Teyzemin Sürekli Saçlarım hakkında kırıcı yorum yapması?

Merhaba Dün yaşadığım bir olayı kısaca anlatmak istiyorum. Dün teyzem ve kızı bizdeydi teyzem bayan kuaföru normalde ya kendi boyar saçımı ya da bazen yoğun oluyor boya numarası soruyorum teyzeme kendim boyuyorum dün akşam da teyzem saçlarım hakkında her gördüğünde sayısını hatırlamıyorum saçların çok yıpranmış saçların çok kötü olmuş yanmış uçları sürekli böyle söylediği için aşırı tepki gösterdim sürekli saçlarım hakkında kötü yorum yapıyorsun ben farkındayım evet yıpranmış olabilir ama sen bunu bin defa söyledin diyorum mesela iki hafta önce de kızı saçlarının kesimi iğrenç olmuş yok arkadan çok kötü gözüküyor bilmem ne teyzem bu arada kesim yapmasını bilmiyor hani başka yere kestirdim diye öyle yorum yapıldı diyecem oda değil. sürekli annesi ve kızından bu yorumları almaktan bıktım kuzenim mesela bir şey giysem bunu bununla mı kombin yaptın der hiç olmuş mu vizyon yok gel sana giyinmesini öğreteyim abla cidden bak bilmem ne bunlar gibi ne kadar çok eleştiri ağır laflar duyuyorum ve bunların birikimi ile sanırım patladım çünkü çok yoruldum ve zaten zor psikolojik olarakta dönemden geçiyorum ve bunun farkında olmalarına rağmen bunu yapıyor ailem dediğim insanlar neden yani dün teyzem bana çok kötü hasedli bir insan olduğumu kalbimin çok kötü olduğunu söylenen herşeyi yanlış anladığımı çünkü ben kötü kalpli biri olduğum için öyle anladığımı söyledi ama bir insana aşağılayıci eleştirel tavırla konuşursa sizce benim düşündüklerim kalbim kötü o yüzden mi bilmiyorum evimde ne annem ne babam yanımda olmadı hepsi üstüme geldi odamın heryerini dağıttım kırdım döktüm ve bana hasta ruhlu deli dediler odamın camını kırdım elime dikiş attilar yani ben bu kadarını yaşamayı istemezdim ama yaşadım çok acı bı durum sizinle paylaşmak istedim Yorumlarınızı merak ediyorum teşekkür ederim şimdiden 🤍🙏🏻🌸

Teyzemin Sürekli Saçlarım hakkında kırıcı yorum yapması?