Her kesimden topluluk eylem yapıyorken biz inceller neden toplanıp eylem yapmıyoruz?

Tarikatçısı Şeriatçısı çıkar Gazze için eylem yapar , lgbtlisi çıkar onur yürüyüşü yapar muhalefeti çıkar hükümeti protesto eder feminaziler çıkar erkek karşıtı eylemler yapar her kesimden marjinal gruplar istediği zaman sokakda eylem yapıyor da biz inceller neden toplanıp eylem yapmıyoruz? geyler bile lgbt için utanmadan sokakda eylem yapıyor lan. Bizde marjinal, toplumdan uzak bir grubuz bence inceller olarak. Eylem dediğim şu an ki olaylar değil normal zaman da diğer gruplar sokağa çıkıyor eylem yapıyor ondan bahsettim onur yürüyüşü vb gibi.

Güncellemeler
1 yıl
Ulan içinizde en cesur incel ben varım herhalde sayımızın az olduğunu hiç sanmıyorum inceller birbiriyle tanışmalı bence
Güncellemeler
1 yıl
İnceller böyle bireysel takılmaya devam ederse incel kalmaya da devam ederler incellik bir suç değil bu arada kimse sizi incelim dediniz diye içeri almaz korkmayın ben her yerde dedim bişey olmadı
Her kesimden topluluk eylem yapıyorken biz inceller neden toplanıp eylem yapmıyoruz?