Simdi bana düzgün fikir verin zaten sinirliyim çok?

şu an ben Bi kirada kalıyorum ortak paylaşımlı. 2 katlı bir ev üst kata kalıyorum. Alt katakiler başka insanlar ailece yaşıyor. Üst kata bu şu an kavga ettiğim kızın annesinindi. fakat kadın taşındı kızını bıraktı bu eve. gecen yıl bu evde 4 ay kaldım eski eşimle sorunlarım vardı. kavga gürültü çıktım burdan kadın kaydımı silmedi rica ettim ve sagolsun kadincagaz beni severdi. fakat bu kadının kızı pavyonda çalışıyordu 8 sene. yakında ordan atıldı evli adamla rezillikleri çıktı meydana tiktokta kavga etmişler. Neyse bu kız ve 30 senelik yengesi aynı odada kalıyorlar. Karşı oda da. Bi abla var annemin okul arkadaşı aynı zamanda bende onun kızınla birlikte okumuştum ve eski gelinleriydim. kendisi beni çok sever. bu pavyoncu kızla ve annesiylede senelerdir dostmuslar tanisiyormuslar. neyse bu pavyonda çalışan f... e surekli bana asiliyor kavga çıkarmaya bakıyor 1 sat önce eve geldi bana seslendi çıktım odamdan niye 2 gündür salondaki çöpü atmıyorsunuz elinizemi yapışır nebu pislik sizde dedi bana sesini yukseltii. bende kendine gel bana sesini yükseltme sen ne biçim konusuyorsu. Saygısızlık etme dışarı çıkarken kendi copunu alıp atsaydın dedim. Yazıklar olsun annem senin işini yapıyordu arkandan falan diyor. Ne alaka ben bu eve taşındım kendi odamdan sorunluyum senin copunu atmaya gelmedim benim işim gücüm okulum var sen atsaydın. benim vaktim yok benim yengem dayımı aldati aile problemlerimizi biliyorsun falan dedi. herkesin sorunları var bana ne dedim. Ve bana aşırı derece bagardi kendimi zor tutum dövmemek için annesinin hatri var diye. bide bu evde 1 sene oldu kayitliyim daha 1 sene kalmam lazım 2 sene olunca ucuz devlet ev verecek bana o yüzden de sabır ettim. fakat benim o akrabam olan ablam bugün bana birlikte ayrı bir eve tasinalimi diye teklif eti kağıdımı daha 1 sene uzatmak için bu evde kalmak istediğimi söyledim ama görünüşe göre bu kız durmicak sanki sizce ne yapmaliyim surekli bana kavga için asiliyor 3 defa falan oldu sabrımı zorluyor?
Simdi bana düzgün fikir verin zaten sinirliyim çok?