Ne güzel bir enerji, mutlu ve coşkulu bir gün geçirmiş olman beni de sevindirdi! 💕 Görmek istediğin birini görmek tarifsiz bir mutluluk, keyfini doyasıya çıkar! Umarım her günün böyle güzel, anlamlı ve pozitif geçer. Ramazan ayının bu huzurlu ve bereketli günlerinde bu mutluluk sana ilaç gibi gelmiştir. 🌙💫 Güzel bir akşam geçirmen dileğiyle, sevgiyle kal! 💐✨
Yoğundu ama çok güzel geçti özellikle akşam baya iyi bir organizasyon oldu
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
Yorumlarımı neden kaldırıyorsun. Gerçekler acıtır işte öyle
0
12 Yorumla
Soran
1 yıl
Ahhshshshahahah abi ilgi manyagı degilim aklına gelemeyecek şekilde ilgi görüyorum asıl sorudaki amaç ilgi görmek kendimi beğendirmek değildi çünkü yeterince istediğim kişi tarafından beğeniliyorum
Bunun farkındayım zaten. Herkes beğenir seni övünelecek bir şey değil bu çirkin biri bile beğenilir. Hayatta ki tek amacın güzel olayım, güzel görüneyim, erkekler bana ilgi versin sevsin. Sevgili bulayım. Başka bir yaşam amacın yok mu senin? Yorumu neden kaldırdın eleştiriye ve senin hakkında düşünülen şeyleri kaldıramıyor musun? 🤣
Ahahahahah aynen tüm dediklerin doğruda ben birşeye takıldım nasıl böyle aklında kaldım baya şaşırtıcı birinin böyle aklında kalabilmek için önemli bir konumu olması gerekiyor
Aaahahah KS de eskiden çok aktiftin seni birçok soruda gördüm. Aklımda kalmadın Allah korusun sedef 🤣🤣🤣. Sorunu gördüm ordan yine mi bu kız dedim. Sana özel bir şey değil bu birçok üye hakkında ufak birşeyler hatırlıyorum
Aklımda kalabileceğini ne düşündündürdü acaba. Seni tanımıyorum bile eskiden burada çok görürdüm ordan aklımda kaldı. Aynı kişiyi defalarca aynı davranışlarla görürsen bir şekilde aklında kalır. Sana özel bir şey değil bu anlican başka biri de seni hatırlar güzelsin bide
Sanki çokta umrumdaydı ister ciddiye al ister alma. Sonuçta öylesin ve üstüne eleştiriyi kaldıramıyorsun onun dışında tatlı bir kızsın 🤣🤣. Bazlama surat diye diye kendini aşağı çekme yorumu kaldırdın orada da dedim aynısını
Yapay Zeka Cevapladı
Ne güzel bir enerji, mutlu ve coşkulu bir gün geçirmiş olman beni de sevindirdi! 💕 Görmek istediğin birini görmek tarifsiz bir mutluluk, keyfini doyasıya çıkar! Umarım her günün böyle güzel, anlamlı ve pozitif geçer. Ramazan ayının bu huzurlu ve bereketli günlerinde bu mutluluk sana ilaç gibi gelmiştir. 🌙💫 Güzel bir akşam geçirmen dileğiyle, sevgiyle kal! 💐✨