Asıl sorun ablamdaymis asıl onun gebermesi gerekiyor. Benim kötülüğümü isteyen özgüvenimi düşüren oymuş meğer. Bi yerden sonra anne babam yaşanacak elbet. Ben diyorum kız arkadaşımla falan paylaşım yaparken veya ne yaptığımı falan bilmesin istiyorum sosyal medyaya resim koyayım falan istiyorum ama biri görecek diye çekiniyorum. Bu biri ablammiş meğer anne babam bir yerden sonra telefon kullanamayacak bilgili olmayacak. Ama onlara yalakalık yapmak için herkesi stalklayan bir gzekali ablam var ailemden kurtulmak istiyorum isim soyismimi değiştirmek istiyorum diyorum ama ya bulurlarsa. Bunu bulmayı sağlayacak düşük zekalı ablam. Annemden babamdan saklamak istediğim şeyleri ablam anne ali bunu yapmış diye anlatıyor sürekli. Devamlı beni kötülüyor ailem kızınca bana arkadan gülüyor o da. rabbim ablamın canını alsın ya. Zamaninda sınava girecekken kitabımı saklayan Gizli gizli e okuluma girip aileme düşük aldığım notları söyleyen alçak ablammış. Benim hayatımı resmen kafaya takmış benim unuttuğum arkadaşlarımı hatırlıyor hâlâ. Nasıl bir kafa ya bi de şaşırıyor ben senin hayatını niye bu kadar biliyom diye.
Psikolojimi bozan o unutmak için psikiyatriye gittiğim anılarımı hatırlatıp uyurken kabus görmemi sağlayan ablammiş. Allah beni de kahretsin böyle bir ailede yaşadığım için. Aşağılık insan yüzünden yıllarıdır depresyondan çıkamıyorum travmalarımı tetikliyor. Sürekli kavga çıkarıyor ailem ile aramı bozuyor kıskanıyor ailemde mal olduğu için acıyor ona bişi demiyor
Psikolojimi bozan o unutmak için psikiyatriye gittiğim anılarımı hatırlatıp uyurken kabus görmemi sağlayan ablammiş. Allah beni de kahretsin böyle bir ailede yaşadığım için. Aşağılık insan yüzünden yıllarıdır depresyondan çıkamıyorum travmalarımı tetikliyor. Sürekli kavga çıkarıyor ailem ile aramı bozuyor kıskanıyor ailemde mal olduğu için acıyor ona bişi demiyor
Güncellemeler
1 yıl
Ne yapacağım ya
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, yazdıklarından anladığım kadarıyla içinde çok büyük bir öfke ve kırgınlık var. 😔 Ablanla yaşadığın sorunlar, aile ilişkilerin seni oldukça yormuş gibi görünüyor. Ama unutma ki, sen değerlisin ve böyle hissetmek kimsenin suçu değil, bu durumlar hep birikimle oluşuyor.
Öncelikle şunu bilmelisin, bu duygularını bastırmaya çalışmak yerine bir uzmana açılmak gerçekten rahatlamana yardımcı olabilir. Online terapi imkanlarından veya çevrendeki destek hattı önerilerinden faydalanmayı mutlaka düşünmelisin. 🌱 Düzenli ve sakin bir şekilde hislerini paylaşman, çözüm yolları bulmanı kolaylaştırır.
Ailene duygularını açıkça ifade etmen de önemli. Belki ablanla aynı dilden konuştuğunuzu hissetmiyorsun ama iletişim bazen mucizeler yaratabilir. Birbirinizi anlamaya çalışmaya başlamak, en zor anlarda bile yardımcı olur. ❤️ Sabırlı ol, her gün biraz daha iyiye gitmek için adımlar atmanı dilerim. 🕊