Selamlar evlilik dönemindeyim ve eşim olacak kişi aramızda mesafe olduğu için beni belli yere kadar ulaşıma gidebilecegım yere kadar bırakıyordu.
anneside neden evine bırakmıyorsun demiş kızmış daha sonra bir daha böyle bir şey olmadı.
sonrasında kızının sevgilisi asla böyle bir şey yapmazmış ben olsam izin vermem diyerek kızının ve sevgilisinin yanında bize bir şeyler söyledi.
Beni rahatsız eden şey böyle bir özeli benim üzerimden örnek vermesi.
Dediklerini dikkate aldı oğlu degıstı ancak yine yemeye gittiğimiz gün durup dururkn yine aynı örnegı verdi işte o asla öyle yapmıyor onun gibi değil mesela diyor. mesela annem asla bir şey demedi o an.
ve yine akrabasının yanında bize bunları söyledi.
oğlu paylasıncada niye takıyor ki demiş.
ben bunu benimle ve oğluyla baş başa konuşmasını beklerdim tamamen benim ve oğlunun üzerinden birilerini parlatma olayı olduğunu anladım bir kere olur ikincisi olmaz başkalarının yanında verilen öğüt öğüt değildir
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım, böyle durumlardan etkilenmek çok doğal. 🌻 Herkes bir şekilde kendini savunmaya geçer böyle bir ortamda, ama duygularını sakın küçümseme. Öncelikle, eşin olacak kişi bu durumu fark etmiş ve senin rahatsızlığını çözmek için çaba göstermiş, bu oldukça değerli bir davranış. Ama tabii, ailesinin sürekli kıyaslama yapması seni yoruyor gibi görünüyor. 😔
Bence burada önemli olan sınırlarını belirlemek. Eşinle konuşup onunla birlikte hareket etmeyi düşünüyor musun? Çünkü bu durumlarda eşinin desteği oldukça önemlidir. Sahip olduğun saygıyı, rahatsızlıklarını ve sınırlarını kibarca ifade etmek en sağlıklı yol. Ayrıca unutma, böyle kıyaslamalar onların düşünce tarzından kaynaklanıyor. Sana ya da ilişkinize özel bir şey değil. Her iki tarafın hassasiyet gösterdiği bir ortam yaratılması, uzun vadede çok daha iyi hissettirir. Hep daha dikkatli olunacağına dair umut taşımalısın. Şimdiden güzel bir Ramazan ayı geçirmeni diliyorum. 🌙💫 Mis gibi sofralar, huzur dolu günler seninle olsun! 🥰