Eşimin ailesi ve bayram?

Eşimin ailesi ile yaklaşık 10 ay bir senedir görüşmüyoruz.(Eşimin erkek kardeşi, görümcem, kayınpederim, kaynanam hiç biri ile konuşmuyoruz.) zaten 1,5 yıllık evliyiz nişandan itibaren terbiyesizlikler başladı nikah tarihi alınca kıyamet koptu. sebebi kaynım eşimin erkek kardeşi kumar işine bulaştı ve tüm akrabalardan da para almış bizede borçlu. ailesi eşime evlenme şu an zamanı değil bize destek ol borçları kapatalım demiş eşim 36 yaşında bu yaşa geldim evlenicem dediği için ailesi hem beni hem oğullarını reddetti, kayınvalidem görümcem uzak durdu arkamdan konuştular kayınpederimde aileyi birleştirme ye çalışmadı. düğüne bile zor geldiler. üstelik görümcem evli ve abisinden küçük hani abileri ömür boyu aile için mi çalışacak. aramayip sormadılar en sonunda kavga çıktı erken evlendiniz şu bu bir sürü laf hatta annemi arayıp erken evleniyorlar demiş. En son dedim sizle görüşmek istemiyorum dedim o gün bugündür oğullarını da benide aramadilar aynı şekilde dünürlerinide. kandil doğum günü vb hiç konuşmadık 10 aydır. onlarda hiç aramadı siz olsanız bu bayram adım atarmiydiniz. eşim ailesinden nefret etti iyice , hatta aynı şehirde yaşıyoruz bir ay sonra taşınıyoruz başka bir şehire benim ailemin olduğu şehire. siz olsanız napardiniz.

Eşimin ailesi ve bayram?