Sizce bundan mı kaynaklanıyor?

Ben dünyaya fiziksel olarak deformiteli şekilde geldim. Sağ kulağım normal insan kulağı şeklinde değil işte. Dışarıdan bakınca bayağı kötü ve alay edilecek şekilde duruyor. Hatta çocukken etrafımdaki çocuklar sürekli benimle alay ederlerdi. Kalbim çok kırılır ve ağlardım. Ne zaman yeni bir çocukla tanışsam bana hemen senin kulağın niye öyle diye sorardı. Ben de doğuştan derdim. Bazen aynaya bakar kendimi kendi bedenimin içinde olduğum için aşırı aciz hissederdim. Hep başka bir insanın bedenine girmek isterdim. Diğer çocukları kulakları düzgün şekilli olduğu için hep kendimden yukarıda hissederdim. Onların hep ne kadar şanslı olduklarını düşünürdüm. Şu an 26 yaşında ve yetişkinim. Başörtü takıyorum ve kimse kulağımı görmüyor ve ayrıca ameliyat oldum ve tam düzelme olmasa da bayağı bir düzelme oldu. Eskisi kadar dikkat çekici ve çirkin görünmüyor. Ama ben psikolojimi hiç iyi hissetmiyorum. Asosyalim ve insanlarla arkadaş olmuyorum. İnsanlara karşı aşırı alınganım. Aşağılık kompleksi var içimde. Kendimi dış dünyadan farklı ve ayrı hissediyorum. Karşı cinsle doğru düzgün ilişkim yok çünkü bir erkeğin beni seveceğine karşı güvenim az

Sizce bundan mı kaynaklanıyor?