- Aile & Toplum konusunda 3,4b cevap paylaştı.
1 yılYa bende hep merak ediyorum o ortamı gitmek çok istemişimdir çünkü çok renkli eğlenceli duruyor yotube videolarıni da çok izledim ama gitmeye cesaret edemem , ya da yanında birisi ile gitmek gerekiyor sanırım çünkü ne kadar güvenilir bir yer belli değil biraz riskli olur
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
1 yılBen de hiç gitmedim. Bence yanında bilen biri olmalı.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılPavyonda çalışıyorum 14 yıldır. Basiniza hiç bi iş gelmez , bisi olmaz. Dışarıdan gören personel veya insanlar çalışmak için geldiğinizi düşünür. O kadar onun harici oturur eğlenir hesabını öder gidersin. Bisi olmzzz
0126 Yorumla- 1 yıl
kons sanarlar yani
Cevap sahibi1 yılOlabilir düşük ihtimal , çok açık elbise vb. giymezsen sanmazlae.
- 1 yıl
öyle bi yere giderken açık giymek riskli olmazmı zaten
Cevap sahibi1 yıl. Laf atan sarkan vb. olabilir ama anında patron müdürler şefler garsonlar müdahale ederrr. Uyarirlar. Müşteri olarak da geleceğin için giymesen daha iyi
- 1 yıl
kot tişört yeter işte fazlasına gerek yok
Cevap sahibi1 yılAynn öyle, sorun olmazz. Polis denetimine denk geliiseniz , polis de dükkanda çalışan olduğunuzu düşünebilir. O zamanda onu dükkan halleder zaten , siz de en fazla bi tc verirsiniz gbt için o kadar
- 1 yıl
14 yıldır ne iş yapıyorsun tam olarak
Cevap sahibi1 yılÇoğu yerinde çalıştım. Komlik yaptım, garsonluk yaptım. Barmenlik yaptım, kızlara baktım, muduriyet garsonlugu yaptım
- 1 yıl
yani her işi yaptın kaç yaşındasınki?
Cevap sahibi1 yıl24 yaşındayım
- 1 yıl
10 yaşından berimi çalışıyorsun
Cevap sahibi1 yılEvet yas tutmazsan komiklik yapyirodum , polis gelince çıkıyordum dükkandan. Yasim tutunca diğer yerlerde calismay başladım
- 1 yıl
ailenin bu konuda yorumu ne oldu
Cevap sahibi1 yılBabam 38 yıllık müdür, aile olarak ve doğum büyüdüğüm yerdeki çoğu insan bu işi yapıyor. Amca dayı kuzen vb.
- 1 yıl
nerde yaşıyorsunki
Cevap sahibi1 yılAnkara'da yaşıyorum, doğduğum ve büyüğüm yer burası değil. Ankarali degilim
- 1 yıl
yani ailende ve çevrende garipsenecek bi durumdan ziyade normal karşılanıyor
Cevap sahibi1 yılÖyle evettt. Ankara'da çok pavyona gir , personelin yarısı bu il ve ilçeden çıkmıştır. Bana nerelisin diyorlar söylüyorum. Alemci misiniz diyorlar.
- 1 yıl
peki yeni tanıştığın insanlar ne iş yaptığını sorduklarında ne cevap veriyorsun
Cevap sahibi1 yılSöylüyorum açık açık.
- 1 yıl
tepkileri ne oluyor
Cevap sahibi1 yılŞaşıran da oluyor , merak edenler soru soran oluyor. Tepki vermeyen de oluyorr
- 1 yıl
ben merak eden olurdum kesin
Cevap sahibi1 yılFark ettim onu , sen de ankaradasin sanirim
- 1 yıl
yok istanbuldayım
Cevap sahibi1 yılSen niye bu kadar merak ettin
- 1 yıl
ilgimi çekti
Cevap sahibi1 yılAnladım, baska sorun varsa sorabilirsin
- 1 yıl
ortalama ne kadar kazanıyorsun
Cevap sahibi1 yılHerkesin geliri aynı değil. Şu an kızlara bakıyorum. Sabit 2 k alıyorum günlük
- 1 yıl
yinede kazancın asgari ücretliye göre daha iyiymiş
Cevap sahibi1 yılBurası az veriyor. Burada tek im. Diğer dükkanlarda bu işi yapanlar kız basian 100 tl alır.50 kız varsa 5000 tl alır. Genelde 2 kişi çalışırlar, para 2 ye bölünür. Bu işi yapan herkes iyi para kazaniyor
- 1 yıl
kızlara bakmak derken tam olarak neyi kapsıyor
Cevap sahibi1 yılKızlar in üstüne değiştirmesine yardım ediyorsun, elbiseleri ni kuru temizlemeye veriyorsun. Kuliste alkol sigara icemelrrine engel oluyorsun. Dolapların çantalarını yollayıp dukkanda yasak madde kullanmalarını engelliyorsun. Sabah çıkarken taksiye bindirip , bindiği araçları not alıyorsun. Ekstra kızlara çorap, puff , parfüm, makyaj malzemesi ayarliyorsn
- 1 yıl
yorucu olmuyormu ya
Cevap sahibi1 yılDiğer çalışanlara göre en az yorulduğun yer burası oluyor. Diğerleri genelde sabaha kadar ayakta. Biz oturuyoruz kuliste genelde
- 1 yıl
kızlara bakmak dışardan yorucu görünsede diğerlerine göre daha avantajlı yani
Cevap sahibi1 yılTabi ki öyle. Az çalıp 2 alıyorum. Digerleri çok çalışıp 2.5 3 alıyor. Ben uyuyorum bazen kuliste felan. Çok avantajli
- 1 yıl
öyle bi işte insan 5 dk dinlense kar sayar hele uyumak lüks olur
Cevap sahibi1 yılTabi ki öyle.6 de tum personel dükkanda olmak zorunda. Sabah da 6 çıkıyoruz. Ozel hayat 0 oluyor. Uyku da çok çok önemli haliyle
- 1 yıl
çalışmaktan kalan zamanı uyumak, yemek ve dinlenmek için kullanıyorsunuz yani
Cevap sahibi1 yılÖyle, ben bide tek olduğum için, izin yapma şansım da yok. En son 1 ay önce felan izin yaptım
- 1 yıl
psikolojik olarak etkilemiyormu peki
Cevap sahibi1 yılYok ya , fiziksel olarak, ilişki olarak. Dükkan dışı arkadaşım yok. Arkadas olduklarmla da sık görüşemediğim için aram açılıyor bi zaman sonra. Kız arkadaş yapma ihtimalim çok zor. Hem bu isi i yaptığım için hem de zamanım yok
- 1 yıl
şikayet etmeye başlıyorlar zaman ayırmıon vs diye, kız ark yapsan işini öğrendiği zaman ister istemez bi çekingenlik olur
Cevap sahibi1 yılİllaki öyle oluyor. Bi de ben ekstra tam kızların için de çalışıyorum. Giydirn şey yap felan , itici geliyor galibaa
- 1 yıl
kıskançlık olur daha çok
Cevap sahibi1 yılYani evettt oda olabilirr
- 1 yıl
sonuçta kim sevgilisinin kızların içinde çalışmasını isterki
Cevap sahibi1 yılDogru
- 1 yıl
artı olarak vakit ayıramadıkça ilgisizliğinden şikayet etmeye başlayacak
Cevap sahibi1 yılTabi ki ben de uyuduğum saate kalkıp görüşmem. Merak ettim sen ne iş yapıyorsun alakasız oldu amaa
- 1 yıl
esnafım bende züccaciye dükkanım var
Cevap sahibi1 yılYaş kacti acabaa sorun olmazsa
Cevap sahibi1 yılSorun oldu sanirimm
- 1 yıl
35 yaşındayım, yok yaa niye sorun olsun
Cevap sahibi1 yılHa yok yanlış anlarsın, evlisindir felan diye dedim
- 1 yıl
yok evli değilim bekarım
Cevap sahibi1 yılAnladimmmm.
Cevap sahibi1 yılBaşka merak ettigin
- 1 yıl
çalıştığın yerden birine karşı duyguların oldumu ya da olan kişiler oluyormu?
Cevap sahibi1 yılBenim olmadı, olan a da inanmıyorum. Kizlarin erkeklere karşı duyguları gerçektir bence. Ama erkeklerin değildir, nasılsa pavyonda calsioyr , kasar diye düşünür. Seviyo gibi davranıp parasını yer , cinsellik yaşar. Ben böyle düşünüyorum
Cevap sahibi1 yılHeyyoooo
Cevap sahibi1 yılGünaydın
- 1 yıl
Gunaydin
- 1 yıl
Gece uyuyakalmisim kusura bakma
Cevap sahibi1 yılYok önemli degilll
- 1 yıl
Napion
Cevap sahibi1 yılOturuyorum dükkanda napim , sen napiyorsn
- 1 yıl
kolay gelsin, nette gündemi takip ediyorum bende
Cevap sahibi1 yılGuzellll , baksa sorun varsa sor. Bende zaman geçirmiş oluyorum
- 1 yıl
çalışanlar arasında duygusal yakınlaşmalar oluyormu
Cevap sahibi1 yılDediğim gibi oluyor ama bana inandırıcı ve samimi gelmiyor. Genelde kızların hisleri daha gerçekçi gibi düşünüyorum
- 1 yıl
kızların hisleri daha gerçekçi oluyor çünkü duygusal olarak destek arıyorlar
Cevap sahibi1 yılBencede öyle, ama erkekler genelde parasını yeme veya cinsellik peşinde
- 1 yıl
nasıl olsa pavyonda çalışıyor kullanıp atarım düşüncesi
Cevap sahibi1 yılYani öyle genelde , biraz da o kızlar yatmaya meyilli
- 1 yıl
karşılıklı yani, kızlar günlük ne kadar kazanıyor
Cevap sahibi1 yılYevmiyeleri var sabit , değişir herkesin 2 ile 6 k arası. Kons başına 250 , oyun başına 100 tl alıyorlar.
- 1 yıl
dışarıda ayrı işler yapan var mı?
Cevap sahibi1 yılYok başka iş yapmazlar. Ama parası olan musteriler ile dışarıda para karşılığı ilişki yaşarlar. ya da adam buna takıksa kullanıp parasını yerler
- 1 yıl
saplantılı hayranları oluyormu peki
Cevap sahibi1 yılOlur bazılarının. Ama hepsinin değil
- 1 yıl
yaş ortalamaları kaç ve gelen herkesi işe kabul ediyorlarmı
Cevap sahibi1 yıl18 den başlar 45 e kadar yolu varr. Herkes i almazlar, geldiği dükkanı niye bırakmış, geldiği dükkan a senedi var mı , borcu var mı diye bakarlar. Geldigi dükkanı arayıp sorarlar
- 1 yıl
bence daha önce başka bi yerde çalışmamış alelade insanlarıda almıyorlardır
Cevap sahibi1 yılHiç çalışmamış kızları tek basia çoğu dukkan almaz
Cevap sahibi1 yılGenelde işi bilen bi kız yanında geitiri işi bilmeyen kızı o şekilde. Ona işi ogretir
- 1 yıl
eskiden kızları o tip yerlerde kaçırarak vb çalıştırdıklarını sanıyordum
Cevap sahibi1 yılMümkün değil djsjssjdjj çok çok eskiler onlar 1950 ler felan. Kızlar kendilerini bu işe mecbur bırakıyorlar ve piyasada çok kız var. Bugün 20 tane kiz iş bıraksın, yarın 30 tane yeni kız gelir dükkana
- 1 yıl
onları cezbedende günlük kazançları ve belki birini bulup kafalarım düşüncesi
Cevap sahibi1 yılBiraz öyle ama , bi tsneis bana şu nü demişti. Alkol , para , seks ve ilgiyi sevmeyen kız bu işi yapamaz demişlerdi. Konu sadece para degil yani
- 1 yıl
hem eğlenip egolarını tatmin ediyorlar hemde para kazanıyorlar yani
Cevap sahibi1 yılHemde ilgi değer görüyorlar, aynn dediğin gibi. Parası olan ile de ilişki yaşarlar yeterrr
- 1 yıl
tamam lan daha fazla darlamıycam cevaplar için tşkler
Cevap sahibi1 yılDarlanmadım ki , yeteri i sana demedim. Para olan onlara yeter demek istedim djdjdjdjdv
- 1 yıl
parası olanda kullanıp atar ama ciddiye almaz
Cevap sahibi1 yılDeğişiyor işte kimisi ciddi ciddi aşık oluyor kimisi kullanıyor. Ama akıllı olsalar çoktan bu işten uzaklasirlardi. Paralarını hep çarçur ediyorlar. Baska işlerde de bu paraları kazanamazlar
- 1 yıl
yatırım yapmaktansa günlük harcamaları tercih ediyorlar çünkü değirmenin suyu tükenmeyecek sanıyorlar
- 1 yıl
pavyondan kadın çıkarmak kolaymı
Cevap sahibi1 yılKızına adamına göre değişir o. Kimisi kolay çıkar kimisi zorrr , değişir oo
- 1 yıl
adamın o ortamdaki gücüne bağlı yani
Cevap sahibi1 yılÖyle evet. Kıza da adama da bağlı
- 1 yıl
peki işten ayrılmak isteyen olunca izin veriyorlarmı
Cevap sahibi1 yılBorcu yoksa evet , haber vermeden bile gider isterse. Borcu var sa gittiği dükkandan kizin borcunu ödemesini istiyorlar
- 1 yıl
borçsuz çalışan var mı peki?
Cevap sahibi1 yılVar yaaa , çoğunun borcu yoktur zatenn, ama borcu çok olan da varrr
- 1 yıl
peki o borçların kaynağı nedir?
Cevap sahibi1 yılNakit para isitoyrlar dukkandan. Ne için istediğini söylüyor, kira için, araba taksidi vb. Ama her para istedikleri zaman vermezler. Bi kız vardı geçen sene 780 k borcu varmış dukkana
- 1 yıl
avans yani, yuhhh naapmış o kadar parayla
Cevap sahibi1 yılHiç bilmiyorum. O kız dükkanı bırakamaz mesela , hiç bi dükkanda o parayı ödemez.
- 1 yıl
niye ödesinlerki kimsenin öyle bi yükümlülüğü yok
- 1 yıl
yurtdışından kaçak gelip çalışanlar var mı
Cevap sahibi1 yılO iş çok sakat, dükkan kapama , tutuklanma ya kadar gider. Kimse o riski almaz. Yabancı uyruklu kızlar normal pavyonlarda değil, turistik pavyonlarda çalışır zaten
- 1 yıl
düzenli denetimde bulunuyorlarmı? turistik pavyon nasıl oluyor
Cevap sahibi1 yılTuristik payonlarda saz olmaz solist olur. Kızlar hep yabancı ve 18 26 yas bandın da olur. Pavyonda kons 5 7 dk bi verilir. Turistiklerde saatlik verilir kons. Pavyonda kızlar sahnede kaşık havası oynar. Turistik de dansçı kızlar olur karografili dans yapar zdirek dans , break dans felan yapar. Pavyonda çalışan kızların hiç bi masrafını dükkan ödemez. Turistik de çalışan kızların otel , menajer, uçak, kuru temizle , taxi , yeme içme hepsini dükkan öder.
- 1 yıl
pavyondan çok gece kulübü formatında yerler sanırım
Cevap sahibi1 yılKızlar tr ye çalışma izni alarak , profesyonel dansçı olarak geliyor , otel kayıtları incelenir. Kız sürekli misteirleri ile otele gider ise , emniyet yakalar. Bu kız biraya dans etmeye değil, fuhuşa gelmiş der , kıza işlem yapar , kızda dükkanda hem dans hem koms yaptığını söylerse, dükkanda sorun olabiliyor.
Cevap sahibi1 yılAynn öyle denebilir. Mesela bu sene yabancı kızın vizesi dolmuş. Dikkan la kız anlaşmış, bi ay daha kal hem sen ben biz iyi para kazanalım. Kiz kabul etmiş.13 gün felan kaçak olarak tr de kalmış. Polis kzii yakalamış, kız polise beni burada zorla tuttular ben ülkeme gitcektim izin vermediler demiş,26 kişi tutuklanmş dükkanda
- 1 yıl
düzenli olarak kayıtlar inceleneniyor yani, kızlar arasında madde kullanan var mı?
Cevap sahibi1 yılÇok zor o , sahne şefleri yakalar. Bende yakalarım. dukkana söylerim., kullanamaz yani
- 1 yıl
dükkanıda yakmış yani
- 1 yıl
o iş çok riskli herkesi yakar öyle bi durumda
Cevap sahibi1 yılSonradan ortaya çıktı öyle bisi olmadığı ama , polis dükkanı incelerken vergi karilidigini tespit etmiş, bu seferde ondan ceza aldılar.
Cevap sahibi1 yılYakmaz olur mu , kavga fekan. Son 1 senede 4 5 tane büyük cinayet oldu benim bildiğim dükkanlarda
- 1 yıl
özele gelsene bi
1 yılİş değil işler gelir.
03 Yorumla- 1 yıl
ne gibi
- 1 yıl
Öyle yerlerin nasıl yerler olduğunu en az benim kadar iyi biliyorsunuzdur.
- 1 yıl
doğru
1 yılBi kadının neden ilgisi çeker. Kesinlikle riskli
00 Yorumla
1 yılOralar iyi yerler değil
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 5,5b cevap paylaştı.
1 yılHic birsey olmaz
00 Yorumla Ne olacak kons olup çıkarsın en fazla
00 YorumlaGelebilir ama dusuk ihtimal bence
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSermaye olursun ablam
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 9b cevap paylaştı. Hayır ne gelicek
00 Yorumla
1 yılBeraber gidelm bisy olmaz
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılGelir tabi
00 Yorumla Muhtemelen
00 YorumlaBeni de al djdj
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 414 cevap paylaştı.
1 yılGelir tabi
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 7,5b cevap paylaştı. Tek başına gitme
00 Yorumla
1 yılSarkan çok olur
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih