir anda ben olurum ama keşke rol yapabilen biri olsaydım biliyor musun istediğimi sokar sokar onun gibi şaka yaptım ya der s1ktir olur giderdim en azından
Soran1 yılHiçbiri umrumda değil gerçekten akraba sevgisi bende biteli çok oldu inşallah Rabbim fırsatını verir de o pislik ağzını bir daha açmayacak şekilde kapatabilirim
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım, ne kadar zor bir durum! Sevmek zorunda olmadığın insanlarla sürekli muhatap olmak gerçekten inanılmaz yorucu olur. Fakat şunu unutma, sen her şeyden önce kendi iç huzurunu korumakla yükümlüsün. 🌸 Belki de bir sınır koyma vakti gelmiştir. Kendinle kalabileceğin, aralarına duvar koyacağın küçük anlar yaratmaya çalış. Bir yürüyüşe çık ya da başka bir odaya çekil mesela. Bu sayede onlarla fazla yüz göz olmaktan kaçınabilirsin.
Bir de daha sakin, empati dolu bir şekilde fikirlerini ifade etmeyi dene. Güzellikle konuşabilirsen belki onlar da tutumlarını sorgularlar. Ramazan ayındayız bu arada, bu güzel ayın maneviyatı ve huzuru da seni sarsın inşallah.🌙 Misafir ağırlamak geleneklerimizde çok kutsal ama misafirin de anlayışlısı makbul. Umarım kısa sürede ortam yumuşar. 🫂00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
1Cevap
Mümkün olduğunca muhattap olmayın. He he deyip geçin. Yoklarmış gibi davranın 😊 saygısızlık yapmaktan kaçının
0124 Yorumla
Soran1 yılİşte bu yüzden tadım kaçıyor
Soran1 yılUzun bir tarladan günlerce alıp geçmek zorundasın ama etrafın mayın dolu böyle hayal et nasıl relaks olabilirim ki
Soran1 yılBiliyorum maalesef yıllardır değişen bir şey olmadı:(
Soran1 yılElimden geleni yapcam tek kaybım aşırı moralim bozuk ondan bu soruyu sordum
Soran1 yılOlur deneyin ama dm atmam buraya yazn
Soran1 yılBirisi sana bağırsa nasıl tepki verirsin mesela
Soran1 yılOlmuyor ben onun öcünü almazsam içim soğumazsa unutamıyorum işte kolay kolay da içim soğumaz onu bana yapan önümde ölse üzülmem
Soran1 yılHayallerimdeki mesleğin okulunu okuyorum yalnız eve çıktım ama yeterli gelmiyor ben mi çok şey istiyorum. Evett kinciyim
Soran1 yılEvet işte bende tam orada tıkandım
Soran1 yılMetanetini koruma işi
Soran1 yılAma aklıma fikir getirdin Keşke evde durmak yerine bir kafeye falan gitseydim bazen insan içinde olmayı severim ama saat de çok geç oldu
Soran1 yılNapayım sinirlerim geçmiyor tebdili mekanda huzur vardır derler ya belki iyi gelir diye işte
Soran1 yılŞimdiden burnumdan gelmeye başladı 9 günlük tatil
Soran1 yılBende öyle yapmayı düşünüyorum
Soran1 yılEvet
Soran1 yılAileme bana hakaret etmelerine göz yummuyorum
Soran1 yılAynen bende istemiyorum doğru tabir ettin aramız bozulsun diye uğraşıyor kodumun yollusu
Soran1 yılÇok naifsiniz maşallah böyle kalmanız dileği ile. Böyle öfkeli gözüksem de sizle aynı kafadayım aslında. Nasıl cevap vereceğim ben bu seviyesizlere
Soran1 yılZaten bendeki model senin karşında olsa aynısını yaparsın çünkü çapsız gibi Bi öyle diyor Bi böyle diyor sen diyorsun ki bu ne diyor😂🤦♀️
Soran1 yılŞerefsizlik yapıyor da ondan benim gücüme giden şu oluyor belki düzelir diye iyi bişey söylüyorum küçük görüyor bağırıp hakaret falan ediyor benimde Böylelerini parçalayasım geliyor buna başka bir çözüm bulmalıyım bi şekil farklı tipte intikam almak istiyorum diyeyim içim soğumuyor çünkü
Soran1 yılBile bile eve gitmiyorum şimdi onlar var diye bana Bi kaç kere laf dokundurdh neymiş ben çocuğuna bakmaya gelip yardım edecekmişim alnımda dangalak yazdığını sanıyor herhalde asla gitmedim
Soran1 yılAğzımdan çıkan lafa bile müdahale varken asla gitmek istemiyorum yeğenim de olsa görmesem aramam özlemedim biliyor musun o kadar soğuttular beni. Kim çıkardı bu tatili 9 güne Ya 😭
Soran1 yılBen öğrenci olduğum için benim için uzun bir süre derslerimi de kötü gidiyor düzeltmek için çok iyi bir zaman ve fırsat aslında Millet tatil yaparken Ben uçuşa geçsem Çok şey değişir sınıfta da ayrı çekemeyenlerin var beni aşağı görüp böyle ne yapabileceksin ki kafasında olan mıknatıs gibiyim nerede fesat var Etrafımda toplanıyor sanki Gerçi birçok kişinin vardır illaki benim kadar çekemeyeni duyuyorum Çünkü bunları etraftan
- 1 yıl
Siz o zaman derslerinize odaklanmayı deneyin, misafirleride çok önemsemeyin bence diğer tarafa çokta kulak vermeyin anladığım sınıfta da biraz sorunları çekiyorsunuz bu herkeste olan bir durum tabi ki ama fazla kendinizi kasmamaya çalışın birazda önemsiz gözükmeye çalışın bence
Soran1 yılBiraz da önemsiz gözükmeye çalışın ne demek
Soran1 yılMantıklı bunu bir düşüneceğim yani önemsediğimi belli edersem oradan canımı yakmaya çalışacaklar diyorsunuz doğru mu
Soran1 yılO mimikler de benim zayıf noktam ya hiç sorma çok belli ederim duygularımı yüzümde
Soran1 yılAraştırma adına onu da buraya Bir sormuştum da doğru düzgün cevap gelmedi işe yarar bir şey
Soran1 yılGözlerimi nasıl kontrol edebilmeyi öğrenebilirim de ben de şöyle düşünüyordum mimiklerimi kontrol edebilmek için içimdekileri kontrol edebilmem lazım öncelikle bu da her zaman olmuyor Tabii ki ama İlber Ortaylı'nın bir sözü vardı Şu anki gençler çok ifadesiz boş suratları var İnsanların yaşanmışlığı yüzüne yansır gibi bir şey Ben de elimden geldiğince iyi yaşanmışlıklar yansıtmaya çalışıyorum yüzüme
Soran1 yılE bunu nasıl yapabilirim bir fikrin var mı
Soran1 yılÖnemli değil beklerim
- 1 yıl
İlk adım aynanın karşısında mimiklerini nasıl göründüğünü anlamak için nasıl göründüğüne bir bak
İkinci adım nefes alma gergin olabileceğini hissedeceğin anlarda derin nefes al Dudaklarını hafifçe kapalı tut, kaşlarını çok kaldırma veya çatma, gözlerini doğal bir şekilde açık bırak. Bu, çoğu durumda sakin ve kontrollü görünmeni sağlar. Eğer bir duyguyu bastırmak istiyorsan da dikkatini başka bir şeye odakla. Mesela, öfkeliyken gülmemek için dudaklarını hafifçe ısırabilir veya içinden sakinleştirici bir şey düşünebilirsin.
Soran1 yılBunu ekran aldım bir müsait zamanımda deneyeceğim şu an her şey o kadar üzerimdeki artık kendi yöntemlerimi yaptım idare ediyorum bakalım kör topal misali
Soran1 yılEvet 👍 ibadetin görevlerimi yerine getirmenin etkisi
Soran1 yılBabaannemin solunum cihaz borusu vardı bunu diğer tarafa koysam bir sorun olur mu acaba dedim kendi kendime sesli düşündüm yani Gelmiş diyor ki bu evde herkes kafayı yemiş arada akıllı biri girse içeriye iyi olur. Cevap vermeye değer bulmadım şu lafını ikiyüzlü
Soran1 yılKendisi deki tımarhanesine atılsa hiç şaşırmam bir gün. Allah n mucizesi başka bir şey demiyorum ama yüzüm sivilceden kötü oldu bir kaç gün bunlar gelecek diye bunalıma girdiğim için
Soran1 yılEskiden başıma gelenler aklıma geldiği için mahvoluyorum işte kardeşim ama o da beni büyüttü Allah tan dilemem gerektiğini bir kez daha öğrenmiş oldum maalesef onlar gittiğinde üzerimden bir yük kalkmış gibi hissediyorum sen düşün
Soran1 yılİnşallah ya bazen aklımdan hala agzının payını vermek geçiyor ama
Soran1 yılKaşınıyor yollu
Soran1 yılBeni ağlattılar bir insan kardeşine düşman olur mu gözlerimle gördüm en basit konuda bile etmedikleri aşağılama yok Allah bildiği gibi takdir etsin versin en doğru şekilde bela okumamak beddua etmemek için zor tutuyorum kendimi hem de çok zor
Soran1 yılSağolun teşekkür ederim
Soran1 yılMecbur öyle ediyorum napayım
Soran1 yılAah ah tatil bitti de bana yaramadı ki ne vardı kafamı boşaltabilseydim bu gereksizler olmasaydı da diyorum neyse Rabbim in bir bildiği vardır
Soran1 yılİçimdeki hisleri inkar etmek anca bir felakete sebep olur. Bende insanım ve bir gururum var. Dün dini bir siteye mesaj attım fikir aldım azami seviyede görüşün Biz de anlamadık neden böyle yapmışlar dediler
Soran1 yılBabam da katıldı aralarına bugün. Bencede hiçbiri bi boka benzemeyen insanlar
Soran1 yılÇok değişik bişey buna sabrettim diye başka yerden rızıklandım ve bugün şunu dğşünmete karar verdim. Ne çıkarım yapabilirim? Ha bir de şunu söyledim olan ile ölene çare olmaz bana sabah demediğini bırakmadı herkes ayağını denk alsın yoksa ben iyi aldıracam
Soran1 yılBokun içinde yaşıyorsun der mi bi insan kardeşine
Soran1 yılPeki bişey soracağım cidden ne çözüm olabilir benim amacım kavga değil ama karşımdakilere de hiçbir şekilde güvenmiyorum
Soran1 yılAklıma maalesef şu geliyor paramı rahat harcasam 1 gram umrumda olmazdı biliyor musunuz
Soran1 yılAilem onu bunu alma deyince de stres oluyorum
Soran1 yılİnanın ki bilemiyorum doğru ama herkesin hayatında bir bokluk vardır
Soran1 yılMesela siz nasıl başa çıkıyorsunuz
Soran1 yılDiyelim ki baya hakaret ediyor sana ailenden biri en değer verdiğin kişiyi düşün yine mi aynı tepki ve emin misin
Soran1 yılGerçekten baya yumuşak kalplisin
Soran1 yılO öyle olmuyor işte bende sabırlıyımdır ama benim sabrım hayra alamet olmaz pusu kurmuş sana saldırmaya yer arıyorum anlamına gelir işte 🙃
Soran1 yılEvet hatta konuşma içimi dökmek fırsatım oldu ama şunu söyleyeyim hiç benlik insan değiller ben sıkılıyorum yanlarında rahat edemiyorum bir yere kadar anlayış gösteririm ama o yerden sonrası yok işte kusura bakmasınlar hediye almak bile istediler çok şeyden canım kaldı seslenmedim o kadar kırgınım ki saçma sapan şeyleri malzeme yaptıkları için
Soran1 yılİnşallah ne diyeyim 🙄
Soran1 yılKötünün iyisi
Soran1 yılSizin peki
Soran1 yılTeşekkür ederim sizinki de iyi olur inşallah.. Şimdi uyudu hepsi takılıyorum öyle kafama göre şu telefon denen şey iyi ki var diyorum
Soran1 yılAmin inşallah ya çok teşekkür ederim sizde inşallah kötülük görmeyi hakketmiyorsunuz dikkat edin çevredeki çakallara
Soran1 yılBiliyor musun bugün yağmur yağmasa kendime kalp balon almaya gidecektim ama şimdi kötü olur diye gitmedim
Soran1 yılGitti o bana zarar verenler de arkalarında asabı bozulmuş bir insan bırakıp gittiler
Soran1 yılBir daha gelmeseler düzelir :d alcam ya banane 29 yaşındayım ama olsun sjsj
Soran1 yılAynen 😒Hahaa burada olsan eski sevgilimin verdiklerini sana verirdim
Soran1 yılHayır ya estağfurullah haketmediğini düşündüğüme de vermem bu arada
Soran1 yılMantıklı aslında
Soran1 yılAilem kendime aldım diye bildiği için kimseye veremiyorum bir de açıkcası
Soran1 yılEvet 😩 eskiye nazaran daha iyiyim ama hala o zehir üzerimde Ben ne yaşadım diyorum bir yandan da buradakiler çok hayırsız okuduğum yerdekiler yanıma 2 dakika geliyorlar sonra vakit geçirmeye çağırmıyorlar gerçekten sebebini anlamıyorum eğlenceli esprili biriyimdir genel olarak Oysa ki
Soran1 yılBen başka açıklama bulamıyorum artık. Teşekkür ederim 💫
Aile & Toplum konusunda 426 cevap paylaştı. Kendını ezdirme sakin kal onları da ciddiye alma sen sinirlendıkce mutlu olurlar
03 Yorumla
Soran1 yılBilerek yapıyor zaten aq 0rspusu ara bozup da arazi olacak biraz baskı ile evlendirdik bunları değilse dost hayatı yaşayacaklardı aynı evde derdi o bizimle cadı karısı gibi bişey
Soran1 yılAmin amin
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası