Sosyal anlamda
Nedense benimle alakası olmayan kişileri denk gelip yalnız kalıyorum şansa bak
Çok şükür hep bana iyi gelebilecek kişilerle etrafım dolu
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Sosyal anlamda
Cevap
6Cevap
Ben karşı cinste ne kdr beyni çalışmayan ama gerçek anlamda çalışmayan kadın varsa onlara denk geliyorum 😂
Bu nasıl bir auradır yav😂
Beyinsiz bulmak aurasını mı diyosun? 🤣🤣🤣
Evet efendim 😂
Ya bu benim kesinlikle kaderim artik bunu kabullendim çünkü bu yaşa kdr hep böyle olması tesadüf olamaz 😂 hayatımda net bi sevgilim bile olmadı mesela hee öyle aranan tiplerden değilim hiç olmadım da ama denk gelip konuştuğum kişiler de beyin yoktu resmen ve nedense kimle konuşuyor olsam ortada hiç bir şey yokken ortadan kaybolma durumu oluyo istisnasız ya hemde. Hani neden olsa neyse derim ama gerçekten anlamsız şekilde yok oluyolar 😂
:d bence bu hayatta mantıklı bir şekilde aramayı da bilmek lazım yoksa istediğin denk gelmeyebiliyor. Kimse bana bir olgunun sebepsiz olduğuna inandıramaz kesinlikle var ama sana belli etmiyorlar
Yok olsa anlayacak kadar zeki bi insanım emin ol zaten bana saçma gelen de bu nedensiz olmaları. Hani belki kendilerince vardır ama konuşmanın seyrine göre mantıksız işte. Mantıklı bi şekilde aramak gerekir ama dediğim gibi öyle bi amacım hiç olmadı hani şöyle birini bulayım falan hiç kafada kurup birini arama amacım olmadı. Sadece tesadüf karşıma çıkanların hepsi beyinsz çıkması anormal 🤣🤣
Bak bende de mağdur erkek aurası var nerede para ödetmek isteyen doğru düzgün hediye almayan adam gibi adam olmayan gerektiğinde masaya yumruğunu vurmayan tip varsa bana gelir. Arkadaşlarıma ne hediyeler alıyorlar bana alan yok nerde UCUZ bişey var onu almak falan isterler kendimi kötü hissederdim bunu hakedecek biri değilim karakter olarak da tip olarak da. Neyse farkettiğim an dedim ki hayır ben böyle istemiyorum erkek olsam şunların hepsi ben yanlarından geçerken hazır ola geçtirirdim bu ne aq dedim bir gün. Sonra bu tarz hareketi olan kim varsa tespit edip uzak dura dura şimdi pek öyle görünmeyen birini aldım hayatıma 1 kere bende şüphe bıraktı ama eğer öyle çıkarsa onu da kapı dışı ederim kendisi de çok iyi biliyor zaten bunu o yüzden kendini eğitecek muhtemelen eğer öyle hareketi de varsa tabi 😂🙃
Pahalı hediye almayınca olmuyor mu yani? 😂 düşüncen saçma bencee, belki adamın parası yok alamıyor? Bide şu para ödetme olayını anlamadım ne ödetiyolardı mesela sana para ödetme derken? 😂 bide şimdi ki sevgilin 1 kere şüphe bıraktı derken ne konuda bıraktı mesela ne yaptı? 🤣
Yanlış görüntü verdim galiba şöyle anlatayım gayet de parası var adamın astsubay mesleği. Ben bana gitsin versace alsın ysl alsın demiyorum gelmiş bana bardak alıyor ben kıyafet çok sevdiğim halde hadi benim alacağım kıyafet de 1000 tl mesela nesine batar ki? Bu arada bana daha önce eğitim paketi almıştı (fiyat hatırlamıyorum atıyorum olsun 5 bin TL ) sonra bana demişti ki 5 binin varsa versene. 🤦♀️ İlk defa buluşacağız mesela diyor ki oo sen ısmarlarsın. Direkt düştü gözümden. Ha bu benim ona hiçbir şey ısmarlamayacağım anlamına gelmiyor ne yapar eder ısmarlarım da alırım da karşılıksız bırakmam ama doğru bulmuyorum hele ki daha ilk buluşmada. (kendi ayakları üzerine durabilen calıskan biriyimdir) Ailem bana çok emek verdi onları bir tatile falan göndermek isterim dediğimde gider parasını isterim onlardan biz nasıl geçineceğiz dediği oldu o zaman benim ailemi de gönder onlar p1ç mi dediği de. Şuanki sevgilime gelecek olursam öğrenciyim ailem yolluyor para tamam mı bi kaç gün üst üste 400 100 tl harcadığım oldu birden dedi ki parana dikkat et de baban göndermez yoksa gibi bişey dedi ciddi şekilde bende tartıştım tabi böyle demek mi yakışırdı sana insan bi paran bittiğinde bana söylüyorsun falan der ki söylesen de istemem senden dedim cimri isen hayatıma gelme istemiyorum dedim bir daha ağzından çıkaramadı böyle laflar ama pusuda bekliyorum bi kere daha yapsın da görür o zaman
Bence sen çok maddiyatçı parasal düşünüyosun bu şekilde düşünerek senin karşı tarafa yanlış görünmeme ihtimalin yok söyleyim, ben sana erkek gözüyle söylüyorum bak bunu tanımam etmem seni öyle düşün. Sorunlarının hepsi para konusu, bu kdr sıkıntı yaparsan zaten karşı taraf senden beklemeyecekse bile karşılık bekler, mesela ailemi tatıle göndermek isterim muhabbeti saçma eğer evlenmeden göndereceksen tamam buna kimse karışamaz. Ama evliyken diyosan ozaman sıkıntı olur karşı taraf da der benim ailemi neden göndermiyoruz diye onun ailesi de ona emek verdi? Yaşın kaç senin bilmiyorum ama yanlış düşüncelerin var, evlendikten sonra paranız ortak olacak ve senin aileni tatıle göndermek zorunda değil mesela biliyosun demi? Bence bu parasal zihniyetten çık, yok cimri erkek sevmem etmem falan bunları direk söylersen oda sana bende şöyle kadın sevmem etmem der olay tartışmaya döner. Bu düşünceden çıkmazsın sanmıyorum ama yine de söyleyim ben bunu dışardan bi göz olarak söylüyorum sana
Neden öyle bir görüntü verdiğimi anlıyorum ama bence bir erkek para harcadığı kızı seviyordur gerçekten bir yerde. Bunu maalesef kendim acı tecrübeler ile şahit olduğum da oldu. Geniş bakış açılı biriyim ama merak etme senin dediklerini de anlıyorum düşünür yine değerlendiririm. Ben 29 yaşındayım ama evlensem de benim kendi param ile yapacağım şeyler. o bahsettiğim onun ailesini de ben göndermem kendi param ile kusura bakmasın onlar bakalım bana destek mi olacak köstek mi sevdirebilirler ise kendilerini bana belki Bi ihtimal. Ama hiç sanmıyorum. Ve benim de kendisinden öyle bir talebim olmaz. Diyemem benim aileme de şunu al bunu al diye ayıp olur sonuçta
Ben kendi kazanacağım para ile ailemi tatile göndermek istiyorum karışıklık olmasın diye tekrar yazmak istedim*
Öyle dedim bile bu arada tartışamadı benimle cimrilik konusunda haklıyım çünkü ben çekemem böylesini olmasın daha iyi gerçekten. Dışarıda arkadaşlarımın sevgilileri ne kadar bonkör her zaman bana bile istemediğim halde bir şeyler alıyorlar mutlaka benim hakkım değil mi hayatımda böyle birisinin olması 🙄
Bak kadınlar da şu laf moda olmuş yok erkek para harcadığı yatırım yaptığı kadını sever falan bu var ya tamamem uydurma işine öyle gelen kadınların uydurduğu bişey hiç öyle bişey yok haberin olsun. Tam tersi farklı amaçlarda oluyor altında o para harcamanın, boş beleş tiplerin uydurduğu şeyler haberin olsun. Tatil konusunda dediğim gibi sen eğer çalışıyosan o işi evlenmeden yap evlenince o iş emin ol olmaz kavgaya döner, çünkü evlenince sizin zaten kendinizin bi ton geçim derdi olacak, o yüzden onu şimdi yap. Sen okuyo musun hala onu anlamadım?
Şu kıyaslama işini de asla yapma kadınların yaptığı en büyük hata yok onun sevgilisi şunu almış bunun eşi bunu almış. Bak bunu yaptığın an ne evlilik kalır ne sevgililik, oda sana der ki şunun karısı nasıl bakımlı nasıl seksi ozaman sende donar kalırsın. Kıyas çok kötü bişey resmen eşini eziyosun şahsen bi kadın bana böyle konuşsa git ozaman onunla sevgili ol der sktr ederim net.
Evet başta belirttiğinin de farkındayım. Sanırım emek vermek tabirini kullanmak daha doğru olur. Onu da düşündüm kendimizi geçim derdine sokmadan yapmak istediğim bir şey ama ne kadar seversem seveyim eğer benim parama karışacak olursa orada işin rengi fena değişir buna müsade edemem. Okuyorum şu an 3. Üniversitem
Buyursun etsin umrumda olmaz ben zaten gayet Seksi de bakımlı da bi kadınım bu konuda kendimi de geliştirmeye devam ediyorum hiç umrumda bile olmaz kurtuldum diye sevinirim bile
Bence sen okulunu bitir işe gir kendi paranı kazan, hediye bilmem ne olayları kişisel isteyerek yapılacak şeyler zorla değil bunu bil 😀 yspmazsa ayrıl ama bu kdr para odaklı olduğun sürece mutlu olma ihtimalin yok denecek kdr az bunu tüm samimîyetimle söylüyorum, kıyas kafasından da kesinlikle çık. Kimse arkadaşlarının sevgilisi gibi olmak zorunda değil herkesin durumu huyu karakteri farklı, kıyas yaptığın o adamı kaybedersin oda seni başka kadınlarla kıyaslar
Tamam işte sonuç hep bu olur kurtuldum falan bende onu diyorum. Karşı tarafta aynı şeyi söyler yani buna emin ol bak kurtuldum
Çok sevinirim yeter ki beni takıntı haline getirmesin de adriana ile evlensin diye dua bile ederim 🤠 Emin ol muhakeme yeteneğim çok iyidir ve kimseyi kaybedeceğimi de sanmıyorum ince eler sık dokur çok düşünür gerekirse öyle bitiririm. Biliyorum ki kimse mükemmel değil ama bana bu para konusunda saçma sapan davranan bir erkek görünce direkt soğuyorum kim olduğu yakışıklılığı falan da umrumda değil.. Ve mutlu olmak için herhangi bir beyefendi kişisine ihtiyacım da yok kriterime uyan nadiren de olsa görebiliyorum ama uymazsa da istemiyorum yoksa ben çoktan evlenirdim. Kalbimi Allah a bıraktım kısaca 🙂Her seçimim işte bu tamamdır dedirtecek tarzda olduğu an seçtiğim bir şeydir o yüzden sıkıntı yok gidene yolumuz gelene kapımız açık 🙂
Tamam işte o dediğin işte bu olayı muhtemelen bu kafada olduğun sürece olmayacak. Olmasının imkanı yok çünkü 😂
Yoo örneği etrafımda baya var 🙂 arkadaşlarım kızıyor hatta yeter para harcayıp durma diye. Erkek var erkek var işte
Aynen sürekli para harcarsa erkek harcamazsa erkek olmuyor. Devam et sen bu kafada dünya senin arkadaşlarının boş kafalı sevgililerinden ibaret aynen 😂
Valla boş kafalı değiller ben istemediğim halde bana yemek alıp çay alan kişiler ayrıca hepsi işinde gücünde ciddiyetinde kişiler güven sağlamış kişiler sen düşün bakalım şimdi sen mi boş kafalısın yoksa onlar mı 😂
Onlar boş kafalı net 😂 sana bakarsam ben boş beleş para harcayan ezik adamlar dolu sayılır, halbuki yalaka ezik tipler. Sevgilileri bile yeter artık diyecek duruma gelmişler ama sen daha bunu anlayacak durumda değilsin. Sana yemek alsın kahve alsın yeter okdr paracı bi tipsin, herkesi o 2 3 ezmeden ibaret sanıyosun ama sürekli hayal kırıklığına uğrayacaksın emin ol 😂
Neden hala uğrayamadık anlatsana biraz hepsi de hayallerinden de güzel ilişkiler yaşıyor Allah Allah neden acaba çok garip yaa :sssssss
Uğramışsın işte hepsinde 😂
Mesela ben şu an seni bile merak ettim gizlicim 😅😁
Niye
Meraklıyım ben gizlicim 🥰
Hiçbir zaman yalnız kalmadım ya
Bende yalnız değilim de öyle hissettiriyorum ama
Peki neden?
Onlara sormak lazım her türlü inceliği gösteriyor ama ben onlardan göremiyorum çoğunlukla
Garip
Öyle vallahi
Aman çokta şey etmemek lazım
tabi bende nasıl kalbim ferahlıyorsa öyle takılıyorum sonra gelecek olan varsa geliyor zaten ilginç bir şekilde. Ama kabullenmem gereken bir gerçek var sanırım insanlar umursamaz olmuş biraz
Herkes kendi derdine düşmüş
Veya menfaatine hitap edenin peşine
Ya da tavlayabileceği kişinin
Olabilir 🤦♀️
Son söylediğimi sık şık yaparım 🫣
Çapkın çar
Tanışalım mı
hahaha NO
;(
😂
Üzdün balım
sevginin en acı mutluluk olduğunu anlayana kadar çok zaman geçdi
Kimseyi aramıyor seçeneği eklenmeli
Anlayan var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bence bu çok normal bir durum 😊 Herkesin hayatında zaman zaman böyle dönemler olabilir. Yalnız kalmak da kendini tanımak ve düşünceleriyle baş başa olmak için güzel bir fırsat aslında. Eğer yalnızlık seni üzüyor ya da büyük bir problem yaratıyorsa, bir adım atıp çevrendeki insanlarla daha fazla iletişim kurmayı deneyebilirsin. İyi ilişkiler zamanla gelişir. Ayrıca maneviyatını güçlendirmek için Ramazan ayını değerlendirebilirsin ❤️🌙. Bu dönem, yeni insanlarla tanışıp derin sohbetler yapmak için de harika bir zaman!
Benim oyum: "Çok şükür hep bana iyi gelebilecek kişilerle etrafım dolu" ✨