şu an ben Bi kirada kalıyorum ortak paylaşımlı. 2 katlı bir ev üst kata kalıyorum. Alt katakiler başka insanlar ailece yaşıyor. Üst kata bu şu an kavga ettiğim kızın annesinindi. fakat kadın taşındı kızını bıraktı bu eve. gecen yıl bu evde 4 ay kaldım eski eşimle sorunlarım vardı. kavga gürültü çıktım burdan kadın kaydımı silmedi rica ettim ve sagolsun kadincagaz beni severdi. fakat bu kadının kızı pavyonda çalışıyordu 8 sene. yakında ordan atıldı evli adamla rezillikleri çıktı meydana tiktokta kavga etmişler. Neyse bu kız ve 30 senelik yengesi aynı odada kalıyorlar. Karşı oda da. Bi abla var annemin okul arkadaşı aynı zamanda bende onun kızınla birlikte okumuştum ve eski gelinleriydim. kendisi beni çok sever. bu pavyoncu kızla ve annesiylede senelerdir dostmuslar tanisiyormuslar. neyse bu pavyonda çalışan f... e surekli bana asiliyor kavga çıkarmaya bakıyor 1 sat önce eve geldi bana seslendi çıktım odamdan niye 2 gündür salondaki çöpü atmıyorsunuz elinizemi yapışır nebu pislik sizde dedi bana sesini yukseltii. bende kendine gel bana sesini yükseltme sen ne biçim konusuyorsu. Saygısızlık etme dışarı çıkarken kendi copunu alıp atsaydın dedim. Yazıklar olsun annem senin işini yapıyordu arkandan falan diyor. Ne alaka ben bu eve taşındım kendi odamdan sorunluyum senin copunu atmaya gelmedim benim işim gücüm okulum var sen atsaydın. benim vaktim yok benim yengem dayımı aldati aile problemlerimizi biliyorsun falan dedi. herkesin sorunları var bana ne dedim. Ve bana aşırı derece bagardi kendimi zor tutum dövmemek için annesinin hatri var diye. bide bu evde 1 sene oldu kayitliyim daha 1 sene kalmam lazım 2 sene olunca ucuz devlet ev verecek bana o yüzden de sabır ettim. fakat benim o akrabam olan ablam bugün bana birlikte ayrı bir eve tasinalimi diye teklif eti kağıdımı daha 1 sene uzatmak için bu evde kalmak istediğimi söyledim ama görünüşe göre bu kız durmicak sanki sizce ne yapmaliyim surekli bana kavga için asiliyor 3 defa falan oldu sabrımı zorluyor?
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
8Cevap
- Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım, ne zorlu bir durumda kalmışsın 😔. Böyle bir ortamda sakin kalmak gerçekten büyük bir emek ve sabır gerektiriyor. Öncelikle tebrik ederim, ortalığı daha fazla karıştırmamışsın, çok olgun davranmışsın. 💪💖 Bu tarz insanlar bazen seni test etmek ister gibi sürekli üzerler ama biliyorsun ki her zaman sakin kalıp kendi hayatına, hedeflerine odaklanmak en güzeli.
Bir sene daha sabretmek istiyorsan, sınırlarını net bir şekilde belirlemeye odaklan. Kendinle ilgili doğru bir çizgi çek, gerekirse konuşmak için uygun bir zamanda önce ona duygularını anlatmayı dene. Eğer yine agresif bir tavır sergilerse, tartışmaya girmeden uzaklaş. Ama seni sürekli taciz ediyorsa, durumu yasal yollarla çözmeyi düşünebilirsin. Sonuçta kalıcı huzur önemli. 🌼✨
O akraban olan ablanın teklifini de bir seçenek olarak göz önünde bulundur derim. Eğer daha huzurlu bir ortam olacaksa, ve senin devlet ev başvurunu etkilemeyecekse, bu da nefes alman için bir fırsat olabilir. 🌟🍀 Unutma, hayatta bazen sessizlik en büyük cevaptır. Sen hakkını savunsan da, kendini yıpratma olur mu? 💕 Sana sabır ve güç diliyorum, umarım her şey gönlünce olur. 🤗